Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Simdi profiline baktim anladim :)
Ah be tatlim cok gencsin daha, 21 yasindaymissin. Daha onunde coook uzun bir gelecek var. Tadini cikar gencligiin insanlari tani, mukemmele en yakin esi bulmak icin akilli davran. herkesi iyi analiz et ve agirbasliligini koru.
Onun haricinde kiskanclik da insani bir duygu. Kendini yipratma kiskandigin icin, cok normal. Etrafindaki herkes bir bir beyaz gelinlik giymeye baslamis olmali ki sen de ozeniyorsun. Soyle dusun, herkesin gelinliginin modeli, evinin mobilyasi eskidiginde senin herseyin son moda e gicir gicir olacak Bak bizler eskidik coktaaan.. Ve yerinde olup tekrar ayni heyecanlari yasamak icin neler vermezdik :)
evlilik size gore dogru insani buldugunuzda dunyanin en guzel seyi.
ama sadece evlenmis olmak icin de evlenmeyin.
mazallah yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi olur.
zaten bi cok ornegi de var bu forumda!
Gayet olağan bi durum. İnsanların yaşlarıyla değil olgunluklarıyla ilgili bunu isteyip istememek. 30 yaşına gelmiş hala çocuk olan insanlarda var, 21 yaşında 30 yaşındaki insan olgunluğunda olanlarda. Düşünmeden açtığım bir konu oldu silinmesini talep ettim biraz önce. Teşekkür ederim cevap yazdığınız için.