Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlarrrrr anne kaz geldi naptınız ya evlilk yıldönümü planlarını bizim sakin geçecek sanırım..şu bebiş bizi frenliyor biraz:))

geçende fırsat sitesinde süper bi tatil yakalamıştım..kocişle tam karar verecektik zaten fırsatın bitmesinenede 12c saat kalmıştı,,nasıl olduysa bi tartışmaya başladık fırsatta kaçtı tatil heveside şimdi yine takip edeyim bakayım herşeyde bi hayır vardır

geçmiş olsun canım dikkat et.
et yemeği ben yapmadığım için pek bilemiyorum

hoşgeldin cnm bizimde henüz kesinleşmedi hala bişeyler toparlamaya çalışıyorum

hoşgeldin cnm bizimde henüz kesinleşmedi hala bişeyler toparlamaya çalışıyorum[/QUOTE]

HOŞBULDUM CNMM...toparlada yaz bende nasipleneyim:)

ne cabuk 1 sene oldu yaa ...ama güzel bir sürpriz hazırlayacam insallah hediyemde belli bir adet samsung telefon

vayyy artist süürprizin neymiş anlatt ,burda perişan durumdayız :))) telefonda alıcan ohh süper..biz birbirimize hava alıcaz gibi bu sene,şu bizim sözleşmelilerin memurluğunu bi açıklasalr harika olacakkk

vayyy artist süürprizin neymiş anlatt ,burda perişan durumdayız :))) telefonda alıcan ohh süper..biz birbirimize hava alıcaz gibi bu sene,şu bizim sözleşmelilerin memurluğunu bi açıklasalr harika olacakkk

ne perişan oluyosun ya zaten hepimizin ki hafta içi sanırım benımkı pzt günü ama biz cmt den biiişiyler yapacaz ben şanslıyım hazıranda 1 inde dogum günüm 11 inde evlenme yıldönümü hediyeye doyacam..

4/blimisin 4/c limsin kız kadroya gecırdıler ya sizin niye olmadı

süprize gelince ya istanbuld ya istanbula yakın bir yrde bir otelde kutlayacaz detayları anlatamam artıkın

Son düzenleme:

fırsat sitelerinde çok güzel oteller var hemde uygun spada var.

bizim evlilik yıldönümü hediyemiz geldi
oğlum dünyaya geldi sağ salim çok şükür

hoşgeldin cnm bizimde henüz kesinleşmedi hala bişeyler toparlamaya çalışıyorum
HOŞBULDUM CNMM...toparlada yaz bende nasipleneyim:)[/QUOTE]

SENİN benden önce hem sen düşün önce

ne cabuk 1 sene oldu yaa ...ama güzel bir sürpriz hazırlayacam insallah hediyemde belli bir adet samsung telefon

maşallah canım yaaaa hazır ne güzel

bizim evlilik yıldönümü hediyemiz geldi
oğlum dünyaya geldi sağ salim çok şükür

hayırlı olsun cnm allah sağlıkla büyümek nasip etsin
sen nasılsın ?

maşallah canım yaaaa hazır ne güzel

evlendıgımden berı böyle bir düşüncem vardı zaten bakalım aksılık cıkmazsa ayın 9 unda kutlayacaz malum hafta ıcıne denk gelıyo o yuzden 9 una aldık

Bizde evlilik yıldönümüzde dışarıda yemek yicez şuan için tek bildiğim bu ikimizin günü olduğu içn böyle bir karar verdik sanırım haftaiçi kutlarız gibi geliyor yani gününde salı günü.
hediye olarakta kına sepetimin için değişik hediyeler almayı düşünüyorum.

speedy senin çok az kaldıı

bende artık cidden düşünmeye başladımm inş. güzel bişey bulabilirim

evet canım 2 hafta falan kaldı işte
geçen sene bu zamanlar işte biz evi çeyizi falan sermiştik. 1 hafta sonra da yıllık izne çıkıcaktım
bu sene 25 haziranda izne çıkıyorum ve sanırım sarımsaklıya gidicez bi aksilik olmaz ise
ne giyeceğime gelince beyaz bişeyler giymek istiyorum 2 tane yeni beyaz pantalon almıştım üzerine beyaz şık bişey bulurum
gelinlik ayakkabımı da giyebilirim ( aynısının babetini de yaptırmıştık rahat ederim )

evet canım 2 hafta falan kaldı işte
geçen sene bu zamanlar işte biz evi çeyizi falan sermiştik. 1 hafta sonra da yıllık izne çıkıcaktım
bu sene 25 haziranda izne çıkıyorum ve sanırım sarımsaklıya gidicez bi aksilik olmaz ise
ne giyeceğime gelince beyaz bişeyler giymek istiyorum 2 tane yeni beyaz pantalon almıştım üzerine beyaz şık bişey bulurum
gelinlik ayakkabımı da giyebilirim ( aynısının babetini de yaptırmıştık rahat ederim )

bizimde bugün tam 10 ay oldu baksana

izinede az kalmış

bende bakarım bişeyler

ama şuan yoğunlaştığım hediye mevzusu gerisi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…