- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.841
evet canım anladı zaten o da dün çok sinirliydim bugünn konuşurum artık
Giz eşin hata etmiş bencede...Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor işteNolcak bakıverir demiştir.
Speddy eşimle konuştuk dün gidişat burda olacam gibi duruyor...İyi bir yer denk gelirse başvuru yapıcam ama işten ayrılıp iş aramam sanırım... Hani biri aracı olur iyi bir denk gelir öyle olur ancak yoksa işten ayrılmam hemen...Kararımız bu yönde
Umarım doğru olan budur speddy.
Kızlar fırında balık yaptınız mı hiç...:44::44::44:
zamana bırakın canım belki de önüne gerçekten mükemmel bir fırsat çıkacak iyi düşün yeter iyi olsun
Benimde 2 gün önce komşum balık verdim sanırım palamut 2 tane ama nasıl yapacağımı bilmiyorum akşama yapsam diyorum..
ev kokar diye de hiç yapmak istemiyorum kokusundan nefret ediyorum
Aynen bende sevmiyorum kokusunu kızartmak istemiyorum o yüzden ya...Izgaramız var ama hava soğuk :2::2::2: Hasta olmayalım balık yaprken fırında yapayım dedim ama hiç yapmadım daha önce sizin fikrinizi alayım dedim giz evreka siz yaptınızmı fırında hiç
Levrek kuzum
internetten bak istersen canım en kolay oradan bulursun
İnternette var bir kaç tane var ama sizlerin tarifleri daha önemli benim için
zamana bırakın canım belki de önüne gerçekten mükemmel bir fırsat çıkacak iyi düşün yeter iyi olsun
Benimde 2 gün önce komşum balık verdim sanırım palamut 2 tane ama nasıl yapacağımı bilmiyorum akşama yapsam diyorum..
ev kokar diye de hiç yapmak istemiyorum kokusundan nefret ediyorum
canım palamutu fırında yapacaksan fileto şeklinde ikiye ayır tuzla biraz beklettikten sonra derileri tepsiye gelecek şekilde yerleştir üstüne dometes ve biber yerleştir 180 derecede 45 dkka pişir
afiyet olsun canım balık yemeğe bayılıyorum
Bende...Gelin berabercek yiyelim...
Bunu levrek ile yapsamNasıl olur ki :26::26::26:
olur canım neden olmasın ben fırında balığı ızgarada ve tavadan yapıldığı gibi lezzetli bulmuyorum. ve ev koktuğu için balıkçıda yaptırıyorum bende hazır bir şekilde afiyetle yiyorum
O zaman ben ızgaramda yapayım ya soğuk moğuk idare ederim balkonda yaparım...
Speddy kuzum cumartesi yemeğe gelin o zaman balık yapalım berabercek indirelim mideye
evet en güzeli ızgara ve tavaaben bir balık canavarı olarakkk ikisini tercih ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?