onun ailesi biliyor çevremizden güvendiğimiz bir kaç arkadaşımız biliyor. Türk değil çünkü. Bu durum duyulursa büyük problemler çıkabilir.
bu akşam konuştum artık. bayadır sabrediyordum.baya bağırdım çağırdım artık telefonda. özür diledi beni bu kadar üzdüğünü farketmediğini söyledi. daha önce de bir kaç kez bu konu açıldı ama hep durumun karmaşıklığından dolayı askıda kalmıştı. 24 saat süre istedi. yarın akşam için son şansı ver diyor. bu akşam ailesiyle detaylı bir şekilde konuşacağını ve yarın benim ailemle ilgili adımı atmamız için gerekli her türlü soruma cevap vereceğini söyledi.
Aynı şey bende de var. Yani sıkıntı yapma durumu değil de, herkesin pat diye evlenip, benim beklemek zorunda kalma durumum senle aynı. Sıkıntı yapmamam erken olduğunu düşündüğümden değil, beklemenin daha iyi olduğunu gördüğümden. O pat diye evlenenler neye dayanarak bunu yapıyorlar anlamıyorum. Erkek arkadaşları doğru düzgün iş güç sahibi değiller, keza kendileri de. Şaşırıyorum gerçekten ve buna cahil cesareti diyorum ben. Sonra boşanmalar neden çoğaldı diyorlar. İşte bu yüzden. Evlenenlere çok büyük iş başarmışlar gibi bakıyorsunuz. Büyük iş başarmak bu değil. Parmağa erken yüzüğü geçirenin kazandığı bir yarışma değil bu.
Aslında arkadasın sorunu evlenememek değil Arafta olmak.eminim deseler 3 yıl sonra bu kişiyle kesin evleneceksin.bekler yası falanda sorun etmez.ama hiçbirsey belli değil ,üstelik duyulunca cıkacak kıyametleri düşünüp daha da kahroluyor..
Bir an önce olsun duyulsun ve bir sonuca varılsın istiyor..haklı da.arafta kalmak kadar zor bişey yok..
Herkesin kolay yakaladığı mutluluk benim kapımdan neden gecmiyor diyorsun...aklısın ne diyim.sabret ve dua et.
Eğer hakkında verilmiş bir karar ve kader varsa şüphesiz Allahın elinde..
Sen yine iyisin benim bekar arkadaşım kalmadı :))))Kızlar beni taşlamayın ama ben arkadaşlarım evlenince o kadar üzülüyorum ki anlatamam. 25 yaşındayım tamam daha erken diyenleriniz olabilir ama ben gerçekten evlenmeyi çok istiyorum. 2 yıldır biri var hayatımda ama o şimdiye kadar hep korktuğu için ne kimseye anlattık ne ciddi bir adım atabildik. Son zamanlarda ufak tefek ailesiyle konuştu ben de büyük ihtimalle yakında konuşacağım ama emin değilim. Detay vermek istemiyorum ama bir çok sıkıntı var evliliği şimdi bile düşünsel evlenmemiz en az iki yıl sürer ve bir çok problem olur vesaire. Onu çok seviyorum ama gün geçtikçe daha çok korkuyorum biz diğer insanlar gibi normal yollardan evlenemeyeceğiz gibi geliyor.
Arkadaşlarıma bakıyorum, talipleri çıkıyor konuşuyorlar ediyorlar pat evleniyorlar nişanlanıyorlar. Bir çok arkadaşımın çocuğu bile oldu. Ben artık evimi kurmak istiyorum. Ama ne sevdiğim adamla gelecek kurabiliyorum ne de ayrılıp başkasına bakayım desem çevremde öyle biri var. Kısmetsizim, çirkinim gibi geliyor.
Resmen depresyondayım... Akıl fikir verin.
Önünüzde ne gibi bir engel var ki adım attırmıyorKızlar beni taşlamayın ama ben arkadaşlarım evlenince o kadar üzülüyorum ki anlatamam. 25 yaşındayım tamam daha erken diyenleriniz olabilir ama ben gerçekten evlenmeyi çok istiyorum. 2 yıldır biri var hayatımda ama o şimdiye kadar hep korktuğu için ne kimseye anlattık ne ciddi bir adım atabildik. Son zamanlarda ufak tefek ailesiyle konuştu ben de büyük ihtimalle yakında konuşacağım ama emin değilim. Detay vermek istemiyorum ama bir çok sıkıntı var evliliği şimdi bile düşünsel evlenmemiz en az iki yıl sürer ve bir çok problem olur vesaire. Onu çok seviyorum ama gün geçtikçe daha çok korkuyorum biz diğer insanlar gibi normal yollardan evlenemeyeceğiz gibi geliyor.
Arkadaşlarıma bakıyorum, talipleri çıkıyor konuşuyorlar ediyorlar pat evleniyorlar nişanlanıyorlar. Bir çok arkadaşımın çocuğu bile oldu. Ben artık evimi kurmak istiyorum. Ama ne sevdiğim adamla gelecek kurabiliyorum ne de ayrılıp başkasına bakayım desem çevremde öyle biri var. Kısmetsizim, çirkinim gibi geliyor.
Resmen depresyondayım... Akıl fikir verin.
gerçekten bu lafı cımbızla çekip bu halde anlayabildiğinizi görünce şaşırmamak elde değil :)ise once-ayrilsam cevremde baska erkek yok diyerek ayrilamadigin- arkadasindan ayrilmakla basla.
gerisi de kismet..
canim senin goremediklerini baskasi gorur. farkinda olmadan bilincaltin ortaya cikmis. ben de direkt bunuhissettim.gerçekten bu lafı cımbızla çekip bu halde anlayabildiğinizi görünce şaşırmamak elde değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?