- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.281
gizcim valla bugün ben pek kötüyüm dün arkadaşlarla dışardaydık biraz fazla alkol almışım başım ve midem çok kötü durumdasen napıyon
sssccc napıyosun
evet benim canım
soru bumuyduu
şaka bir yana herhangi bir bölüme gel canım üstte t yeni konu aç kısmı var ordan açabilirsin
iyiyim canım bende bizimde evin yanında inşaat başladı uyuyamıyorum sesten kalktım erkenden evdeyim
evet canım yeni oldugum için bilmiyorum
bulamadım canım bana link atarmısın:S
oofff insanı deli eder o ses. sanki beyninde çalışma yapıyorlarmış gibi olur. bizimde üst kattaki dikiş makinesi çalıştırıyor gecenin 12sinde 1nde tır tır tır uyuyamıyorum yöneticiye şikayet ettim ama banamısın demiyorlarr
uzun bir aradan sonra tekrar günaydın diyebilmek çok güzel ,,,umarım herkes iyidirr..
size pazartesi meksika çorbası tarif sözüm vardrı.hemen geöiyorum malzemelere
250 gr kıyma
1 kilo domates
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı pul biber
köfteler yapışmasın diye bi,raz un
1 soğan
2 çorba kaşığı tereyağ
soğanları kavurmak için 1 kaşık sıvı yağ
1 dilim bayat ekmek içi
1 yumurta
Yapılışı
önce soğanları yemeklik ince ince doğrayıp yağda kavuruyoruz iyice öldürdükten sonra
domatesleri rendeleyip içne atıyoruz
o sırada sarımsakları dövüp kıymaya ekliyoruz tuz ,yumurta ve bayat ekmeği ufalayıp yoğuruyoruz,iyice yoğurduktan sonra fındık büyüklüğünde köfte yapıyoruz..köfteler yapışmasın diye unluyoruz(bu işlem yaklaşık 20 dk sürüyor)
sonra ateşteki domatesin üzerine göz kararı 1 litreye yakın sıcak su koyuyoruz,kaynayan suya tuz ekleyip köfteleri dahil edip pişiriyorz 15 dk da pişiyor afiyet olsun:))))
Eki Görüntüle 311652
yok canım sen yanlış anladın ben orda bu senmisin dedin yaa bu sorumuydu dedimYoksa konu açmanı sormana demedim
Sen nerde konu açacaksınki canım. Içeriği ne
ellerine sağlık canım ama benim dediğim böyle değildi adı tortilla çorba hatta
bu hafta ne öğreneceksiniz
ellerine sağlık ceylin çok güzel görünüyorlar
bizde ilk gün çorba diğer günler sulu köfte niyetine yedik ama tadı süper,,,bu hafta sonu annem aşure yapacağı için gitmeyeceğim sanırım,,ama gitseydim alman usulu tavuk suyu çorba yapacaktım
malzemeler şöyle
1 kereviz
1 pırasa
yarım bardak bezelye
2 adet tavuk göğsü
2 bardak tavuk suyu
biraz şehriye ya da prinç
diğer kızlarda düğün çorbası falan yapacak ,işkembede olcak,,hepimiz değeşik yapalım diyoruz...gitmekte istiyorum nasıl olcak bilmiyorum
git canım sonrada annene geçersin
yada ertesi gün annene gidersin
ya aslında bi gitmek istiyorum bi istemiyorum,temizlik kalıyor,2-3 saatim orda geçiyor bide malzemeleri topla git ne bilim,,ama gidicem sanırım,giderse myazıcam size,,
bu arada sitede yapıyorlar,adresi veririm bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?