- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.181
olsun olsun en azından kndı ewınız olcak sonunda allah kolaylık versın ınsallh .
çok haklı canım bizde 9 bin TL ödedik düşün kiraya gidecekti yada daha büyük borç yapacaktık oraya gidecekti
Çok şükür ki kendi evimize ödüyoruz
Annem hep şey der alınmış alınmıştır çok doğru söz...Ben dört senedir çalışıyorum maaşım Türkiye şartlarına göre iyi ama elinde ne var diye sor hiçbirşey...Geçen sene dünya borç ödedim...Borca girmeden olmuyor...Para gidiyor her türlü...
Bencede bak şimdi borcumuz var nerden kıssak diyoruz borç olmasa nasıl olsa para var diye harcarız ben öyleyim en azından...
kızlar bende evleneli 6 ay 3 hafta oldu
cok guzel gidiyo tabi ilk haftalar kavgalaimiz cok oldu ama toparladik.sanirm alisma süreci .
simdi hergun baska bi heyecanlıyım .buarada yemek tarifleri icin arastirma yaparken bu konuya gördüm bi merhaba dedim.
bana önerebileceginiz iyi bir site varmı yada blogda olabilir.dolu dolu denenmis tarifleri olan
amin canım isteyen herkese nasip etsin
okadr yanıyorumkı bekarken bırıktrmedıgıme anlatamam sıze bnmde maasım ıyıydı tasarımcıyım. 3 4 yılda calıstım yemn ederım bunu ben aldım dıyecegım ıgnem bıle yok
ınsallh ya. ama ewler almıs basını yurumus cok pahalı bı ev begendık agaoglu 2 katlı bahcelı ne kadar ınanamazsınız 2mılyoncuk:/
ınsallh ya. ama ewler almıs basını yurumus cok pahalı bı ev begendık agaoglu 2 katlı bahcelı ne kadar ınanamazsınız 2mılyoncuk:/
canım sende ağaoğlundan bakma sonuçta kapıda duran bi adama mı bağlı senin hayatın. Allah'a emanetsin ..
daha ucuza bi ev al ileri de geçersin yine lüks dairelere
Bende ne yaptıysam bir senede yaptım o da evlenicem diye
hayal zaten :) baktık sadce sok olduk. bana kalsa ben normal bı evede razıyım. de dıyorum ya kenarda kurus yok ınsallh allh tek odalıda olsa kndı ewımızı nasıp eder banada herkesede
İnşallah herkese nasip olur sen şimdilik eşinin aklına girmeye çalış zamanla oda düşünmeye başlar böyle şeyleri bayanlar düşünmeden olmaz...
Sen gidiyosun ya ondan
gidermıyım ıc kalktım makınayı bosalltım geldım valla yapıstım koltuga sen napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?