- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.081
ben 50 gün sonra oldum canım adet sende bıraktın mı hapı
ben ağustos ayında bıraktım o ay 15 gün falan geçti ekim ayında hiç adet olmadım. inşallah bi daha sorun olmaz
İşin kötüsü etrafta bu gecikmeyi sezen insanlar var, başka bişi düşüncekler şimdi
dıp tıs dıp tıs dıp tısMerhaba kızlar
dıp tıs dıp tıs dıp tıs
Ne haber nasılsın bakalım :)
Ne haber nasılsın bakalım :)
sen napıosn bakalım ıstemısn bebegım
Evet malesef işteyim bende eşimin doğummgünü için şarkı indiriyorum :)
aaaa nıce yaslara ınsallah hep mulu olun :) napcam supruzun ne
Cuma günü doğumgünü kuşum cuma günü normalde ben sabah 11 de işe geliyorum akşamda 8 de çıkıyorum.Ama bu hafta 8 de gelip erken çıkıcam o beni işte zannedecek yani.Güzel bir yemek masası hazırlarım evi süslerim mum,balonBaşbayız yani arkadaşlarını çağırmak geçti içimden ama ilk doğumgününü tek kutlayalım istedim...Müzik filan ayarladım işte şarap içerken dinleriz diye...
Cuma günü doğumgünü kuşum cuma günü normalde ben sabah 11 de işe geliyorum akşamda 8 de çıkıyorum.Ama bu hafta 8 de gelip erken çıkıcam o beni işte zannedecek yani.Güzel bir yemek masası hazırlarım evi süslerim mum,balonBaşbayız yani arkadaşlarını çağırmak geçti içimden ama ilk doğumgününü tek kutlayalım istedim...Müzik filan ayarladım işte şarap içerken dinleriz diye...
İnşallah beğenir kızlar ben geçenlerde şey dedim doğumgünün cumaya geliyor bende sekizde çıkıcam kutlayamıcaz dedimHiç bir beklentisi yok yani eve girince şaşıracak baya
süper olacakl ozaman hatta bi kaç gün öncesinden de böyle bi yerlerin ağrısın iyice umuytsu olsun
hehe olabülürZaten benim karnım hep ağrıyor gene karnım ağrır
kötüyüm ben kötüyümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?