- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.301
kızlar sizinle sohpet etmeyi ben de çok özledim.
işlerin yoğunluğu zaten var biliyorsunuz. muhasebeci olmanınen kötü yanışimdi de yıl sonu nedeniyle ekstra işlemler var malesef ((((((((
2 haftadır kursta başlayınca zaten ben ben olmaktan çıktım.
akşamları 10gibi evde oluyorum. duş alıp birşeyler yiyorum sonra ders çalışıyorum. ama sanırım yaşlandım((( bünyem dayanamayacak gibi geliyor:) sabahları kalkmak kabus gibi oluyor. kafamı yastığa koyduğum gibi alarm çalıyor sanki.
bu arada 2 gündür dedem hastanede. yoğun bakımda. tüm aile hastanelere taşınıyorlar. dün gündüz uğradım eşimle.
onun da stresi var üzerimde.
zamanında hayatımdaki rutinlikten şikayet eden ben onu geri istiyorum. bir an önce herşeyin hayırlısıyla rutine dönmesini istiyorum.
speedy canım gelmeyi çok isterim. dedemin durumuyla ilgili olumlu gelişmeler olursa gelirim.
şimdi gelen gidende oluyor eve annem zaten tedavi sürescinde olduğu için çok yorulmaması lazım. o güne bir aksilik olmazsa haberleşiriz.
ceylin kurs çok zevkli olmalı. ne güzel farklı farklı lezzetler deniyorsun, öğreniyorsun. benim bu ara hiç yemek yapacak vaktim yok ama tariflerini kopyaladım pcye:)
sağolun kızlar.
walla şu an istediğim evime gidip ayaklarımı uzatıp tv izlemek. sonrada güzel bir uyku. tabi bu arada hiçbirşey düşünmek istemiyorum.
evle hiç ilgilendiğim yok zaten bu aralar. haftasonu sadece çamaşır ve ütüyü yaptım. temizlik üstten yaptım öyle. akşamları eve gidince hiçbirşeye dokunmuyorum. normalde en ufak dağınıklığa, toza tahammülüm olmazdı şimdi gözüm birşey görmüyor. dün eşim biraz ortalığı toparlamış dedemden dolayı gelen giden falan olur diye. kitaplarım bile öylece duruyor. durumum vahim sanırım
8 gün daha iznim var ama şimdi kullanmakta istemiyorum. kurs biraz daha yoğunlaşsın o zaman alayım diyorum ama her sabah uyanırken bugün gitmeyip iznimimim kullansam geçiyor hep aklımdan(
sağolun kızlar.
walla şu an istediğim evime gidip ayaklarımı uzatıp tv izlemek. sonrada güzel bir uyku. tabi bu arada hiçbirşey düşünmek istemiyorum.
evle hiç ilgilendiğim yok zaten bu aralar. haftasonu sadece çamaşır ve ütüyü yaptım. temizlik üstten yaptım öyle. akşamları eve gidince hiçbirşeye dokunmuyorum. normalde en ufak dağınıklığa, toza tahammülüm olmazdı şimdi gözüm birşey görmüyor. dün eşim biraz ortalığı toparlamış dedemden dolayı gelen giden falan olur diye. kitaplarım bile öylece duruyor. durumum vahim sanırım
8 gün daha iznim var ama şimdi kullanmakta istemiyorum. kurs biraz daha yoğunlaşsın o zaman alayım diyorum ama her sabah uyanırken bugün gitmeyip iznimimim kullansam geçiyor hep aklımdan(
tamam canım haber verirsin
tatlım link bekliyorum senden
ne için link canım kaçırdım sanırım :2:
konu açacaktım ya ben
2011 gelinleri :) Bende 2011 geliniyim ama burayı yeni görüyorum malesef
Kaça almışlar bende istiyorum böyle birşey benimkiler deri ayakları sallanıyor ve leke tutuyor
yiine kesin fiyat sorarım ama 150 yada 160 olması lazım ben çok beğendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?