- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.141
devamlı açık ise normal gelmiş.bizim günde işte 8 saat falan açık oluyor. haftaiçi oradan hesapla işte
sobalı ev çok zor olur ya mutfak soğuk olucak filan onu yakmakla uğraş sabah kalkınca ev buz gibi :)
Bizede 97 gelmişBiz bazen iki gün üst üste yakmıyoruz aç kapa yapıyoruz biz
Tımam anlaşıldıPeki bir soru daha bütceyi toparlamak için ne gibi tedbirler alıyorsunuz nerden kısıyorsunuz biz hep eksiye giriyoruz ya bu ay dört yüz fazla kalacak gibi görünüyordu ama nerde....
dün akşam konuştuk bu konuyu bi türlü bizde (+) geçemedik çıldırmak üzereydik. ve ufak tefek şeylerden kısmaya karar verdik...
taksiye binmemeye karar verdik - sizde arabayı sık kullanmamaya çalışın benzinden kısın..
doğalgaz için akşamları ben değilde eşim üşüyor iş çıkışı ben yakıcam biraz ısınınca kapatcaz dün akşamda gördün yarım kollularla geziyoruz uzun kollu giymek daha mantıklı. illa ev kaynamak zorunda değil.
Kredi kartlarımızı artık kullanmayacağız. dün 2000 Tl çektik hepsini ödedik aylık 135 TL sadece karta borcumuz kaldı.
böyle işte bişeylerden ksıcazbakalım ocak ayında ne farkedecek böyle böyle Allah'ın izniyle hazirana (+) oılmayı planlıyoruz
139 tl gelıo bızekıra aıdat su elektrık toplam 2000 cope
Bizde aynı durumdayız hep konuşuyoruz ama ilerleme kaydedemiyoruz eşime göre iyi bile gidiyoruz o hep derdi bizim toparlanmamız ocak gibi olur diye...Şimdi bakıyorum evet ocakta artıda gibiyiz ama ay içinde ne oluyorsa oluyor eksiye düşüyoruz.Arabayı haftada bir bilemedin iki kere kullanıyoruz anneme giderken birde belki dışarı çıkarken ki oda her hafta olan birşey değil.Elektrik suya ve doğalgaza çok dikkat ediyoruz çok gitmesin diye ne edersem edeyim aylık 200 tl altına düşemiyoruz genel alışverişte...Bunlar dışında eşimin tek harcaması sabah ve öğlen yedikleri :26::26::26: Oda günlük beş lira filan :44::44::44:
Sizin ev çok sıcaktı dün
Maşallah size kiranız ne kadar
1,250 kıra ya borcta var bıraz onu saymadım of ya bızımde ewımz olsa keske
aynen canım bakalım ocak ayında bişeyler farkedecekmi?
Biz alışverişimizi aylık yapıyoruz eşimin sodexo kartı var Fatihte bi markette geçiyor gidiyoruz oradan alıyoruz
Eşim yemeğini malesef dışardan yemek zorunda kalıyor tek masrafımız da bu işte
dikkat edelim bakalım neler çıkacak ortaya ben de kredi kartına uyuzumelimden gelse komple iptal edeceğimm
canım o ne öyle be kiranız çok fazla iyi geçinebiliyorsunuz Allah kendi evinize geçmeyi nasip etsin bu kirayı ödeyeceğinize bence kredi ile alın 1,100 TL ödüyoruz ama kendi evimize
Bizde 4 tane vardı biri iptal oldu işte biride babama ait onun içinde taksitler var benim aldığım eşyaların kalan taksitleri onu sıfırlıcaz ocakta iki tane kalıyor birinide iptal etmek istiyoruz bir tane kalsın yeter çok olunca harcıyosun en azından limit filan yok diye kısarız belki kendimizi.
1,250 kıra ya borcta var bıraz onu saymadım of ya bızımde ewımz olsa keske
esıme soyluyorm ay sonrada aslında sozlesme bıtıyo dıorm ewımızı alalım kredıyle bısı demıo o pek bole seyler dusunmez bn soyluyorm sureklı. 250tl de aıdatı var evlat acısı gbı koyuyo
yani ayda 1500 TL ödemekten se en güzeli kendi evin
Bencede sen araştır kredileri filan önüne koy 7511 bak böle böle de
onden para odemıomusn kredıde 50 60 bın falan*
canım ayda 1,500 TL ödeyebiliyorsa eşin zaten peşinat olarak biraz birikmiş bulabilir. bulamazsa da düğğün takıları ile falan peşinat gösterin ama kendi evinişzde oturun
seçeceğiniz evin %25 cebinizde olmalı
canım ayda 1,500 TL ödeyebiliyorsa eşin zaten peşinat olarak biraz birikmiş bulabilir. bulamazsa da düğğün takıları ile falan peşinat gösterin ama kendi evinişzde oturun
seçeceğiniz evin %25 cebinizde olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?