Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Dün aklıma geldin yine tiramisu yedim de

çok yorma kendini uzun uzun geldiğin bi ara sohbet ederiz

Selam kızlar nasılsınız?

eşimin pazartesi günü halı saha maçı vardı ayağını burkmuş ters dönmüş ayak geldi eve şiş ve mordu zaten ertesi gün geçer diye bekledik

ağrısı çoğaldı dün doktora gittik alçıya aldılar ayağında lif kopmuş

10 gün raporlu

bodruma geldik bugün sabahtan yarında özele gidip göstericez bakalım

dün giremedim artık o yüzden

yaaa geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir liflerin iyileşmesi zordur çünkü .

sen nasılsın ?

inş. çabuk iyileşir canım üstüne basamıyor zaten bide buraya götürelim dedik

iyiyim bende nasıl olayım 2 gecedir pek uyuyamıyoruz burda kalabalığız en azından iyi olucak

aydına gidicektim bende iyileşsinde öyle gidicem

Evet canım inşallah hızlıca düzelir. yürüyememesi de kötü

sende dinlen birazcık annesi baksın

Karlı ve güzel bi günde sıcacık evimde bi yandan kar yağışını bi yandanda saba tümer i izliyorum. İş yapasımsa hiiççç yok halbuki yapmalıyıım

ben telaşlıyım biraz :/ portfolio projem var dreamweaver ve flash'ta ayrı ayrı hazırlamam gereken, dreamweaver pazartesi flash cuma teslim ama aklımda daha hiç bişey oluşturamadım

siz nasılsınız

selam kızlar tanısamadık sanırım sizınle evlenmeden önce güzel muhabbet dönerdı 2011 hazıran gelınlerın topiğinde sonra buraya gectık evlendım ılk zamanlar gırdım sonra gıremedım şimdi bilgisayar aldım artık muhabbet edebılrz

Slm radyolog seni tanıyorum seninle muhabbettimiz de olmuştu ama önceki üyeliğimden di hatırlamazsın sanırım...Nasıl gidiyor evlilik kayınvalidenle ilgili sıkıntın varmış sanırım umarım en kısa sürede çözersin...

olabılr ben bayadır girmedım cunku canım sıkıntı denmez belkı de temızlık tıtızlık hastası benım evıme bahane verdı de bende kızdım sımdılık konusuyoruz tabı ama aklımın bi yerıne yazdım herseyı yazdıgım gibi zamanı gelınce vurulcak suratlara evlılık iyi gidiyor sımdılık sıkıntı yok senın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…