- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.201
Bana verilen maaşı sonuna kadar hakediyorum oyun oynuyorum ve oteli bekliyorum
kız anlatsana tuhaflıklar oluyomu :) sevgılısyle kacamaklar yapanlar falan:9
Burda evlilik cüzdanı olmayan alınmıyor ama önceki çalıştığım yerde yaşadığım iki olayı anlatayım...
Bizim bir üst caddemizde İstanbulun en seçkin otellerinden biri vardı..Oranın masörü sevgilisiyle bizim otele gelmişti...Kaldığı odanın temizliğini beğenmemiş adam müdüre hatta patrona şikayet etmişti odalarınız çok temiz değil diye...Eeee tanınmıştı bir otelde çalışıyor ya patronda söylediklerini dikkate aldı bizim odaları temizleyen bayana fırça attı dikkat et filan diye...Kadının o kadar zoruna gitmişki gelen masörün ev numarasını bulmuş eşini aramış kocan seni aldatıyor diye
Diğer yuh dediğim olay ise gece yarısı otele bir adam geliyor yeriniz varmı filan diye çift kişi kalıcaz eğer yer var ise sevgilimi getiricem diye..Fiyatta filan anlaşmışlar adam gitmiş sevgilisini almış gelmiş.Adamın sevgilim dediği travesti Anacım benim o çalıştığım otel baya lükstü müşteriler filan baya kalite sabah bi gördük bunuNeyse biz otelden göndermek için bahane arıyoruz filan ben konuşuyorum bunlarla neyse konuşurken kadın demesin mi biz alman kızlar çok uzun oluyoruz siz türk kızları kısasınız diye Ben 1,56 boyundayım kadın 2 ye yakın bakakaldım bişede diyemedim
sonuc olarak kız mı erkekmı bu sımdı :) almanmı turkmu
kızmı erkekmi bilemiyorum çifte vatandaş
tüü midesiz herif :)
Aklıma gelen bir iki tane daha var ama neyse şimdi yeri değil
üf ya:) anlat kız nolcak kız kızayız:) özelden yaz yada
Neyse ben kaçayım yavaştan yarın grş
günaydın kızlar,
lake beyaz zigon sehpa arıyorum bilen gören varmı aranızda
Bende çok aramıştım böyle birşey zamanında ama bulamadım en son deri sehba aldım beyaz ama oda çay lekesi filan tutuyor çıkmıyor gıcık oluyorum
Günaydın evreka
Bende çok aramıştım böyle birşey zamanında ama bulamadım en son deri sehba aldım beyaz ama oda çay lekesi filan tutuyor çıkmıyor gıcık oluyorum
Günaydın evreka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?