Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Ceylin hoşgeldin nerelerdesin...Giz hazır muhasebeci bulmuşken işletme mezunu kişiler aöf mezunu muhasebeci olabiliyormu ve ofis açabiliyormu kendine...Bodrum iyi olur senin için sıkılmazsın güzel yer bodrum...

Evet geçen sene bu kadar hızlı geçmiyor du zaman...Bazen eşimle geçen sene bu zamanlar neye karar veriyorduk ne yapıyorduk diye tahminde bulunmaya çalışıyoruz

aöf mezunu muhasebeci olabiliyor tabi

ofiste açıyorlar ama bildiğim kadarıyla sınavdan falan geçicekler belge alınıyor çünkü

zaman çok hızlı ilerliyor gerçekten yaw evlendik bide üstüne 7 ay geçti :100::100::100::100:

ve biz balayı yerine tatil planı yapıyoruz,,y da bebek :)))
geçen sene bu kadar çabuk geçmiyordu sanki ama

bu sene günler aylar birbirini kovalıyor sanki :)))

ayy evet geçen sene şafak saymaktan iflahımız kesilmişti,,,kına nasıl olcak düğün nasıl olcak,fotoğrafçıyı nağtınız,halıları nerden aldınız derkennn bitti işteeee

canım hoşbulduk işlerim çok yoğun ben geldiğimdede kimse olmuo yada bi iki kişi oluo,yemek kursunuda bıraktım zaten..sıkıldım

Teşekkürler giz...Banada iyi geldi tatili düşünmek bir gün yaz aylarının geri geleceğini bilmek

görüşürüz mutlu

bende portakallı kek yaptım bide sigara böreği yapıcam makarna salatası yapıcam bide garnitür var değerendireyim

Günaydın kızlar...

Speddy bu işyerinin en sevdiğim yanı erken çıkıyor olmam Mesaim 5 te bitiyor normalde ama ben daha dörtten geç çıkmadım

Günaydın kızlar...

Speddy bu işyerinin en sevdiğim yanı erken çıkıyor olmam Mesaim 5 te bitiyor normalde ama ben daha dörtten geç çıkmadım

ne güzel işte bide çıkmayı düşünüyorsun konuştun mu kocanla dün

günaydın kızlar bugün işe 10:00 da geldim çünkü geç kaldık arkadaş aramasa vallahi uyuyacaktık ya
dün gece geç geldik banyo yap yat derken saat 3 oldu sabahta kalkamadık ama iyiy uyumuşum ya hahaha uykumu aldım

Son düzenleme:
Günaydınn kızlar

speddy iyi yetişmişsiniz valla

dünde eşime sinir oldum bende erkenden yattık

bana çok iyi geldi canım

hayırdır neden sinir oldun

dün dedim ya misafirler gelicekti diye

eşim 6 da aradı eşinin mesaisi değişmiş gece gidecekmiş diye tamam dedim

hazırlık yaptım o kadar beraber yeriz dediim tamam dedi

yarım saat sonra aradı onların çocugu var sana bırakıcaz biz bankadakilerle 2-3 saat şurada olucaz diye

oyle bi sinir oldum ki

hem emrivaki yapıyor

sonra geldi anladı tabii, bu plan dün yapıcaktık aslında diyor benim haberim yok

konuşmadım bende yattım işte

o arkadaşları ile dışarı çıkıyor sen nede evde çocuk bakasın saçma geldi birazcık

Giz eşin hata etmiş bencede...Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor işte Nolcak bakıverir demiştir.

Speddy eşimle konuştuk dün gidişat burda olacam gibi duruyor...İyi bir yer denk gelirse başvuru yapıcam ama işten ayrılıp iş aramam sanırım... Hani biri aracı olur iyi bir denk gelir öyle olur ancak yoksa işten ayrılmam hemen...Kararımız bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…