- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.801
bizde öyle beraber gezmek istiyoruz en azından çocuk oluncağa kadar
ben iş bulamadım daha özel hastane vardı oraya %90 gözüyle bakıyordukk istemiştimde orayı ama olmıycak sanırım
çıkcak olan kişi vazgeçmiş açık yok
burası küçük bi yer olduğunda herkes düzenini otutturmuş sıkıldım açıkcası ama elimden bişey gelmiyor
hep sorup soruşturuyorz ama bulamıyoruz
benimde eşim 3 yıl rize de yaşamış orada da var tanıdık oraya da gitmek görmek isterim ama otobüse 23 saat hiç bana göre değil
Ankarada da yaşamış 5 yıl sanırım oraya gitmem ama hiç sevmedim çok kötü bi şehir bildiğin iş hayatı bol olan bi yer işte. yaşanacak bi yer değil yani
aynen canm eşin bence işini kesinleştirmeli yani kesin güvenceli olmalı bizimkinin şef olması gibi biliyorsun benimde tek umudum bu işte İnşallah olur bu sene:2::2::2:
ondan sonra ikimiz de rahat edeceğiz.
Ankara sadece gezmek için güzel yaşamak için çok sıkıcı katılıyorum sana...Bizim hayalimiz şey eşimle bir hafta bir arkadaş daha olacak araba kullanan beraber arabamızla takılcaz yollarda nere denk gelirse orda yatıcaz plan olmayacak filan...
Bu konuyu ben eşimle konuşayım bu akşam...
ÇAlışan insana evde oturmak çok zor geliyorEşin ne iş yapıyor giz orda...
Bizimde bodrum şubesinde bi arkadaş var eylülde evlendiler hamileymiş eşi
2 kişi daha var öyle bu sene verimlli olucak belli :)
Evet canım bu plan aslında bende de var araba da kalacaksın denize gireceksin yemeğini istediğin yerde yiyeceksin falan filan işteinanılmaz keyifli olur
bence de canım eşinle konuş
önceki de çalışmak sayılmazdı zaten birazda öğreneyim diye gitmiştim yararı çok oldu ama
eşim bankacı canım
Eşimin teyzesinin kızı hamile ağustosta doğum yapacak
belki o zaman denk getirmeye çalışırız bebeği de görürürz aydına gideriz
Böyle hamile haberlerine acayip seviniyorum ya
Aynen öyle speddy bizimde tam istediğimiz bu pansiyonda filan kalmak...Hiç bişey düşünmemek tabi bunun için dizel bir araç ve herşeyde anlaşabileceğin bir arkadaş lazım ya da benim ehliyet alıp kocamla baş başa gitmem gerek
Sen ne iş yapıyordun giz hastanedemiydin...İstanbula gelin siz burda iş çok
Speddy sen kesin ilk hamile kalırsın aramızda başka şeylere odaklan yoksa sonunu böyle görüyorum
Evet canım böyle tatilde ayrı keyifli olur ama yorucu olur işte.
2013 sonuna doğru canım bizim kısmetse.söylemiştim ya istiyoruz ama bazı şeylerin rayına oturması lazım
etrafımda bu kada çok hamile varken zor onları gördükçe korkuyorum hahaha
Bence bazı şeylerin rayına oturmasını beklemzsiniz siz
BUNA SADECE gülüyorum canım..
çünkü bu mümkün değil diyebilirim. ancak şak diye olursa o zaman da herhalde psikolojik olarak çökerim
Neyse sen inşallah eklemeyi unutma sonuna
yok canım öyle bişey ya ağzını hayra aç tabiki de herşeyin hayırlısıöncelikle. ama bizim planımızda 2012 sonuna kadar en en az çocuk yok.
2013ten sonra Allah kerim.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah
[COLOR="#FF0000"]selam kızlar....geçen sene bu zamanlar neleri konuşuyorduk hatırlayın...şimdi neleri konuşuyoruz,ne çabuk geçiyor herşey[/COLOR]
Aynen öyle speddy bizimde tam istediğimiz bu pansiyonda filan kalmak...Hiç bişey düşünmemek tabi bunun için dizel bir araç ve herşeyde anlaşabileceğin bir arkadaş lazım ya da benim ehliyet alıp kocamla baş başa gitmem gerek
Sen ne iş yapıyordun giz hastanedemiydin...İstanbula gelin siz burda iş çok
Speddy sen kesin ilk hamile kalırsın aramızda başka şeylere odaklan yoksa sonunu böyle görüyorum
[COLOR="#FF0000"]selam kızlar....geçen sene bu zamanlar neleri konuşuyorduk hatırlayın...şimdi neleri konuşuyoruz,ne çabuk geçiyor herşey[/COLOR]
geçen sene bu kadar çabuk geçmiyordu sanki ama
bu sene günler aylar birbirini kovalıyor sanki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?