Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Bu kaynanalar gelinlere gelince titiz oluyorlar zaten Herşeye karışmasalar olmaz rahat edemezler...Evliliğin iyi olsunda gerisi boş...Benim de iyi gidiyor şükür bir sıkıntı yok borçlardan başka

Bu kaynanalar gelinlere gelince titiz oluyorlar zaten Herşeye karışmasalar olmaz rahat edemezler...Evliliğin iyi olsunda gerisi boş...Benim de iyi gidiyor şükür bir sıkıntı yok borçlardan başka

sorma sorma ama benımkı hep öyleymiş gelınlere özel bir durum degıl yanı

borçları saymıyorum canım bzimde var evlenırken fazla esya almadım ben salon yatak odası ve mutfak harcınde otrdukca alırız dedım koltuk aldık oturma odasna pahalıda aldık sankı ama hosuma gitti orta sehpa alıcaz dekorasyona ait ufak bir şey bıle yok aman allah saglık sıhhat versın mutlu ol gerısı boş esım iş degıstırdı bu ay tek maas gecındık yenı basladıgı ıcın maaşta alamadı eskı işyerınede az bı sure kala haber verdıgı için ordakı maası da kestıler allah büyüktür diyorum artık

Ay titiz kaynana Bende biraz titizimdir ama kaynanam titiz istemezdim sanırım...Zaman zaman aksilikler oluyor aldırma inşallah bundan sonrası daha iyi olur sizin için... Dediğin gibi sağlıklı olalımda herşey olur zamanla

hoşgeldin hatırlıyorum bende seni

Hasta olacak gibiyim bende eşinin ayağı nasıl oldu...

iyi oldu artık dinlenince 10 gün bugüde iş başı yaptı artık

Önceden uğruyorlardı ama bu aralar topik oldukça sessiz

topicdaşlarımmm:) nasılsınız evet bir süredir yoktum çünkü işler çok yoğun bu aralar giremiyorum kk ya ,akşamlarıda face e bakıyorum çıkıyorum...bu arada hamiş değilmişim hastalandım geçen hafta,,önümüzdeki maçlara bakıcaz:))) umarım hepiniz iyisinizdir ..üst tarafları okumadıjm...şimdilik hepinizi öpüyorum görüşmek üzeree

merhaba evlilik hazırlıgında olan biriyim bende. baş örtülü degilim ama biraz daha teettürlü gelinliklere bakma istiyorm ancak gelinliklerin hepsi straplez diyebilirm. bolero da sevmiyorm. osmanlı tarzı dikaktimi çekiyor. biraz toplu bi bayanım :) 42 bedenim basenden bazen de 44 oluyor. gögüslerim normal boyum 168. nasıl bişiler öneririsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…