Evlenen herkes mutsuz mu ?

Gizlimde7

Fiççu fiççu 🐥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
46
96
3
Ben her gün kavga olan bir evde büyüdüm şiddet de var kaderim anneme benzeyecek diye cok korkuyorum evlilik deyince aklima hep kavga gürültü mutsuz çocuklar birbirini istemeyen ciftler geliyor sevgilim evlenelim deyip duruyor seviyorum onu ama evlilik deyince moralim bozuluyor içim sıkılıyor annemde sevgilim için hep evlenince görürsün evlenince değişecek derdini anlatma dinlemicem seni diyor evlenmeye kalksak ona da problem cıkaracaklar maddi durumumuz da cok iyi değil borçlarımız var kavga kıyamet rezil olucam onun ailesine :( nasıl aşıcam bilmiyorum erkek arkadaşımdan da zaman zaman bu sebepten şüphe duyuyorum takıntılarım var çok iyi anlayışlı biri olmasına rağmen evlenince bi canavara dönüşücekmiş gibi geliyo hayatım boyunca kavga ayırdım annemin ağlamalarına engel olamadım elimden hicbisey gelmedi kaderim annem gibi mi olacak.. var mı benim gibi mutsuz ailede büyüyen ablalarım bu paranoyayla hiç mutlu olamıycak mıyım

Ben her gün kavga olan bir evde büyüdüm şiddet de var kaderim anneme benzeyecek diye cok korkuyorum evlilik deyince aklima hep kavga gürültü mutsuz çocuklar birbirini istemeyen ciftler geliyor sevgilim evlenelim deyip duruyor seviyorum onu ama evlilik deyince moralim bozuluyor içim sıkılıyor annemde sevgilim için hep evlenince görürsün evlenince değişecek derdini anlatma dinlemicem seni diyor evlenmeye kalksak ona da problem cıkaracaklar maddi durumumuz da cok iyi değil borçlarımız var kavga kıyamet rezil olucam onun ailesine :KK43: nasıl aşıcam bilmiyorum erkek arkadaşımdan da zaman zaman bu sebepten şüphe duyuyorum takıntılarım var çok iyi anlayışlı biri olmasına rağmen evlenince bi canavara dönüşücekmiş gibi geliyo hayatım boyunca kavga ayırdım annemin ağlamalarına engel olamadım elimden hicbisey gelmedi kaderim annem gibi mi olacak.. var mı benim gibi mutsuz ailede büyüyen ablalarım bu paranoyayla hiç mutlu olamıycak mıyım
Sevgilinizin huyunu suyunu öğrendiyseniz, sorunlarla nasıl başa çıktığınızı anladıysanız korkunuz yersiz. Geriye tek sorun kalıyor maddiyat... Siz de çalışıyorsanız ve düğününüzü borçla harçla şatafatlı yapmaya çalışmayacaksanız, eşyalarınızı en iyisinden ve herşey tam olacak şekilde almak zorunda hissetmeyecekseniz (para varsa size kalmış tabi) sorun olmaz.

Ya annen oyle diye sende oyle olacaksın gibi kaide yok sil at evvela o düşünceyi kafandan mutlu olmaya gelecekte ki.mutlu hayallerini düşün her evlenen mutsuz degil .nasip ve kader isi Rabbimden hakkında hayırlı olanı iste.

Evlılık bır kaderdır. Yarın ne olacagı bellı degıl ama evlılk karsılıklı anlayısla guzel. Ikı yıllık evlılık. 6 yıllık sevgılık donemımız oldu. Hıcbırsy ıcın acele etmedık daha cok ıkımızde olaylara once mantıkla yaklastık. Once erkek olarak ıse gırmesını bekledık gırdı zor bır ısı var asker. Ben atanamadm. Babamı kucuk yasta kaybettım kavga olmazdı evımzde pek annemde cok mulayım bır kadın gıderk ona benzıyorum galıba. Ya evde olacak olan sensın bence %60 kadında bıtıryor evdekı mutluluk bız cok huzurluyuz sımdı mınıgımız olacak ınsallah. Iyı kı dıyorım evlenmısım ama aılelerde cok onemlı ıkımzın aılesıde hıc bır zaman evlılıgımıze karısmadı herkes ustune dusenı yaptı. Insallah mutlu olursun bütün yasadıgın kötü anıları sılersın❤️

Ben her gün kavga olan bir evde büyüdüm şiddet de var kaderim anneme benzeyecek diye cok korkuyorum evlilik deyince aklima hep kavga gürültü mutsuz çocuklar birbirini istemeyen ciftler geliyor sevgilim evlenelim deyip duruyor seviyorum onu ama evlilik deyince moralim bozuluyor içim sıkılıyor annemde sevgilim için hep evlenince görürsün evlenince değişecek derdini anlatma dinlemicem seni diyor evlenmeye kalksak ona da problem cıkaracaklar maddi durumumuz da cok iyi değil borçlarımız var kavga kıyamet rezil olucam onun ailesine :( nasıl aşıcam bilmiyorum erkek arkadaşımdan da zaman zaman bu sebepten şüphe duyuyorum takıntılarım var çok iyi anlayışlı biri olmasına rağmen evlenince bi canavara dönüşücekmiş gibi geliyo hayatım boyunca kavga ayırdım annemin ağlamalarına engel olamadım elimden hicbisey gelmedi kaderim annem gibi mi olacak.. var mı benim gibi mutsuz ailede büyüyen ablalarım bu paranoyayla hiç mutlu olamıycak mıyım
Sevgilin konusunda eger kendine yalan söylemiyorsan yani ondan eminsen çok ta düşünme bunları hwr evlilik bir deil. Mutlu olanda çok yani

