Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Afiyet olsun kızlar
akşama ne yemeği yapıyorsunuz
benim kaynım geliyormuş hafta sonu bizimle
düşünüyorum ne yapsam diye :)

kızlar meraba ben de öğle yemeğimi yedim bu hafta 3. kez kurufasulye yiyorum salı arkadaşıma yemeğe gitmiştim orda yedim dün kaynanam çağırdı o da huru fasulye yapmıştı bugün işyerimde yine aynı menü vardı gazman olup patlıcam artık...

Afiyet olsun kızlar
akşama ne yemeği yapıyorsunuz
benim kaynım geliyormuş hafta sonu bizimle
düşünüyorum ne yapsam diye :)

benim akşama tavuklu bezelyem var yanına pilav yapcam başka ne yaparım bilmiyorum
pazara gitmem lazım akşama :18::18: evde meyve falan da yok...

anam hiç sevmem ya eşimde arada istiyor ama hoşuma gitmiyor benim

ohh afiyet olsun benim eşimde kuru fasulye manyağı tamm sürekli yer bende severim gerçide

benim akşama tavuklu bezelyem var yanına pilav yapcam başka ne yaparım bilmiyorum
pazara gitmem lazım akşama :18::18: evde meyve falan da yok...

anam hiç sevmem ya eşimde arada istiyor ama hoşuma gitmiyor benim

bende taze fasulye yapayım yanına pilav tarhana çorbası salata yeterli

pazar günü çıkıcam pazara bende

kızlar nohut yemeği yapıyomusunuz ben hiç yapmadım eşim istiyor nasıl yapıyosunuz

canım kurufasulyeyle aynı şekilde pişiyor fark yok
eti kavur kendi suyunda sonra soğanları kavur istediğin baharat varsa ya da biber onları da koy salçasını koy akşamdan ıslattığın ya da biraz haşlayarak gazını aldığın nohutları koy biraz sonra da suyunu koy pişsin

Son düzenleme:
bende taze fasulye yapayım yanına pilav tarhana çorbası salata yeterli

pazar günü çıkıcam pazara bende

kızlar nohut yemeği yapıyomusunuz ben hiç yapmadım eşim istiyor nasıl yapıyosunuz

kuru fasulye gibi olur herhalde daha önce yapmadım ama aynısıdırç

mantar yemeği yapmıştım. içine nohut koyuyorsun ama evde kağıtta yazıyor üzerine terbiye falan dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…