Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydın hepinize

radyalog canım hoşgeldin diğer topictende tanışıyoruz artık bol bol muhabbet ederiz
evinde çok güzel ferah güle güle otur inşallah

selam, herkese ayrıca

pazar günü kartepedeydik 13 kişi şuanda ise resmen çatlıyorum öyle çok düştük ki anlatamam
sol dizim kırıldı sandım bi ara vucudumu hiç söylemeyim zaten ölmekle dirilmek arasındayım.
dün 8. ayımıza da girdik :123:

hoş bulduk baya koptum muhabbetten neler kacırdım bılmıyorum ama yakalarım bundan sonra tşk ederim cok net olsamasa fotolar az cok bellı dekorasyonum eksık kartepe için erken degıl mı yaw bız gecen sene mart gıbı gıttık hava pırıl pırıl kısakollularla cıktık dag yolunu tabı kar pistinde kalın kalın giyindık ama cok guzeldı aksam eve gelıncr yuzumuzun amele gıbı yandıgını gördük sanada gecmıs olsun

bende bu aralar örgüye sarmıs durumdayım önume gelene bere atkı örüyorum manyağa bagladım iyice şimdide eşimin yeğenine yapıyorum dıgum günü var en güzel hedıye bu olur diye düşünüyorum ama strese birebir tavsıye ederım kıme kızıyosam alıyorum elıme sazımı(yani örgümü) rahatlıyorum

bi yerden yakalarsın mutlaka günlük sohbetler oluyor genelde 1-2 haftadır çok sık gelemiyoruz ama geldikçe konuşuruz.
kartepe için bilmem erken mi değil mi ama biz gittiğimizde yerler dizimize kadar bembeyazdı amacımız da kardı zaten devamlı tepeden kaydık
yüzümüzde falan yanma olmadı ama geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkkür ederim

bende çok severim bu kış hiç örmedim o ayrı

yapıp satmayı dusunuyorum hahahah

sipidi bizim buralara geldin demek kartepe güzeldir,eğlenmenize sevindim

radyolog hayırdır kız ben temizlikten başka biş yapamıyorum sen atkı bere örüyorsun:)

cumartesi camları sileyim dedim hala heryerim ağrıyor.Birde viledayla silmek içimize sinmiyor,yerlerde sürüne sürüne yer siliyoruz.çok yorulduk

EVET o taraftaydım canım..

ben genelde vileda ile siliyorum 15 günde birde yerlerde siliyorum. genelde çok kirlenmiyor
vileda iyi topluyor tozlaı falan

Selam kızlar

iyi haftalar hepinize

speedy kutllu olsun 8.ayınızz

bende bugün evdeydim temizledim hafta sonu evdeydik bizde yürüyüş yaptık o kadar

bavul hazırlıycam bende

yarın annemlere gidiyorum eşimde cuma akşamı gelicek

3 ay oldu gitmeyeli özledimm

hemde arkadaşlarımla buluşucam işte

iyi olucak

bende bugun dıp köse temızlık yaptım cam sılecektım hava yagacak dedıler nıtekım yagıyoda vazgectım viledyla temızlıkmı olur yaw dogru duzgun toplamıyo tozları bı defa aldım saglam bi markaydı uyus ettı daha cok ugrasıgımı gördum cam önu cıkmaları sılıyorum sadece ama ceylın carrefourda bi ürün vardı mıkrofibr bi bez arkasım kullanıyo cok guzel sac ve kıl topluyomus alıp denıce bi evde maymun beslıyorum ben sakı kocmdan cok tuy dökuluyo dökule dökule bitmedı agdaya götrcem bı gun fazla tuylude degıl ama neresınden dökuyo anlamadım

Günaydınn kızlar

annemlerdeyim bende

bol bol geziyoruz hasret gideriyoruz

bugünde akşama kuzenlerle toplanıcazz

siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…