Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy canım gelmeyi çok isterim. dedemin durumuyla ilgili olumlu gelişmeler olursa gelirim.
şimdi gelen gidende oluyor eve annem zaten tedavi sürescinde olduğu için çok yorulmaması lazım. o güne bir aksilik olmazsa haberleşiriz.

ceylin kurs çok zevkli olmalı. ne güzel farklı farklı lezzetler deniyorsun, öğreniyorsun. benim bu ara hiç yemek yapacak vaktim yok ama tariflerini kopyaladım pcye:)

dilara3434; soruna cevap:))))

her dairenin kendi saati var ise; saatte tükettiğiniz metreküp görülüyor. faturada 1 m3'ün ne kadar olduğu yazar. o tutarı her dairenin tükettiği m3 ile çarpıp üstüne vergileri ekleyip her dairenin payı eklenir.

eğer her dairenin kendi saati yok ise; binada yaşayan kişi sayısı bulunur. sonra fatura tutarı buna göre hesaplanır. her daireye düşen miktar hesaplanır.

binanızına tek fatura geldiğine göre suyuı şantiye suyu olarak kullanıyorsunuz ve şantiye suyu normal sudan daha pahalıdır malesef.

geçmiş olsun canım deden kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

tamam canım haberleşiriz.

bu arada herşey üstüste gelmiş ev,iş zaten yorucu bide üstüne kurs olunca diğer hiç bişeye tahammülün kalmıyor

bazen bende monotonluk istiyorum yatıyım hiç kalkmayım istiyorum

sağolun kızlar.

walla şu an istediğim evime gidip ayaklarımı uzatıp tv izlemek. sonrada güzel bir uyku. tabi bu arada hiçbirşey düşünmek istemiyorum.

evle hiç ilgilendiğim yok zaten bu aralar. haftasonu sadece çamaşır ve ütüyü yaptım. temizlik üstten yaptım öyle. akşamları eve gidince hiçbirşeye dokunmuyorum. normalde en ufak dağınıklığa, toza tahammülüm olmazdı şimdi gözüm birşey görmüyor. dün eşim biraz ortalığı toparlamış dedemden dolayı gelen giden falan olur diye. kitaplarım bile öylece duruyor. durumum vahim sanırım
8 gün daha iznim var ama şimdi kullanmakta istemiyorum. kurs biraz daha yoğunlaşsın o zaman alayım diyorum ama her sabah uyanırken bugün gitmeyip iznimimim kullansam geçiyor hep aklımdan(

bekle canım kullanırsın ileri de kurs biraz kötü olmıuş bence hem haftasonu hem hafta içi zorluğunu çekeceksin malesef ne kadar kaldı peki ..

her sabah bugün hastayım desem de gitmesem bu bende de var

Günaydın bayanlar...

Sssccc geçmiş olsun allah acil şifa versin dedene inşallah...Baya yoğunsun anlaşılan inşallah hemen biter kursun da rahatlarsın biraz...

sıkıntılı bi dönem evet haklısın böyle düşünmen, böyle olman çok normal. biraz daha olumlu düşünerek yakında atlatacağını düşün canım. bi de melisa ve papatya çayı iç yatmadan önce. gerçekten rahatlatıyor. gülümsemei de ihmal etme:)) kendini çok daha iyi hissedeceksin

ayy kızlar bu arada çok mutluyum kaynanam bana bulaşık makinası alıyor bugün eşime demiş sakın söyleme diye ama eşim dururmu ay dedim sen söyledin ama söylememiş farzet dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…