- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.101
selam kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız bakalım.
özlediniz mi beni yoksa unutunuz mu
işlerin yoğunluğundan nete pek girmiyorum bu aralar, boş zamanım kalınca da netten ders çalışıyorum.
ben inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ve artık günleri sayamıyorum. sanki pazartesiden cumaya sonra kısa bir haftasonu ve yine aynı.
işlerin yoğunluğu bu haftadan sonra rutine dönecek gibi görünüyor o zaman daha çok gelebileceğim foruma:)
akşamları kurstan eve gitmem 10civarı oluyor sonrasında yemek sohbet ve 2 saat gibi ders çalışmaya çalışıyorum. bu da yorgunluk ve ekstra uykusuzluk yapıyorum. geceleri 1den önce hiç yatmıyorum ve her sabah uyanmak işkence oluyor.
2 haftasonudut misafirlerimiz de vardı. bünyem sinyal vermeden hayırlısıyla şu yoğun tempoyu bir atlatsam süper olacak.
yaaa geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir liflerin iyileşmesi zordur çünkü .
sen nasılsın ?
inş. çabuk iyileşir canım üstüne basamıyor zaten bide buraya götürelim dedik
iyiyim bende nasıl olayım 2 gecedir pek uyuyamıyoruz burda kalabalığız en azından iyi olucak
aydına gidicektim bende iyileşsinde öyle gidicem
Karlı ve güzel bi günde sıcacık evimde bi yandan kar yağışını bi yandanda saba tümer i izliyorum. İş yapasımsa hiiççç yokhalbuki yapmalıyıım
Günaydın giz nasılsın..
Herkese hayırlı kandiller...
iyiyim canım sağoll evimdeyim artık
sen nasılsın
selam kızlar tanısamadık sanırım sizınle evlenmeden önce güzel muhabbet dönerdı 2011 hazıran gelınlerın topiğinde sonra buraya gectık evlendım ılk zamanlar gırdım sonra gıremedım şimdi bilgisayar aldım artık muhabbet edebılrz
Slm radyolog seni tanıyorum seninle muhabbettimiz de olmuştu ama önceki üyeliğimden di hatırlamazsın sanırım...Nasıl gidiyor evlilik kayınvalidenle ilgili sıkıntın varmış sanırım umarım en kısa sürede çözersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?