- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.941
canım nivea body le dinamik sabahlar yaz çıkıyor çok iyi çallıştırıyor vücutu
eskiden ebru şallıyla yapıyordum şimdi o da bıraktı dvdleri var onlarla yapıyorum
top lastik hepsi var zaten
o nasıl bir egzersiz canım.
plates çok güzel ama onun içinde evde olmak lazım aç tv de birlikte yap diğer türlü zor.
bende akşamları mekik+ twiss +bisiklet yapacağım her gün 30 dk yapsam yeter
canım normalde vucüt 30 dkkada ısınıp 1 saatte gün içindeki yediklerini yakıyormuş. kalan dkkalardada vucütdaki yağı yakmaya başlıyormuş
spedy Callanetics bu şekilde yaz açıklaması var
çok programı var
kaslara yönelik ve çok sıkılaştırıyor
ben baya yapmıştım sıkıldım bıraktım
Ben yeşil fasulye yaparım sanırım akşama :26:
Akşama ne yapıcam bende bilmiyorum
temizllik yapıcam bugün bide hafta sonu yapamadım
ayh bende yapmadım dün hiç birşey. sadece beyazlarımı yıkadım bugünde renklileri yıkamam lazım :18:
dün nevresimleri falan değiştirdim yine çamaşır çıktı renkli
bu akşam "SON" dizisi varizleceğim bide onu
selam kızlar..
cumadan beri evimden uzağım..
yemek yapamıyorum ve her şey kokuyor diye..
annemde kalıyorum..
sadece dün gece kayınvalidemgilde kaldım eşimin ısrarı ile
hafta içi evime dönerim inşaallah çamaşır temizlik var ama zor yaparım gibi geliyor:44:
daha 2.5 aylık nerdeyse ama mahvediyor bebeşim..
dün gece eşime dedim bebeğimiz ayırdı bizi bak diye böyle ayrılık olsun başkasından Allah korusun razıyım buna dedi
bulantı,iştahsızlık ve halsizlik olmasa ağrı sızı kusma yok şükür..
daha 18 şubatta eltimle kayınım evleniyor o ara üşütüp perişan olmasam bari :18:
bende bitirdim temziliği
irmik helvası yapıcam
izmirden arkadaşım gelmiş buraya yanıma uğrıycakmış pohaçada var
selam kızlar..
cumadan beri evimden uzağım..
yemek yapamıyorum ve her şey kokuyor diye..
annemde kalıyorum..
sadece dün gece kayınvalidemgilde kaldım eşimin ısrarı ile
hafta içi evime dönerim inşaallah çamaşır temizlik var ama zor yaparım gibi geliyor:44:
daha 2.5 aylık nerdeyse ama mahvediyor bebeşim..
dün gece eşime dedim bebeğimiz ayırdı bizi bak diye böyle ayrılık olsun başkasından Allah korusun razıyım buna dedi
bulantı,iştahsızlık ve halsizlik olmasa ağrı sızı kusma yok şükür..
daha 18 şubatta eltimle kayınım evleniyor o ara üşütüp perişan olmasam bari :18:
selam kızlarrrrr,,,yaaa bişey diyeceğim regl olmadım hiç belirtide yok...ee biliyorsunuz ben bebiş istiyorum ya,acaba test alıp yapsammı çıkarmıki,,10 gün önce erken olduğu için kan testi negatifti,,,şimdi çıkarmı ,,acaba bendeee
dene şansını canım 10 gün geçti ise çıkar herhalde artıkhadi hayırlısı canım içindeki heycanı düşünemiyorum şuanda İnşallah olumlu bişeyler çıkar
yok sipicik 10 gün kan testinin üzerinden geçtim,reglimi bugün olmam gerekirdi olmadım...acaba diyorum çıkarmı şimdi,,,bu aralar acaip iştahlıyım ve 4 kilo aldım :/
selam kızlarrrrr,,,yaaa bişey diyeceğim regl olmadım hiç belirtide yok...ee biliyorsunuz ben bebiş istiyorum ya,acaba test alıp yapsammı çıkarmıki,,10 gün önce erken olduğu için kan testi negatifti,,,şimdi çıkarmı ,,acaba bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?