Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hediye olarak ne almayı düşünüosunz ben çok kararsızm yaaa:S:S o bana tahminimce istedğim bi güneş gzlüğü var ya onu ya da pembe laptop alcak çnkü buaralar ikisini istıorum :)) ama bn ne alcam yaaaa

cep telefonu istedi bi ara ama ikimiz beğenip başka zaman alsak daha iyi olacak

bunun dışında da hiç bişey istdiğini duymadım

ceylin ;

planlı da olabilir ikisi de farketmez ama strese girdim ne alıcam diye hediye düşün düşün çıldırıyorum

benide bugünden itibaren soktun:)))beraber çıldırabiliriz artık
cep telefonu istedi bi ara ama ikimiz beğenip başka zaman alsak daha iyi olacak

bunun dışında da hiç bişey istdiğini duymadım

benimkide istemiyor bişi,,hem ben ona bebiş hediye ediyorum işte

kızlar benim ihale saati gelmişi..çıkmam gerek öptüm heğinizi siz güzel güzel planlar yapın banada söyleyin

benide bugünden itibaren soktun:)))beraber çıldırabiliriz artık

benimkide istemiyor bişi,,hem ben ona bebiş hediye ediyorum işte

ayne düşün sende bak iyice.
aklıma düzgün bişey gelmiyor artık son 1 hafta totem yapcam

kızlar benim ihale saati gelmişi..çıkmam gerek öptüm heğinizi siz güzel güzel planlar yapın banada söyleyin

kolay gelsin

Vayy be 1 sene önce yani evlilik hazırlıkları yaparken nerdeydim şimdi nerelerde.. Ne çok zaman geçmiş üzerinden.. İnsan bi garip oluyo böyle geriye dönüp baktığında .. Sizlerle o heyecanı yaşadım adım adım yapılacaklar vs.. Ne güzelmiş o zamanlar her ne kadar paylaşmasamda takipçiydim.. Her ne kadar arkadaşlığımız olmasada çoğunuzu tanıyo gibiyim sanki :).. Allah evliliğinizi daim etsin inşallahh .. Mutluluk eksik olmasın hayatınızdann.. yeni renkler evlilik tomurcukları açsın evlerinizde ..

amin canım yazdıkların çok hoşuma gitti. çok güzel yazmışşsın.
bundan sonra gizli kalma o zaman

bende aslında plan yapmıyorum. eşim yapsın planı ben hediye kısmını düşünüyorum ama hala karar veremedim.

süper canım bu haftasonu evdesin yani
bende iyiyiym işe geldim uykum açılmadı hala haftasonu dinlenemedim

Evet arkadaş gelecek kahvaltıya pazar günü onunla geçircez bir aksilik olmaz ise... Sizin içinde uygun olursa bu hafta ya da haftaya sizde gelin bize... Pazartesi sendromundasın yani... Naptın haftasonu yorucuydu sanırım...

güzel geçecek bu haftasonunuz
bizim için şimdiden kesin bişey demeyim ama iki tarafında müsait olduğu bir zaman geliriz canım
c.tesi çalışınca pazar hemen geçyor anneme kahvaltıya gittik sonrada feshaneye geçtik. o kadar ben kuaföre bizimki eve işlerimi halledincede eve gittim.
yorulacak çok bişey yapmadım ama keyfim hiç yok

Kendine zaman ayırmadığın için yorgunsundur :26::26::26: Ayarlayalım artık bir gün

selam kızlarr

nasılsınız

ben 1 haftadır hastayım ya idrar yolu iltihaplanması oldum

ilaç kullanıyorum çok ağrılı geçiyor

bugün yemeğe 10 kişilik misafirim var off nasıl kalkıcam altından bilmiyorum

bu arada dana biftek var bende siz nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…