- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.901
Slm.severek evlediğiniz eşiniz sizi evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrattı mı? Neler. 2012 de ben evlencem yol yakınken döneyim diye soriym bi dedim.
Slm.severek evlediğiniz eşiniz sizi evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrattı mı? Neler. 2012 de ben evlencem yol yakınken döneyim diye soriym bi dedim.
Benim açımdan dönmek için değil hatta aynı şeyler olmayacağı da garantili ama bir iki yeni evli tecrübesi duymak belki iyi gelir. Çok mu anormal böyle ara sıra korkuya düşmek
korku işte napalım.
mutluluklarızı yazında hiç olmazsa korkumuzu yenelim dimi yaa
normal mi anormal mi bilmiom bende ama korkanlardanım. hem ağlarım hem giderim hesabı oluo galiba
Evet o yüzden yazdığını görünce bende hemen paylaşılanları görmek istedim burdaki yeni evli arkadaşlardan daha iyi kim örnek verebilir
Bence bunlar fazla anlatılarak olacak şeyler değil
ama bende bi ara merak etmiştim ve böyle bir konu açtım o zaman evli falan da değildim..
sonra üzerine kendim evlenince de yorumumu yaptım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-evliligin-guzel-yanlarini-paylasalim-20.html
oooooooo yazdıklarınızı okuyunca bende dua ettim inş bende mutlu olurum.bütün evlenenler mutlu olsun. sizi de allah nazarlardan saklasın.
Eşim hayal kırıklığına uğratmadı beni ama senin bizim fikirlerimizi alarak vazgeçecek olman tuhaf
şaka dedim ya herkesde bırakcan mı diyo. siz hiç korku yaşamadız mı ki evlenmeden.
inşallah canım ,
amin bu arada kimsenin mutluluğu bozulmasın
kaçında evleneceksin belli m ?
Mutlaka yaşadık ama işin başında bırakırım demedik sanırım...Tuhaf gelen yanı burası...Eğer doğru kişiyi bulduysan evlilik harika bir duygu bence...
ben geldimmmmmm....arkadaşlar evlilik öncesi bu korkular normaldir hepimiz acaba mı diye düşündük,hatta evlendikten sonra ilk tartışmanızdada bunu yaşıyorsunuz ama merak etmeyin,alışacaksınız bu düzene...bence sadece borçtan korkun çünkü sosyal hayatınız bitiyor
19 mayıs..............
ben geldimmmmmm....arkadaşlar evlilik öncesi bu korkular normaldir hepimiz acaba mı diye düşündük,hatta evlendikten sonra ilk tartışmanızdada bunu yaşıyorsunuz ama merak etmeyin,alışacaksınız bu düzene...bence sadece borçtan korkun çünkü sosyal hayatınız bitiyor
hoşgeldin nasılsın ?
malesef böyle oluyor işte. borçlar bitsin diye uzak kalıyorsun sosyal hayattan yine de buna da şükür
iyiyim sipidi sen nasılsın,haftanın son günü,,iş yerinden arkadaşlar bayanlararası eğlence düzenlenmiş oraya gidicemm,,7 aydan beri ilk büyük değişikliğim aile ziyaretlerini,minikk doğum günü partilerini saymazsak ,biran önce mesai bitsin istiyorum:))bayram da yanihayırlı olsun şimdiden
sağolasın cnm. allah evleneceklerin yardımcısı olsun. herkes mutlu olsun.
kendi duama önce ben amin diyeyim.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?