- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.441
Bende fırın deneyim o halde...Teflonda da denicem annemde teflonda yapıyordu sanki öyle hatırlıyorum
Allah kabul etsin canım yarın da benim bi koşturmacam olacak bakalım
bizim kaç kişi olacak fazla yapalım bizimde herhalde bi sürü kişi olacak gibi extra çıkan çok oluyor çünkü
Allah yardımcın olsun canım, tatlı yorgunluklar bunlar
Ben 25 küsür bekliyordum, herkes haber etmiş birbirlerine o kadar kişi olduk,
sandalye takviyesi yapmak zorunda kaldım, komşum sağolsung etirdi,
ama Allahtan tabak çanaklar, çatal kaşıklar vs yetti,
hepsi takım takım olmadı tabiki, 3-4 takım açtım
hediyelerde geldi tabi, yine bir pasta tabak takımım oldu,
6lı salata kaseleri, su bardakları, çok güzel bir meyvelik vs
Borcam getiren olmadı çok şükür
Benimde evdeki herşeyim yeter diye düşünüyorum bi sürü oda var herkez bi yerlere sıkışır rahat rahat oturular.
ve İnşallah borcam getiren olmaz evde bi sürü borcam oldu çoğunu da anneme ve kayınvalideme gönderiyorum.
eşimin tarafından gelenler çok fazla olabilir ilk kez gelecekler çünkü herkes birbirine söyler bizimkilerde de klasik
aman olsun ya Gelen bi yere geçer oturur başımın üstünde yerleri var
Allah kabul etsin hevincimm atlatmışsın sevindimm
speddy darısı sana artık sende bu hafta sonu atlatıyorsunn
merhaba kızlarr hayırlı Cumalar herkese
dün mevilidimi okuttum şükürler olsun hayırlısıyla atlattım,
darısı sipaydinin başına inşallah
beklediğimden daha fazla kişi geldi, 42 kişi vardı evimde
Allahtan yardım eden çok oldu, yoksa halim vahimdi,
akşamda eşim işten gelmeden renklileri attım makinaya, ütülerim vardı hallettim,
tam koltuğa oturup ayaklarımı uzattım 5 dk geçmedi baktım eşim geldi,
uyumuşum meğerse koltukta
bugünde ayaklarım feci ağrıyo yorgunluktan ama değdi, Allah kabul etsin
Günaydın arkadaşlar ,
Sabah sabah gelenler mailler sayesinde bugün acayip yoğun olacağımı anladım bileöyle çok iş var ki elimde yine buralarda olurum ama kısa kısa işte.
Haftasonum inanılmaz yoğun geçti cuma akşam işlerimizi hallettik cumartesi sabahta pilavımızı yaptık ben o an bile yorulmuştum :18: misafirlerimiz geldi 30 kişi falan vardı.
sadece mevlüt için gelecekleri çağırdım çoğunluk eşimin tarafındaydı zaten herkes sağolsun geldiler çokta güzel oldu Allah kabul etsin yemeklerde yetti dağıttığımız tesbihlerde
gelenler herşeye bayıldı yapanların ellerine sağlık malum ben bieşy yapmadımevimizi de çok beğendiler....
akşam 6 falandı işte minibüsleri geldi öylece gittiler bi sürü hediyem oldu ama borcamım yoktu. 3*4 parça bişeyi eve bıraktım kalan herşeyi anneme,kayınvalideme,görümcelerime ve teyzeme bölüştürdüm.. Fazlalığa gerek yok diye..
onlar da şaşırdı giderken bi sürü poşetleri vardı ellerinde dedim bizde böyleevde durmasınlar akşamda bizdelerdi babalar yediler tavuklu pilav ve ayran tatlılardan falan filan işte.
eşime Lokum al dedim 2 kg lokum almş cuma günü kafasına indirecekim onu bile dağıttım evde 10 tane bişey kaldı poşetle annemlere yolladım siz yersiniz diye
Gece ölü gibiydim resmen çocuklar,misafir bide akşamına misafir çok işlere elimi sürmesem bile uzanmak istedim bi anda.
