- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.461
okurken fenalık bastıKızlar merhaba:) bende 3 aylık evliyim ve mevlüt okutucam Allah nasip ederse.. Dün annem,ablam anneannem ve kayınvalidem geldi:) Sabahtan başladım hazırlıklara et yaptım,patates kızarttm bulgur pilavi ve salata yaptım:) sonrasında un kurabiyesi ve ıspanaklı börek yaptm ama yetişmedi annemler kalkıcaz diye tuttrduneyse fırından yeni cıkmış ıspanaklı böreklerı ve kurabiyeleri paket servisi yapıp gönderdim EE gittiler temizlik kaldı bana eşim annemleri bırakmaya gitti o sırada mutfağı topladım çamaşırlarımı astım tam oturcaktm:s Kapı çaldı :S:S:S eşim geldi yanında kuzeni :) onlara yemek hazırladm,oturdum biraz.Kuzenimz kalktı sonrada ben ve eşim gayet tek başımıza yarışma programnı izledik:):)
Güzeldi ffakat yorucuydu bu pazar:S
Kızlar merhaba:) bende 3 aylık evliyim ve mevlüt okutucam Allah nasip ederse.. Dün annem,ablam anneannem ve kayınvalidem geldi:) Sabahtan başladım hazırlıklara et yaptım,patates kızarttm bulgur pilavi ve salata yaptım:) sonrasında un kurabiyesi ve ıspanaklı börek yaptm ama yetişmedi annemler kalkıcaz diye tuttrduneyse fırından yeni cıkmış ıspanaklı böreklerı ve kurabiyeleri paket servisi yapıp gönderdim EE gittiler temizlik kaldı bana eşim annemleri bırakmaya gitti o sırada mutfağı topladım çamaşırlarımı astım tam oturcaktm:s Kapı çaldı :S:S:S eşim geldi yanında kuzeni :) onlara yemek hazırladm,oturdum biraz.Kuzenimz kalktı sonrada ben ve eşim gayet tek başımıza yarışma programnı izledik:):)
günaydın kızlar bu sabah facede bişey okudum.
‎'Kıyamam Sana' şarkısının bestesi Leman Sam'a aittir. Sözleri ise ismi saklı tutulmuş bir bayana ait. Meçhul söz yazarı, Karaköy'de bulunan bir genelevde çalışan hayat kadını idi. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir. Belki de anlamsız bulduğu hayatına bir anlam katacaktı bu beklenmedik bebek... Ama olmadı... Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce 'bebeğinden vazgeçmek'ten başka çaresi yoktu. Onu bir aileye evlatlık olarak vermeye karar verdi. Hissettiklerini çok yalın bir dilde anlatan bu fedakar anne, bebeğiyle geçirdiği o son gece kağıda işte bu satırları düşmüştü:
şimdi bi kez daha dinleyin
offhiçbişey diyemiyorum şimdi daha farklı geldi o şarkı bana
AYNEN CANIM
bende böyle dinleyince şaşırdım yaa çok güzel olmş ama
Kızlar slmmmm
Gizcim biz yılbaşında arkadaşlarla kutlıcaz dışarda olcaz yer ayırttırdıkBakalım nasıl geçecekk
Kızlar yılbaşında napıyosunuz karar verdiniz mi?
Kızlar yılbaşında napıyosunuz karar verdiniz mi?
Kızlar merhaba:) bende 3 aylık evliyim ve mevlüt okutucam Allah nasip ederse.. Dün annem,ablam anneannem ve kayınvalidem geldi:) Sabahtan başladım hazırlıklara et yaptım,patates kızarttm bulgur pilavi ve salata yaptım:) sonrasında un kurabiyesi ve ıspanaklı börek yaptm ama yetişmedi annemler kalkıcaz diye tuttrduneyse fırından yeni cıkmış ıspanaklı böreklerı ve kurabiyeleri paket servisi yapıp gönderdim EE gittiler temizlik kaldı bana eşim annemleri bırakmaya gitti o sırada mutfağı topladım çamaşırlarımı astım tam oturcaktm:s Kapı çaldı :S:S:S eşim geldi yanında kuzeni :) onlara yemek hazırladm,oturdum biraz.Kuzenimz kalktı sonrada ben ve eşim gayet tek başımıza yarışma programnı izledik:):)
bende 4 aylık evliyim mutluyum seviyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?