Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Benim açımdan dönmek için değil hatta aynı şeyler olmayacağı da garantili ama bir iki yeni evli tecrübesi duymak belki iyi gelir. Çok mu anormal böyle ara sıra korkuya düşmek

Son düzenleme:
Benim açımdan dönmek için değil hatta aynı şeyler olmayacağı da garantili ama bir iki yeni evli tecrübesi duymak belki iyi gelir. Çok mu anormal böyle ara sıra korkuya düşmek

korku işte napalım.
mutluluklarızı yazında hiç olmazsa korkumuzu yenelim dimi yaa

Bence bunlar fazla anlatılarak olacak şeyler değil
ama bende bi ara merak etmiştim ve böyle bir konu açtım o zaman evli falan da değildim..
sonra üzerine kendim evlenince de yorumumu yaptım.

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-evliligin-guzel-yanlarini-paylasalim-20.html

Slm.severek evlediğiniz eşiniz sizi evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrattı mı? Neler. 2012 de ben evlencem yol yakınken döneyim diye soriym bi dedim.

Eşim hayal kırıklığına uğratmadı beni ama senin bizim fikirlerimizi alarak vazgeçecek olman tuhaf

ben geldimmmmmm....arkadaşlar evlilik öncesi bu korkular normaldir hepimiz acaba mı diye düşündük,hatta evlendikten sonra ilk tartışmanızdada bunu yaşıyorsunuz ama merak etmeyin,alışacaksınız bu düzene...bence sadece borçtan korkun çünkü sosyal hayatınız bitiyor

şaka dedim ya herkesde bırakcan mı diyo. siz hiç korku yaşamadız mı ki evlenmeden.

Mutlaka yaşadık ama işin başında bırakırım demedik sanırım...Tuhaf gelen yanı burası...Eğer doğru kişiyi bulduysan evlilik harika bir duygu bence...

Mutlaka yaşadık ama işin başında bırakırım demedik sanırım...Tuhaf gelen yanı burası...Eğer doğru kişiyi bulduysan evlilik harika bir duygu bence...

kimse bırakacak olsa evlenmeyi düşünmez herhalde.bende sevdiğim güvendiğim için evlenmeyi düşündüm ve o süreci yaşıyorum. ama haytaın da neler getireceği belli olmuo. yada biz sevdiklerimizden fazla bi beklentide olabilio fakat karşılık alamıyoruz bu durumlar yaşayan varmı die sormak istedim. bırakma işin espirisi yani cnm

hoşgeldin nasılsın ?
malesef böyle oluyor işte. borçlar bitsin diye uzak kalıyorsun sosyal hayattan yine de buna da şükür

19 mayıs..............

bayram da yani hayırlı olsun şimdiden

sağolasın cnm. allah evleneceklerin yardımcısı olsun. herkes mutlu olsun.
kendi duama önce ben amin diyeyim.AMİN

bayram da yani hayırlı olsun şimdiden[/QUOTE]

SAĞOSIN CNM TEŞEKKÜR EDERİM İNŞ HAYIRLI OLUR.
EŞİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZÜ UNUTMASIN DİEşaka tabi ki bunu da cidiiye alırlar şimdi.öyle rasladı işte zaman

sağolasın cnm. allah evleneceklerin yardımcısı olsun. herkes mutlu olsun.
kendi duama önce ben amin diyeyim.AMİN

amin tatlım sende çok mutlu ol inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…