- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.821
Ceylin hoşgeldin nerelerdesin...Giz hazır muhasebeci bulmuşken işletme mezunu kişiler aöf mezunu muhasebeci olabiliyormu ve ofis açabiliyormu kendine...Bodrum iyi olur senin için sıkılmazsın güzel yer bodrum...
Evet geçen sene bu kadar hızlı geçmiyor du zaman...Bazen eşimle geçen sene bu zamanlar neye karar veriyorduk ne yapıyorduk diye tahminde bulunmaya çalışıyoruz
zaman çok hızlı ilerliyor gerçekten yawevlendik bide üstüne 7 ay geçti :100::100::100::100:
geçen sene bu kadar çabuk geçmiyordu sanki ama
bu sene günler aylar birbirini kovalıyor sanki :)))
Ceylin hoşgeldin nerelerdesin...Giz hazır muhasebeci bulmuşken işletme mezunu kişiler aöf mezunu muhasebeci olabiliyormu ve ofis açabiliyormu kendine...Bodrum iyi olur senin için sıkılmazsın güzel yer bodrum...
Evet geçen sene bu kadar hızlı geçmiyor du zaman...Bazen eşimle geçen sene bu zamanlar neye karar veriyorduk ne yapıyorduk diye tahminde bulunmaya çalışıyoruz
ve biz balayı yerine tatil planı yapıyoruz,,y da bebek :)))
görüşürüz mutlu
bende portakallı kek yaptım bide sigara böreği yapıcam makarna salatası yapıcam bide garnitür var değerendireyim
Günaydın kızlar...
Speddy bu işyerinin en sevdiğim yanı erken çıkıyor olmamMesaim 5 te bitiyor normalde ama ben daha dörtten geç çıkmadım
Günaydın kızlar...
Speddy bu işyerinin en sevdiğim yanı erken çıkıyor olmamMesaim 5 te bitiyor normalde ama ben daha dörtten geç çıkmadım
Günaydınn kızlar
speddy iyi yetişmişsiniz valla
dünde eşime sinir oldum bende erkenden yattık
bana çok iyi geldi canım
hayırdır neden sinir oldun
dün dedim ya misafirler gelicekti diye
eşim 6 da aradı eşinin mesaisi değişmiş gece gidecekmiş diye tamam dedim
hazırlık yaptım o kadar beraber yeriz dediim tamam dedi
yarım saat sonra aradı onların çocugu var sana bırakıcaz biz bankadakilerle 2-3 saat şurada olucaz diye
oyle bi sinir oldum ki
hem emrivaki yapıyor
sonra geldi anladı tabii, bu plan dün yapıcaktık aslında diyor benim haberim yok
konuşmadım bende yattım işte
o arkadaşları ile dışarı çıkıyor sen nede evde çocuk bakasın saçma geldi birazcık
evet ben zaten yanlızım canım çıkacak kimse yok
sinirlerim çok bozuk cidden
emrivaki yapıyor hem 3 saat boyunca yumurcak tv izledim iyi mi
olsun ilerisi için tecrube olmuş canım
sonuna kadar haklısın en uygun şekilde eşinle konuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?