Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

100 bin ise ev 25 bini cepte olmalı onun gibi bankalarla konuşun ama neresi ne kadar verir inceleyin 300 bine 2 tane ev alabilirsin

onden para odemıomusn kredıde 50 60 bın falan*

Evet evin bedelinin ;%30 nun peşinat olması gerek ama onuda şöyle yapabilirsiniz eğer elinizde para yoksa mesela sen tüketci kredisi çekersin ne kadar peşinat lazım ise eşinde kalanı çeker ikisinin taksitlerini siz ayarlarsınız kendinize göre...

biz böyle yaptık ama artık eş oldukları için krediyi ayrı ayrı çekemezler aynı risk grubundalar :13:

100 bin ise ev 25 bini cepte olmalı onun gibi bankalarla konuşun ama neresi ne kadar verir inceleyin 300 bine 2 tane ev alabilirsin

ya guvenlıklı guzel sıtelerde oyle fıyatlar. esım ıcın onmlı bu bınada sırf o yuzden otruyorz bn ewde tekım ya aklı kalıyo :/ okadar nakıtımız yok ama ıkı kredı olabılır de bn suan calısmıorm bana kredı vermezler babam ceker gbı bısı yapabılırz

İstedikten sonra ayarlanabilir bir şekilde.

mesela maaşları yüksek deil ise ;
bu 2 krediyi nasıl ödeueceklerini falan araştırıyorşar böyle işte.

bide her banka bunu yapmıyor bazıları bakmadan direk kredi bile onaylananı var

He o anlamda soruyorsan ikiside devlet memuru Toplamda Ödedikleri taksit tutarı sadece birisinin maaşına denk geliyor

bugune kadar hıc bole bısı dusunmedım calıstıgımı harcadım esımde pek dusunmez saolsun ama benım sımdı kafama koydunuz kızlar arastrcam beynını yıcem

Emin ol hepimiz senin gibiydik ama artık bir yerden hayatın ucundan tutmak lazım çocuk filan olmadan insan kendini az da olsa garantiye almalı..1500 tl az değil onu ödeyebiliyorsanız bence kesinlikle eviniz için ödemelisiniz.

anladım canım ne kadarları kaldı canım
bizimde 8. taksidimizi ödedik daha :26::26:

Onlarda beşi ödediler çok yeni yani.Ama yengem hep şey der bu taksitleri ödemeseydik acaba aylık 2500 tl yi nereye ödeyecektik...Onlar dört sene doğudaydılar hiç birikmişleri yok para harcanıyor öle ya da böle yaşıyosun en azından eviniz olsun

ya ben yırttım kendımı bu ewı tutmayalım yazıktr ew alalım dedım dınlemedıkı bıraz kıdara otralım dıyıp duruyo aklında ne var bılmıorm kı kndını hazır hısstmıo sanırım anemlerde dedı okadar ew alın dıe. cok acıyorum o paraya bnde . bıe bu ara ıslerı yolunda gtmıo pek bı duze cıkalım artık bısıler yapmamız lazm haklısınz kızlar

çok haklı canım bizde 9 bin TL ödedik düşün kiraya gidecekti yada daha büyük borç yapacaktık oraya gidecekti
Çok şükür ki kendi evimize ödüyoruz

Annem hep şey der alınmış alınmıştır çok doğru söz...Ben dört senedir çalışıyorum maaşım Türkiye şartlarına göre iyi ama elinde ne var diye sor hiçbirşey...Geçen sene dünya borç ödedim...Borca girmeden olmuyor...Para gidiyor her türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…