Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

biz kadınlar olarak böyleyiz sanırım bana romantik komedi bir film söyleyin :44::44::44::44:

sanırım öyleyiz.

son izlediğim

başımıza gelenler
babamın penguenleri
kasımda aşk başkadır.

hem eski hemde güzel filmler. babamın penguenlerini izlemediyseniz çok şirin bi film jim cary oynuyor

akşama ne yemeğiniz var kızlar yaaa.. benim evde hiç yemeğim yok

ütü falan da yapmam lazım cumaya kadar işlerimi bitirmem lazım

barbunya yemeği yapmıştım ben havuç ve patates üzerinede limonla haria oluyo ama onu ıslatman lazımdı tabi (

akşama ne yemeğiniz var kızlar yaaa.. benim evde hiç yemeğim yok

ütü falan da yapmam lazım cumaya kadar işlerimi bitirmem lazım

yemeğim yok Dün uyuz öğrenci gelmedi bugün gelcek o yüzden yemek için pek zaman kalmayacak sanırım...

Canım kısır istedi börek kek ve kısır yaparım

slm kızlar akşama yemek falan yok kociş akşam işe gidiyor biraz önce yemeğini yedirip yatırdım onu temizliğimide bitirdim bugün güne erken başladım şimdide çamaşırları makinadan alıpkurutma makinasına attımmı 40 dönüm bostan yan gel yat osman ohhhh

yemeğim yok Dün uyuz öğrenci gelmedi bugün gelcek o yüzden yemek için pek zaman kalmayacak sanırım...

Canım kısır istedi börek kek ve kısır yaparım

ohh ne güzel bizimde börek kek falan var ama canım sulu bişeyler yemek istiyor şimdi karnım da tok aklıma yemek gelmez
patlıcan yemeği yaparım belki eşim seviyor yesin..

Ütüyü versydin bana dün yapardım ütü yapmayı çok seviyorum ben

bilseydim verirdim canım neden söylemedin

Aklında bulunsun :) Dolaptan konserve çıkar varsa birşeyler yeşil fasülye olabilir ya da melemen kahvaltılıklarla beraber miss gibi

Aklında bulunsun :) Dolaptan konserve çıkar varsa birşeyler yeşil fasülye olabilir ya da melemen kahvaltılıklarla beraber miss gibi

olaiblir belkide kahvaltı ederiz en güzeli sanrım bu olur

Akşama gel bize ben çok yapıyorum kısır misafire filan :)

Brezilyaya gitmek istiyorum ben ya

napcaksın orada ne alaka şimdi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…