Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kız anlatsana tuhaflıklar oluyomu :) sevgılısyle kacamaklar yapanlar falan:9

Burda evlilik cüzdanı olmayan alınmıyor ama önceki çalıştığım yerde yaşadığım iki olayı anlatayım...

Bizim bir üst caddemizde İstanbulun en seçkin otellerinden biri vardı..Oranın masörü sevgilisiyle bizim otele gelmişti...Kaldığı odanın temizliğini beğenmemiş adam müdüre hatta patrona şikayet etmişti odalarınız çok temiz değil diye...Eeee tanınmıştı bir otelde çalışıyor ya patronda söylediklerini dikkate aldı bizim odaları temizleyen bayana fırça attı dikkat et filan diye...Kadının o kadar zoruna gitmişki gelen masörün ev numarasını bulmuş eşini aramış kocan seni aldatıyor diye

aaaa:) baska baska:)

Diğer yuh dediğim olay ise gece yarısı otele bir adam geliyor yeriniz varmı filan diye çift kişi kalıcaz eğer yer var ise sevgilimi getiricem diye..Fiyatta filan anlaşmışlar adam gitmiş sevgilisini almış gelmiş.Adamın sevgilim dediği travesti Anacım benim o çalıştığım otel baya lükstü müşteriler filan baya kalite sabah bi gördük bunu Neyse biz otelden göndermek için bahane arıyoruz filan ben konuşuyorum bunlarla neyse konuşurken kadın demesin mi biz alman kızlar çok uzun oluyoruz siz türk kızları kısasınız diye Ben 1,56 boyundayım kadın 2 ye yakın bakakaldım bişede diyemedim

sonuc olarak kız mı erkekmı bu sımdı :) almanmı turkmu

günaydın kızlarr doğru düzgün yazamıyorum işlerin yoğunluğundan kafayı sıyırcamm yıl sonundan nefret ediyorum bu yüzden

Bende çok aramıştım böyle birşey zamanında ama bulamadım en son deri sehba aldım beyaz ama oda çay lekesi filan tutuyor çıkmıyor gıcık oluyorum

Günaydın evreka

bunları beğendim dün akşam ama kararsız kaldım deri istemiyorum evdekileri de gördün bi işimize yaramıyor tabure kullanmaktan onların da üstü çay oldu işte.

bu akşam kayınpederim alacakmış hediye

Bende çok aramıştım böyle birşey zamanında ama bulamadım en son deri sehba aldım beyaz ama oda çay lekesi filan tutuyor çıkmıyor gıcık oluyorum

Günaydın evreka

günaydın canım. benim evdede yok bulamadım bir türlü istediğim gibi ben daha spor ve modern olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…