- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.601
hediye olarak ne almayı düşünüosunz ben çok kararsızm yaaa:S:S o bana tahminimce istedğim bi güneş gzlüğü var ya onu ya da pembe laptop alcak çnkü buaralar ikisini istıorum :)) ama bn ne alcam yaaaa
ceylin ;
planlı da olabilir ikisi de farketmez ama strese girdim ne alıcam diye hediye düşün düşün çıldırıyorum
cep telefonu istedi bi ara ama ikimiz beğenip başka zaman alsak daha iyi olacak
bunun dışında da hiç bişey istdiğini duymadım
benide bugünden itibaren soktun:)))beraber çıldırabiliriz artık
benimkide istemiyor bişi,,hem ben ona bebiş hediye ediyorum işte
kızlar benim ihale saati gelmişi..çıkmam gerek öptüm heğinizi siz güzel güzel planlar yapın banada söyleyin
Vayy be 1 sene önce yani evlilik hazırlıkları yaparken nerdeydim şimdi nerelerde.. Ne çok zaman geçmiş üzerinden.. İnsan bi garip oluyo böyle geriye dönüp baktığında .. Sizlerle o heyecanı yaşadım adım adım yapılacaklar vs.. Ne güzelmiş o zamanlar her ne kadar paylaşmasamda takipçiydim.. Her ne kadar arkadaşlığımız olmasada çoğunuzu tanıyo gibiyim sanki :).. Allah evliliğinizi daim etsin inşallahh .. Mutluluk eksik olmasın hayatınızdann.. yeni renkler evlilik tomurcukları açsın evlerinizde..
amin canım yazdıkların çok hoşuma gitti. çok güzel yazmışşsın.
bundan sonra gizli kalma o zaman
Her zaman vaktim olamayabiliyo.. vakit buldukca sizlerleyim canım
tamamdır sen napıcaksın evlilik yıl dönümünde
Hiç düşünmedim.. Pek büyük bişey yapmayı düşünmüyorum ufak ama anlamlı bi hediye de olabilir.. Sen söyleyince şöyle bi durdum düşündm yoksa hiç aklımda yoktu yani.. Çok enteresanPeki sen ne planlıyorsun belki senden fikir almış olurum
nasılsın ? erkencisin bugün
Evet normalde bugün izinli oluyordum ama bu hafta pazar kullanıcam iznimi... Sen nasılsın
süper canım bu haftasonu evdesin yani
bende iyiyiym işe geldim uykum açılmadı hala haftasonu dinlenemedim
Evet arkadaş gelecek kahvaltıya pazar günü onunla geçircez bir aksilik olmaz ise... Sizin içinde uygun olursa bu hafta ya da haftaya sizde gelin bize... Pazartesi sendromundasın yani... Naptın haftasonu yorucuydu sanırım...
güzel geçecek bu haftasonunuz
bizim için şimdiden kesin bişey demeyim ama iki tarafında müsait olduğu bir zaman geliriz canım
c.tesi çalışınca pazar hemen geçyor anneme kahvaltıya gittik sonrada feshaneye geçtik. o kadar ben kuaföre bizimki eve işlerimi halledincede eve gittim.
yorulacak çok bişey yapmadım ama keyfim hiç yok
Kendine zaman ayırmadığın için yorgunsundur :26::26::26: Ayarlayalım artık bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?