- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.161
onden para odemıomusn kredıde 50 60 bın falan*
Evet evin bedelinin ;%30 nun peşinat olması gerek ama onuda şöyle yapabilirsiniz eğer elinizde para yoksa mesela sen tüketci kredisi çekersin ne kadar peşinat lazım ise eşinde kalanı çeker ikisinin taksitlerini siz ayarlarsınız kendinize göre...
100 bin ise ev 25 bini cepte olmalı onun gibi bankalarla konuşun ama neresi ne kadar verir inceleyin 300 bine 2 tane ev alabilirsin
biz böyle yaptık ama artık eş oldukları için krediyi ayrı ayrı çekemezler aynı risk grubundalar :13:
Benim dayımlar çekti anlattığım şekilde yengem 30 bin tüketici kredisi dayım 70 bin konut kredisi çekti
ya guvenlıklı guzel sıtelerde oyle fıyatlar. esım ıcın onmlı bu bınada sırf o yuzden otruyorz bn ewde tekım ya aklı kalıyo :/ okadar nakıtımız yok ama ıkı kredı olabılır de bn suan calısmıorm bana kredı vermezler babam ceker gbı bısı yapabılırz
ama yüksek bişeyi çekemezler yani tek dayın 2sini birden de alabilir önemli olan risk grubundalar mı ?
Risk grubundalarmı derken :44::44::44:
ama yüksek bişeyi çekemezler yani tek dayın 2sini birden de alabilir önemli olan risk grubundalar mı ?
İstedikten sonra ayarlanabilir bir şekilde.
mesela maaşları yüksek deil ise ;
bu 2 krediyi nasıl ödeueceklerini falan araştırıyorşar böyle işte.
bide her banka bunu yapmıyor bazıları bakmadan direk kredi bile onaylananı var
He o anlamda soruyorsan ikiside devlet memuruToplamda Ödedikleri taksit tutarı sadece birisinin maaşına denk geliyor
anladım canım ne kadarları kaldı canım
bizimde 8. taksidimizi ödedik daha :26::26:
bugune kadar hıc bole bısı dusunmedım calıstıgımı harcadım esımde pek dusunmez saolsun ama benım sımdı kafama koydunuz kızlar arastrcam beynını yıcem
kac taksıt kaldı
anladım canım ne kadarları kaldı canım
bizimde 8. taksidimizi ödedik daha :26::26:
Emin ol hepimiz senin gibiydik ama artık bir yerden hayatın ucundan tutmak lazım çocuk filan olmadan insan kendini az da olsa garantiye almalı..1500 tl az değil onu ödeyebiliyorsanız bence kesinlikle eviniz için ödemelisiniz.
Onlarda beşi ödediler çok yeni yani.Ama yengem hep şey der bu taksitleri ödemeseydik acaba aylık 2500 tl yi nereye ödeyecektik...Onlar dört sene doğudaydılar hiç birikmişleri yok para harcanıyor öle ya da böle yaşıyosun en azından eviniz olsun
daha çok 112 taksidimiz kaldı :18:
ya ben yırttım kendımı bu ewı tutmayalım yazıktr ew alalım dedım dınlemedıkı bıraz kıdara otralım dıyıp duruyo aklında ne var bılmıorm kı kndını hazır hısstmıo sanırım anemlerde dedı okadar ew alın dıe. cok acıyorum o paraya bnde . bıe bu ara ıslerı yolunda gtmıo pek bı duze cıkalım artık bısıler yapmamız lazm haklısınz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?