Pazar günü de öğlen 1/2 saat çıktık nargile içtik döndük eve zaman geçmedi sanki. evde dizi izle çay iç gecede tam uyuyamadımşimdi başım ağrıyor yani haftasonum güzel ama dinlenmeden geçti
günaydın arkadaşlar ,
sabah sabah gelenler mailler sayesinde bugün acayip yoğun olacağımı anladım bileöyle çok iş var ki elimde yine buralarda olurum ama kısa kısa işte.
Haftasonum inanılmaz yoğun geçti cuma akşam işlerimizi hallettik cumartesi sabahta pilavımızı yaptık ben o an bile yorulmuştum :18: Misafirlerimiz geldi 30 kişi falan vardı.
Sadece mevlüt için gelecekleri çağırdım çoğunluk eşimin tarafındaydı zaten herkes sağolsun geldiler çokta güzel oldu allah kabul etsin yemeklerde yetti dağıttığımız tesbihlerde
Gelenler herşeye bayıldı yapanların ellerine sağlık malum ben bieşy yapmadımEvimizi de çok beğendiler....
Akşam 6 falandı işte minibüsleri geldi öylece gittiler bi sürü hediyem oldu ama borcamım yoktu. 3*4 parça bişeyi eve bıraktım kalan herşeyi anneme,kayınvalideme,görümcelerime ve teyzeme bölüştürdüm.. Fazlalığa gerek yok diye..
Onlar da şaşırdı giderken bi sürü poşetleri vardı ellerinde dedim bizde böyleEvde durmasınlar Akşamda bizdelerdi babalar yediler tavuklu pilav ve ayran Tatlılardan falan filan işte.
Eşime lokum al dedim 2 kg lokum almş cuma günü kafasına indirecekim onu bile dağıttım evde 10 tane bişey kaldı poşetle annemlere yolladım siz yersiniz diye
Gece ölü gibiydim resmen çocuklar,misafir bide akşamına misafir çok işlere elimi sürmesem bile uzanmak istedim bi anda.
Pazar günü de öğlen 1/2 saat çıktık nargile içtik döndük eve zaman geçmedi sanki. Evde dizi izle çay iç gecede tam uyuyamadımşimdi başım ağrıyor yani haftasonum güzel ama dinlenmeden geçti
allah kabul etsin canım. idare et artık bu hafta
olsun güzel yorgunluk bu allah kabul etsin canım
valla ben de istiyorum en kısa zamanda yapmayı
günaydın kızlar, iyi haftalar hepimize.
cuma günü kursa giderken çok yağmur yağıyordu. üşüdüm, ıslandım ve haftasonu çok hastaydım
kurstan gelince ortalığı toplayıp, çamaşır işini hallettim. cumartesi dedemin yanına hastaneye gidecektik.
ama sabah bir uyandım çok kötüyüm. hem belim hem de gripcumartesi dinlendim hep.
dün de niyetim yatıp dinlenmekti ama öğlen gelen bir telefon ile misafirimiz olacağını öğrendik.
öyle ortalığı düzenledik biraz. akşamüstü misafirler geldi. Allahtan çaya geldiler.
onlar gidince de yatmaya devam.
speedy Allah kabul etsin canım. sevindim herşeyin yolunda gitmesine. ama o yorgunluk birkaç gün daha geçmiyor.
bu arada gelen hediyeleri minik bir milyoncu açıp satsak iyi olur:)
Günaydınnn yılın son pazartesinden merhaba hepinize
speddy Allah kabul etsin canım evinin bereketi artsın inşallah
yoğun bi hafta sonu geçirmişsinn
bizimde kaynım geldi gezdik tozduk cumaretsi sabaha kadar film izledikk
güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?