- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.921
[/B]
amin tatlım sende çok mutlu ol inşallahhh
Elektrik 35-50 arası geliyor fırını kaç defa çalıştırdığıma bağlı olarak değişiyor bu ay 36 gelmiş.
Su 30 civarı geliyor
Doğalgazda 90-100 civarı
Çokmu gelmiş sana:26::26::26:
yuh yaa bu da çok mu gülerim ben buna bize elektrik 180 geldi en son küsuratları yazmıyorum ve bu genelde hep böyle 250 geldiği bile olmuştu ama bizim eşyalar a sınıfı değil o ayrı
Ne diyosun sen tedaşı sen mi zengin etcen bizimkiler a+
Günaydın canım ;
Cuma akşam kayınvalideme gittik orada kaldık çok güzel dinlendim
cumartesi de anneme geçtik orada kaldık bu hafta sonumuzu böyle planlamıştık öyle erkenden yatmadık ama
hiç iş yapmadığım içim vucudum dinlendi
pazar da nargile içmeye gittik yürüyüş yaptık falan işte sonra da Uluslararası diye film vardı onu izledik.
bu arada kızlar eşimle bugünden itibaren diyete+spora başladıkbenim 4 kg vermem lazım kk da buna benzer topic aradım ama bulamadım
çok iyi fikir kızlar
eşimde çok kilo aldı evlendiğinden beri bende dün tartıldım 4 kilo fazlam var :26:
evde spor yapıcam
speedy bu zayıflama grupları vardı sanki dimi
Evet yada biz kendimiz mi bi grup kursak yaevlenen kilo veremeyenler diye
Evet yada biz kendimiz mi bi grup kursak yaevlenen kilo veremeyenler diye
valla süper olur speddy bu iş sana bakar
Evlenip kilo alanlara dahiliz bizde eşimle. Ben burada gördüğüm call. leslie filan birşeyler yapıyordum düğüne yakın ama hiçbirinde istikrar sağlayamadım. Geçen haftaya kadar da 30 days shrede başlamıştım, geçen hafta boyunca yatılı misafir olunca o da kaldı :26: Bu hafta sonu da aöf sınavım var, vizede düşük gelen bir dersim ve sınırda olan bi-iki dersim var zaten gelin gezmelerinden vizelerede çalışamamıştım, şimdi de ders çalışmam lazım işte. Evlenince ne kadar zormuş ders çalışmak yaa :18: Ya misafir gelir, ya misafirliğe gidilir, ev işleri sana bakar, yemek yapılması lazım, bi de eşim tuzlu çubuk istiyor, ders çalışmam lazım diye erteledim kaç gün ama pazartesi yaparsın di mi dedi masum masum o kadar dayandı yani, çok seviyor tuzlu çubuğu ona da kıyamıyorumayy evlilik+okul aöf bile olsa zormuş hakikaten
Evet boşuna önce okul demiyor analarımız
evlendikten sonra malesef zorlaşıyor ama şansına evdesin zamanını güzel kullanırsan hiçte zor olmaz.
Gün içinde kendine plan oluştursan bence yeter de artar yani
hangi bölüme ve ne diye açayım kızlar
Bekarken ders çalışmak kolay evet
Ben seviyorum aslında sürekli kendini geliştirecek birşeyler yapmayı, evlendikten sonrada aöf ile devam ederim dedim, ama benim için sıkıntıyı artıran şey, evliliğimin ilk zamanlarına rastlaması sınavlarınEvlendim balayına gittik geldik bi-iki hafta sonra kurban bayramı oldu, onun telaşı yoğunluğu tam bitti, bi baktım vizelere 2 hafta kalmış Yani tabiki günlük planla düzenli çalışınca çok rahat olur, ama yukarıdaki örnek ve de başka planlanamayan şeyler yüzünden -bir hafta boyunca yatılı misafir olması gibi- hep son on güne filan kalınca çalışmak o zaman zor oluyor işte... Neyse ben çalışmaya gidiyorum bu kadar mola yeter kolay gelsin sizlerede hanımlarrrr
Evlenip kilo alanlara dahiliz bizde eşimle. Ben burada gördüğüm call. leslie filan birşeyler yapıyordum düğüne yakın ama hiçbirinde istikrar sağlayamadım. Geçen haftaya kadar da 30 days shrede başlamıştım, geçen hafta boyunca yatılı misafir olunca o da kaldı :26: Bu hafta sonu da aöf sınavım var, vizede düşük gelen bir dersim ve sınırda olan bi-iki dersim var zaten gelin gezmelerinden vizelerede çalışamamıştım, şimdi de ders çalışmam lazım işte. Evlenince ne kadar zormuş ders çalışmak yaa :18: Ya misafir gelir, ya misafirliğe gidilir, ev işleri sana bakar, yemek yapılması lazım, bi de eşim tuzlu çubuk istiyor, ders çalışmam lazım diye erteledim kaç gün ama pazartesi yaparsın di mi dedi masum masum o kadar dayandı yani, çok seviyor tuzlu çubuğu ona da kıyamıyorumayy evlilik+okul aöf bile olsa zormuş hakikaten
call güzel egzersiz ama bende istikrar sağlayamadım onda
ben şimdi nivea nın egzersizleri var ondan yapıyorum
ve pilates asla vazgeçmem sanırım
o nasıl bir egzersiz canım.
plates çok güzel ama onun içinde evde olmak lazım aç tv de birlikte yap diğer türlü zor.
bende akşamları mekik+ twiss +bisiklet yapacağım her gün 30 dk yapsam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?