Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet canım anladı zaten o da dün çok sinirliydim bugünn konuşurum artık

aynen canım en iyisi olmuş akşama konuşursunuz
dün konuşsaydınız o sinirle yalnış anlaşılabilirdi.

en iyi kararı vermişsiniz canım

Umarım doğru olan budur speddy.

Kızlar fırında balık yaptınız mı hiç...:44::44::44:

zamana bırakın canım belki de önüne gerçekten mükemmel bir fırsat çıkacak iyi düşün yeter iyi olsun

Benimde 2 gün önce komşum balık verdim sanırım palamut 2 tane ama nasıl yapacağımı bilmiyorum akşama yapsam diyorum..

ev kokar diye de hiç yapmak istemiyorum kokusundan nefret ediyorum

Aynen bende sevmiyorum kokusunu kızartmak istemiyorum o yüzden ya...Izgaramız var ama hava soğuk :2::2::2: Hasta olmayalım balık yaprken fırında yapayım dedim ama hiç yapmadım daha önce sizin fikrinizi alayım dedim giz evreka siz yaptınızmı fırında hiç

ne yapacaksın canım hangisini yani

canım palamutu fırında yapacaksan fileto şeklinde ikiye ayır tuzla biraz beklettikten sonra derileri tepsiye gelecek şekilde yerleştir üstüne dometes ve biber yerleştir 180 derecede 45 dkka pişir

MALZEMELER:
5 tane Alabalık,
3 tane orta boy patates,
5 tane sivri biber,
5,6 tane iri doğranmış soğan,
1 tane limon,
sıvı yağ, tuz,
HAZIRLANIŞI:
Balıkları iyice temizleyip yıkayın ve kurulayın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın. Üzerlerine yarım limonu sürün. Yanlarına patates dilimleri ve soğan dilimleri koyup üzerlerine fırça ile 4,5 kaşık sıvı yağ sürün. Sivri biberleri de koyduktan sonra 250 derecelik fırında 45, 50 dakika pişirin. Salata ve limon eşliğinde servis edin.
Afiyet olsun!

Alıntı

Bu tarifi denerim sanırım...Diğer tariflerde sos filan var balığın tadını almak istiyorum Sade olsun

canım palamutu fırında yapacaksan fileto şeklinde ikiye ayır tuzla biraz beklettikten sonra derileri tepsiye gelecek şekilde yerleştir üstüne dometes ve biber yerleştir 180 derecede 45 dkka pişir

Bunu levrek ile yapsam Nasıl olur ki :26::26::26:

olur canım neden olmasın ben fırında balığı ızgarada ve tavadan yapıldığı gibi lezzetli bulmuyorum. ve ev koktuğu için balıkçıda yaptırıyorum bende hazır bir şekilde afiyetle yiyorum

O zaman ben ızgaramda yapayım ya soğuk moğuk idare ederim balkonda yaparım...

Speddy kuzum cumartesi yemeğe gelin o zaman balık yapalım berabercek indirelim mideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…