Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

dilara hoşgeldinn aramıza

kızlar akşama yemekli misafirlerim var evde de pek bişi yok

birazdan dışarı çıkıp bi kaç bişey alıcam o arada eşimede uğrarım

Dilara hoşgeldin aramıza

sssccc nerelerde kızlar?

Dün gecikti gecikti diyorum bugünde ağrıdan kıvranıyorum, buraya yazdıktan bir müddet sonra gecikme sona erdi Gelin gezmesi olarak bi yere davetliydik kayınvalidem geldi kaçta çıkarız'ı konuşmak için iptal ettirdim o geziyi, hiç gezecek halim yok valla bi de evde de işler var akşama yemek yok ohooo nasıl yapıcam bakalım

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. fikirlerinizi söyleyin evli hanımlar olarak lütfen. benim annem yok kızlar.babamın ikinci eşi var. eşimin annesi de babası da sağ. fakat yurtdışında yaşıyolar. bir görümcem bir kaynım var. görümcem okuyo henüz o da anne babasının yanında. kaynım burada türkiyede yaşıyor. düğünden iki hafta sonra dönecekler yurtdışına. yaza kadar yoklar. biz bir hafta balayında olcaz. ondan sonra döndüğümüzde eşimin anne babası ve kızkardeşini davet etsem iki üç gün bizde kalsalar da öyle gitseler yanlış bişeymi yapmış olurum??? yeni evli çifte gidip kalınmaz çünkü onlar da istemezler. ama yaza kadar da olmayacaklar zaten. benim için anne çok önemli. kayınvalidemi de yıllardır tanıyorum çok kıymetlidir benim için. rabbim şahit ne yalan söylim bir dediğimi iki etmediler hiç ben de sevinsinler mutlu olsunlar isterim. ne dersiniz nasıl olur. babam bozulurmu bu duruma. hani onları çok yakın görüyomuşum hemen aile olmuşum gibi mi olur (gerçi çok yakınız eşimin ailesiyle zaten, ama babamın eşi benim için bişey ifade etmiyo sadece saygı gösteriyorum o kadar). ne yapayım. davet edeyimmi yoksa sadece gitmeden önce el öpmeye gidip bi de hava alanında yolcumu edeyim. eşimin düşüncesini sorarsınız ona sordum o da her zamanki sakin konuşması ve bana güveniyle sen nasıl istersen öyle yap küçüğüm dedi. ayyy her şeyi böyle bana bırakmasına da deli oluyorum bazen ama o kadar tatlı söylüyoki bişey diyemiyorum:)) fikirlerinizi belirtin canlar lütfeeen...

hoşbulduk canım nasılsın

Selam canim
Nekadar ince dusuncelisin tabiki davet et hoslarina gidecegini umuyorum bence davet etsende bir gun anca kalirlar siz ne kadar yakin davranirsaniz okadar aranizda sicaklik ve sevgi olur.
Bende 21 yillik evliyim ve kayinvalidemle ana kiz gibiyizz inanki kendi annemle hic bir farki yok bende gurbetteyim buraya 19 yasimda geldim k validem bana evini degil yüregini actilar kayin babamla bence davet et gelirler gelmezler onlarin karaeri Rabbim ins size aradiginiz sevgiyi yasatsin hep mutlu olun Esinizle ailenizle yuvanizda guzel guzel melekleriniz olsun ins Sevgiler

senin içinden çağırmak geliyor ise ortada yalnış anlaşılan bişey olmaz canım

selam kızlar.
özlediniz mi bakalım beni

dün şirkete gelmedim. sınav için evraklarımı hazırladım. bütün gün devlet kurumlarını gezdim. vergi dairesi senin, ssk benim derken akşam oldu. ve sanırım mali müşavir olmak için boşuna uğraşıyorum kpss'ye giirip devlet memuru olsam yan gelip yatsam daha iyi bir şey olacaktı. kamu personeli olanlar alınmasın sakın bana ama 2 saatte halledebileceğim işlerimi gün boyu anca yetiştirdim.

sizlerde bayağı çok yazışmışsınız birazdan okuyacağım hepsini.

selam kızlarr

çok yoğunum hemen yazayım dedim,
herkes iyidir umarım

yarın mevlidimi okutcağım Allah nasip ederse,
son rötüşlar kaldı onlarda yarın sabah hallolur inşallah

öpüldünüzz

inşallah canım. bir sürü melek istiyoruz:))

senin içinden çağırmak geliyor ise ortada yalnış anlaşılan bişey olmaz canım

sağol canım

selam kızlarr

çok yoğunum hemen yazayım dedim,
herkes iyidir umarım

yarın mevlidimi okutcağım Allah nasip ederse,
son rötüşlar kaldı onlarda yarın sabah hallolur inşallah

öpüldünüzz

allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…