- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.141
Günaydın hepinize
radyalog canım hoşgeldin diğer topictende tanışıyoruz artık bol bol muhabbet ederiz
evinde çok güzel ferah güle güle otur inşallah
selam, herkese ayrıca
pazar günü kartepedeydik 13 kişi şuanda ise resmen çatlıyorum öyle çok düştük ki anlatamam
sol dizim kırıldı sandım bi ara vucudumu hiç söylemeyim zaten ölmekle dirilmek arasındayım.
dün 8. ayımıza da girdik:123:
hoş bulduk baya koptum muhabbetten neler kacırdım bılmıyorum ama yakalarım bundan sonra tşk ederim cok net olsamasa fotolar az cok bellı dekorasyonum eksık kartepe için erken degıl mı yaw bız gecen sene mart gıbı gıttık hava pırıl pırıl kısakollularla cıktık dag yolunu tabı kar pistinde kalın kalın giyindık ama cok guzeldı aksam eve gelıncr yuzumuzun amele gıbı yandıgını gördüksanada gecmıs olsun
bende bu aralar örgüye sarmıs durumdayım önume gelene bere atkı örüyorum manyağa bagladım iyice şimdide eşimin yeğenine yapıyorum dıgum günü var en güzel hedıye bu olur diye düşünüyorum ama strese birebir tavsıye ederım kıme kızıyosam alıyorum elıme sazımı(yani örgümü) rahatlıyorum
bi yerden yakalarsın mutlaka günlük sohbetler oluyor genelde 1-2 haftadır çok sık gelemiyoruz ama geldikçe konuşuruz.
kartepe için bilmem erken mi değil mi ama biz gittiğimizde yerler dizimize kadar bembeyazdıamacımız da kardı zaten devamlı tepeden kaydık
yüzümüzde falan yanma olmadı amageçmiş olsun dileklerin içinde teşekkkür ederim
biz gittiğimzde cayır cayır gunes hatta biz yürüyerek cıktık dag yolunu cok trafık vardı otopark görevlısını kafaladık yer ayırdı bizegecen sene kızakla kaymıstım bu yıl snowboardyapacam oramı buramı kırmazsam
bende çok severim bu kış hiç örmedim o ayrı
sipidi bizim buralara geldin demek kartepe güzeldir,eğlenmenize sevindim
radyolog hayırdır kız ben temizlikten başka biş yapamıyorum sen atkı bere örüyorsun:)
cumartesi camları sileyim dedim hala heryerim ağrıyor.Birde viledayla silmek içimize sinmiyor,yerlerde sürüne sürüne yer siliyoruz.çok yorulduk
sipidi bizim buralara geldin demek kartepe güzeldir,eğlenmenize sevindim
radyolog hayırdır kız ben temizlikten başka biş yapamıyorum sen atkı bere örüyorsun:)
planlıyım anacım ben bırde bılıyon ben işe hergun giden bi insan degılm freeyımvakıt oluyo örüyorum hatta iş yerındede ördüğüm oluyo dinlenme zamanımda
cumartesi camları sileyim dedim hala heryerim ağrıyor.Birde viledayla silmek içimize sinmiyor,yerlerde sürüne sürüne yer siliyoruz.çok yorulduk
Ben varım...
Buradaki herkes kaçmış ya
artık kimse olmuyor
ben ugruyorum da kndı kendıme yazıp cıkıyorumkayıp gelınler ıyıkı evlendıler aaaaaaaaaaaa
Günaydınn kızlar
annemlerdeyim bende
bol bol geziyoruz hasret gideriyoruz
bugünde akşama kuzenlerle toplanıcazz
siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?