- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.561
önemli bişi diilse sıkıntı yok cnm :)) buarada sen hangi şehirdesin ne iş yapıyosun :)
süperrr ne gzl :)) bnde doğduğumdan beri istanbuldayım ama geçen sene terfi ettim şimdi iş sebebiyle haftanın 5 günü farklı şehirdeyim ( istanbula 1,5 saat uzaklıkta) hafta sonları istanbuldayım göçebe gbi yaşıorum anlicaan :)
selam kızlar nasılsınız bakalım bu topiğe en son ne zaman uğradım hatırlamıyorum bile yaaa
yok cnm bnm işimin olduğu yerde zaten evim ama şirketin merkezi istanbulda ben hafta içi şehirdışındayım haftasonu istanbuldayım yani haftaiçi burdaki evimde kalıorum ay karışıkmı oldu :)) servislik bi durum yok yani hergn yol çekmiorum sadece haftasonları geliorum istanbula diger 5 gn şehirdışındayım burda kalıorum eşimi evlenincee çalıştığım şirkete aldım bn o şubede çalışıo bn yeni açılan merkezimzde ... arabam var zaten istanbula gderken sıkıntı olmuyo işimde çok rahatım yöneticiyim bn cnm terfi edince şirket bana ofis tahsis etti tek yönetici bnm yeni ofste yani bnm ofisim gbi:) eşimde bana bağlı çalışıo biliomusunbulunduğumz bölgenin en üst düzey yöneticisiym kurumsal köklü bi firma ... bnm en büyük şansım sanırım bu tabiii eşimden snra )
evet hiç yoksun
hayırlı olsun canım iş iyi olunca rahatsa da çalışmak keyifli oluyor
aynen cnm doru sölüosun çok rahatım işime aşığım ilerde nası olcak bilmıorum çocuk düşününce eşim dalga geçio bn bakarım sen çalış dio ahahahaa:))))
kk ya geliyorum da malum artık evlendık burda işimiz kalmadı herkes dagıldı gitti :d
selam kızlarrrrr....ben bebiş telaşına düşünce o topiclerde geziyorum...ama görüyorumki sipidinin emin ellerinde topic...hepinizi öpüyorum
günaydın canım
evet ya sende bebek sevdasına hiç uğramıyorsun bak doğum yaptıktan sonra yine gelirsen almayız heeeeeeeeeeeeeearada uğra 1-2 bişey yaz
:))) doğumu bi yapayımda hayırlısyla
ağlama krizleri,mide bulantıları,kilo alma sürekli uyku hali...
günlerim böyle geçiyor...bu ayın 25 inde ,bebiş gösterise cinsiyeti öğrenicem çok mutluyum..bide ense kalınlığı ölçülecek..,,,hayırlısı olsun ama kız olsun:)
eeee gülü seven dikenine katlanır şikayet etme güzelce mutlu mutlu geçir günlerini olacak artık öyle zor günlerde
inşallah gösteriri ve inşallah gönlünüzdeki olur canım
inşallah tatlım 3 aylık oldu bilee...limonummm..:)darısı isteyen herkese
selam kızlar bende 2011 geliniyimm...
maşallah canımevlilik yıldönümüne az kaldı ne düşünüyorsun
bebeğinizle birlikte gireceksiniz bugüne
selam kızlar bende 2011 geliniyimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?