- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.121
olabılr ben bayadır girmedım cunku canım sıkıntı denmez belkı de temızlık tıtızlık hastası benım evıme bahane verdı de bende kızdım sımdılık konusuyoruz tabı ama aklımın bi yerıne yazdım herseyı yazdıgım gibi zamanı gelınce vurulcak suratlara evlılık iyi gidiyor sımdılık sıkıntı yok senın nasıl
Bu kaynanalar gelinlere gelince titiz oluyorlar zatenHerşeye karışmasalar olmaz rahat edemezler...Evliliğin iyi olsunda gerisi boş...Benim de iyi gidiyor şükür bir sıkıntı yok borçlardan başka
sorma sorma ama benımkı hep öyleymiş gelınlere özel bir durum degıl yanı
borçları saymıyorum canım bzimde var evlenırken fazla esya almadım ben salon yatak odası ve mutfak harcınde otrdukca alırız dedım koltuk aldık oturma odasna pahalıda aldık sankı ama hosuma gitti orta sehpa alıcaz dekorasyona ait ufak bir şey bıle yokaman allah saglık sıhhat versın mutlu ol gerısı boş esım iş degıstırdı bu ay tek maas gecındık yenı basladıgı ıcın maaşta alamadı eskı işyerınede az bı sure kala haber verdıgı için ordakı maası da kestıler allah büyüktür diyorum artık
hoşgeldin hatırlıyorum bende seniselam kızlar tanısamadık sanırım sizınle evlenmeden önce güzel muhabbet dönerdı 2011 hazıran gelınlerın topiğinde sonra buraya gectık evlendım ılk zamanlar gırdım sonra gıremedım şimdi bilgisayar aldım artık muhabbet edebılrz
Hasta olacak gibiyim bende eşinin ayağı nasıl oldu...
hoşgeldin hatırlıyorum bende seni
iyi oldu artık dinlenince 10 gün bugüde iş başı yaptı artık
hoşbulduk nasılsın evlılık nasıl gidiyor
ben geldimmmmmmnapıyonuzzz bakayımmm radyolog hoşgeldin canım nasılsın
ohh ne güzel canlandı topik biraz
iyi canım sen nasılsın görüşmeyelı :d
ceylin yok ssccc yok spaydi yok ugramıyolar bu aralar
kızlar bu arada tupperwarw uunlerı kullanıyomusunz bılmıyorum ama muthiş bişiy ya kıvırcık sogan havuc dogramıstım 9 gun önce kadar hala bozulmamıs
iyiyim canım walla aynı bende hala hastayımmKışın bitmesini bekliyorum dört gözleeeeee
hoşbulduk nasılsın evlılık nasıl gidiyor
Güzel gidiyor Allaha şükür 6 ay bitmek üzere işte
seninn nasıl gidiyor
bende temizlik yaptım kızlar 1 haftadır evde yoktum tozlanmış
çok başım ağrıyor bu arada benimde
evreka geçmiş olsun canım
seninn nasıl gidiyor
Ben temizlik yaptım dediğim de çevremdekiler iki kişinin ne temizliği olacak diyorlar boş ev bile tozlanıyorReglin yaklaştığı içindir ya da yormuşundur kendini başın terlediyse ağrı yapmıştır :44::44::44:
Ben temizlik yaptım dediğim de çevremdekiler iki kişinin ne temizliği olacak diyorlar boş ev bile tozlanıyorReglin yaklaştığı içindir ya da yormuşundur kendini başın terlediyse ağrı yapmıştır :44::44::44:
yok canım bakma öyle diyenlere banada dyorlarda ev kapalıydı işte bir hafta tozlanmış fena
dediğin gibi yoruldum biraz hemde regl olucam 1 haftaya ondan
seninn nasıl gidiyor
iyi tatlım ya nasıl olsun alıstık evlılıge su temmızlık derdızaten öldürüyo adamı temızlıyorum yatıyorum kalkıyorum sankı benden sonra birileri yasıyo tozlanıyo ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?