Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar bende evleneli 6 ay 3 hafta oldu
cok guzel gidiyo tabi ilk haftalar kavgalaimiz cok oldu ama toparladik.sanirm alisma süreci .
simdi hergun baska bi heyecanlıyım .buarada yemek tarifleri icin arastirma yaparken bu konuya gördüm bi merhaba dedim.
bana önerebileceginiz iyi bir site varmı yada blogda olabilir.dolu dolu denenmis tarifleri olan

okadr yanıyorumkı bekarken bırıktrmedıgıme anlatamam sıze bnmde maasım ıyıydı tasarımcıyım. 3 4 yılda calıstım yemn ederım bunu ben aldım dıyecegım ıgnem bıle yok

hoşgeldin aramıza bizim konuya da katılabilirsin bizde tarif veriyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/ burdan yemek tariflerini bulabilirsin

ınsallh ya. ama ewler almıs basını yurumus cok pahalı bı ev begendık agaoglu 2 katlı bahcelı ne kadar ınanamazsınız 2mılyoncuk:/

canım sende ağaoğlundan bakma sonuçta kapıda duran bi adama mı bağlı senin hayatın. Allah'a emanetsin ..
daha ucuza bi ev al ileri de geçersin yine lüks dairelere

ınsallh ya. ama ewler almıs basını yurumus cok pahalı bı ev begendık agaoglu 2 katlı bahcelı ne kadar ınanamazsınız 2mılyoncuk:/

Şimdilik siz daha uygun birşeyler bakın bence daha sonra ikinci ev için daha güzel yerlere bakabilirsiniz...

canım sende ağaoğlundan bakma sonuçta kapıda duran bi adama mı bağlı senin hayatın. Allah'a emanetsin ..
daha ucuza bi ev al ileri de geçersin yine lüks dairelere

hayal zaten :) baktık sadce sok olduk. bana kalsa ben normal bı evede razıyım. de dıyorum ya kenarda kurus yok ınsallh allh tek odalıda olsa kndı ewımızı nasıp eder banada herkesede

hayal zaten :) baktık sadce sok olduk. bana kalsa ben normal bı evede razıyım. de dıyorum ya kenarda kurus yok ınsallh allh tek odalıda olsa kndı ewımızı nasıp eder banada herkesede

İnşallah herkese nasip olur sen şimdilik eşinin aklına girmeye çalış zamanla oda düşünmeye başlar böyle şeyleri bayanlar düşünmeden olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…