Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

halbukii bizde haziran gelinleriyiz:))))olsun yinede hoşgelidn..bebişin nezaman geliyor...ve yıl dönüm için ne düşünüyorsun

Allah nasip ederse bebiş kasım başında geliyor :):):):) hiç bir fikrim yok sizin fikirlerinizden alırım artık bende... baya kalabalık herhalde buralar :)

sağol tatlım....ya dün eşimle konuştukk..bi sonuca varamadıkk...hiçbir fikrim yok..sen ne düşünüyorsunnn

hoşgeldin cnm..seninde yakın ozaman

hiç bilmiyorum ya aklımda alacak hiç bişeyim yok

hoşbulduk canım.. haziran sonunda evlendim =))) biraz geç farkettim burayı herhalde :)

seninde yakın yıldönümün. bizde haziran geliniyiz.

sağol tatlım....ya dün eşimle konuştukk..bi sonuca varamadıkk...hiçbir fikrim yok..sen ne düşünüyorsunnn

hoşbulduk canım.. haziran sonunda evlendim =))) biraz geç farkettim burayı herhalde :)

slm herkeseee:))) ceylin bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin analı babalı büyüsün inşallah :)) cnsiyeti belli olunca yaz mutlaka çatlatma bizi:))) bnce oğluşun olcak :) buarada yıldönümü demişsin bzmki aynı tarhteydi sanırım :)yaptınmı plan

slm herkeseee:))) ceylin bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin analı babalı büyüsün inşallah :)) cnsiyeti belli olunca yaz mutlaka çatlatma bizi:))) bnce oğluşun olcak :) buarada yıldönümü demişsin bzmki aynı tarhteydi sanırım :)yaptınmı plan

Allah nasip ederse bebiş kasım başında geliyor :):):):) hiç bir fikrim yok sizin fikirlerinizden alırım artık bende... baya kalabalık herhalde buralar :)

kasım bende önce geliyor bnimki aralıkta hayırlısı olsun inşallahhh

brc selam tatlım...teşekkür ederim. yazmammı ,25 inde inşallah.öğrenir öğrenmez yazarım.... 4 haziran benimde işte...plan yok..onu konuşuoduk sipidiyle...çalıştırılaım kafalarıda bi plan yapalımm...

ceylin ; en güzeli konuşmamak o zaman yapacağı süprizi beklemek biz genelde belli etmeyiz.
o gün gelince ne içimizden geliyor ise öyle geçiririz ama evde yemek yemek ister ise pek sanmam o zaman kendisi hazırlamak zorunda kalabilir

bence de elbise giy bütün gün gelinliğin yükünü taşıma

ben daha önce söylemiştim aslında bi planımız var dış mekan foto çektrcez akşamda kız kulesinde yemeğe gdcez ama net değil bde ne gycem bilmıorum yaaaaa( beyaz gynmek istıorum hatta aklımda bi kıyafet var ama nerden bulcam bilmıorum ablamlarda gelinlik gy dio:)) hiç taşıyamam yaa çok ağır zaten ben tül etek istıorum beyaz ama bulamıorum :S

ne bileyim bu doğumgünü yada onun şahsına ilgilendiren bişi değilya,,ortak bi günümüz o yüzden planlı daha iyi olcak gibi geldii:)))

sizin plan süpeerr görünüyor..bize kız kulesine gitmek bi kısmet olmadı her özel günde niyetleniriz bi becerip gelemnedik:))

rfotoğraf işide hoşuma gittii aslında..ama bizim zor şu an..

ama senin plan süperr.

hediye olarak ne almayı düşünüosunz ben çok kararsızm yaaa:S:S o bana tahminimce istedğim bi güneş gzlüğü var ya onu ya da pembe laptop alcak çnkü buaralar ikisini istıorum :)) ama bn ne alcam yaaaa

hediye olarak ne almayı düşünüosunz ben çok kararsızm yaaa:S:S o bana tahminimce istedğim bi güneş gzlüğü var ya onu ya da pembe laptop alcak çnkü buaralar ikisini istıorum :)) ama bn ne alcam yaaaa

hediye hediyeee...erkeğe hediye..çok sıkıcı:)))benimde hiçbr fikrim yokk..

ceylin ;

planlı da olabilir ikisi de farketmez ama strese girdim ne alıcam diye hediye düşün düşün çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…