Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

okurken fenalık bastı

hanımmmmmmmmmm :)) arada face gel :)) meraktayızz

Son düzenleyen: Moderatör:

baya yoğun geçmiş cidden

neyseki atlatmışsınn

günaydın kızlar bu sabah facede bişey okudum.

‎'Kıyamam Sana' şarkısının bestesi Leman Sam'a aittir. Sözleri ise ismi saklı tutulmuş bir bayana ait. Meçhul söz yazarı, Karaköy'de bulunan bir genelevde çalışan hayat kadını idi. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir. Belki de anlamsız bulduğu hayatına bir anlam katacaktı bu beklenmedik bebek... Ama olmadı... Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce 'bebeğinden vazgeçmek'ten başka çaresi yoktu. Onu bir aileye evlatlık olarak vermeye karar verdi. Hissettiklerini çok yalın bir dilde anlatan bu fedakar anne, bebeğiyle geçirdiği o son gece kağıda işte bu satırları düşmüştü:

şimdi bi kez daha dinleyin

off hiçbişey diyemiyorum şimdi daha farklı geldi o şarkı bana

Kızlar slmmmm

Gizcim biz yılbaşında arkadaşlarla kutlıcaz dışarda olcaz yer ayırttırdık Bakalım nasıl geçecekk

Kızlar slmmmm

Gizcim biz yılbaşında arkadaşlarla kutlıcaz dışarda olcaz yer ayırttırdık Bakalım nasıl geçecekk

selammm canımm hoşgeldinn

ohh canım bizde karar verdik

bodruma gidicez orada biyerde takılıcaz

bu arada babamlarda gelicek aydından hepbirliktede olucaz bu yüzden çok mutluyum

Kızlar yılbaşında napıyosunuz karar verdiniz mi?

Bu konu bizim için hala muallakta Arkadaşlarla anlaşmıştık ama ektiler bizi belki dışarı çıkarız bir iki saatliğine sonra evimizde oluruz...Zaten 1 ocakta çalışıyorum çok geçe kalmamam gerek

kızlar akşama yemekli misafirlerim var 1 saat önce haberim oldu

ışık hızıyla yemekleri yapmaya başladım , bide yaş pasta yapıcam küçük çocukları var sever

menümde bu

mercimek çorbası

bulgur pilavı

fırında patates ve köfte salça soslu

salata

Son düzenleme:

evet yorucu olmuş senin için:)

bende 4 aylık evliyim mutluyum seviyorum çok şükür

allah daim etsin:)

günaydın herkese
yaa ben bişi sormak istiyorum
dün akşam et pişirirken unutmusum ve olduğu gibi kömür gibi yanmış etler eve ço kötü bi koku sinmiş durumda camları filan açtım ama geçmiyo yaa ne yapabilirim ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…