Kavga, gürültü ve şiddetin eksik olmadığı bir ailede büyüdüm. Sizi çok iyi anlıyorum. Kız çocukları babalarına benzeyen erkekleri seçer klişesi benim için tam tersiydi. Babama hiç benzemeyen biri ile evlendim, mutluyum. Sorunlu bir ailede büyümeniz evliliğinizinde aynı şekilde olacağını göstermez. Tabi neler yaşayacağız bilemeyiz, bilmediğimiz bir şey için şimdiden karalar bağlamanızın da bir faydası yok. Fakat her zaman güçlü olun, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Siz kendinize güvenirseniz her şey çok daha güzel olur.

Ben senin tam tersi bir durum içerisindeyim. Kendimi bildim bileli babama aşık bir çocuktum öyle muhteşem bir evlilikti annemle babamınki.. eşimide öyle sandım evlenince tam bir anacı oldu çıktı. Şöyle söyleyeyim adam evlenelim 6 ay evr kimseyi çağırmıcam diyen adam 3 ay beni anasıyla yaşattı. Bunu söylesen asla kabullenmez. Kavga kıyamet gırla. İyi ölç tart derim zaten yaralısın kötü bir evliliği kaldıramazsın. Bi de eşine neden babanı kötülüyosun ki el oğlu ondan daha mı iyi olacak sanıyosun? Fırsat verme derim. Birde evlenmeden önce annesiyle ilişkisine dikkat et bağlı mı yoksa bağımlı mı? Evini kapını ayrı tutmadan sakın evlenme sakın. Ekonomik özgürlüğüm olduğu halde bunları yaşıyorum. Boşanma davası açıyorum boşanamıyorum. Hayat çok zor

Sevgilinizin huyunu suyunu öğrendiyseniz, sorunlarla nasıl başa çıktığınızı anladıysanız korkunuz yersiz. Geriye tek sorun kalıyor maddiyat... Siz de çalışıyorsanız ve düğününüzü borçla harçla şatafatlı yapmaya çalışmayacaksanız, eşyalarınızı en iyisinden ve herşey tam olacak şekilde almak zorunda hissetmeyecekseniz (para varsa size kalmış tabi) sorun olmaz.
Satafatta gözüm yok mutlu olayım da :(

Valla eşim hiçte değişmedi, bundan 8 sene önce neyse evlendikten sonra da aynı hatta çok daha iyi bir adam. Evleneceğin insanı iyi tanırsan, acele etmezsen mutsuz olmazsın

Bizimkiler ayrı ayrı iyi ebeveynlerdi ama birbirlerine iyi karı-koca olamadılar. Ben annemin ve babamın yanlışlarına dikkat edip öyle davranmamaya çabalıyorum. Eş seçimimi de etkiledi bu yaşadıklarım. Eşime çok aşık olarak evlendim ama hiç bir kararımı gözümü karartarak vermedim. Uyumlu, mantıklı her davranışında aşkım büyüdü. Sevgilinizin karakteri nasıl? Bu sorunun cevabına bağlı birazda mutlu ve huzurlu olmanız.

Ben senin tam tersi bir durum içerisindeyim. Kendimi bildim bileli babama aşık bir çocuktum öyle muhteşem bir evlilikti annemle babamınki.. eşimide öyle sandım evlenince tam bir anacı oldu çıktı. Şöyle söyleyeyim adam evlenelim 6 ay evr kimseyi çağırmıcam diyen adam 3 ay beni anasıyla yaşattı. Bunu söylesen asla kabullenmez. Kavga kıyamet gırla. İyi ölç tart derim zaten yaralısın kötü bir evliliği kaldıramazsın. Bi de eşine neden babanı kötülüyosun ki el oğlu ondan daha mı iyi olacak sanıyosun? Fırsat verme derim. Birde evlenmeden önce annesiyle ilişkisine dikkat et bağlı mı yoksa bağımlı mı? Evini kapını ayrı tutmadan sakın evlenme sakın. Ekonomik özgürlüğüm olduğu halde bunları yaşıyorum. Boşanma davası açıyorum boşanamıyorum. Hayat çok zor
Forbeauty'in dediklerini harfiyen uygula.Tamamen ayni durumdayiz anasina bağımlı erkekten uzak dur.Annesidir tabi ki gidecek gelicek ama her adimini her anını özelini annesine birebir annesine anlatan adamdan uzak dur.

Evlılık bır kaderdır. Yarın ne olacagı bellı degıl ama evlılk karsılıklı anlayısla guzel. Ikı yıllık evlılık. 6 yıllık sevgılık donemımız oldu. Hıcbırsy ıcın acele etmedık daha cok ıkımızde olaylara once mantıkla yaklastık. Once erkek olarak ıse gırmesını bekledık gırdı zor bır ısı var asker. Ben atanamadm. Babamı kucuk yasta kaybettım kavga olmazdı evımzde pek annemde cok mulayım bır kadın gıderk ona benzıyorum galıba. Ya evde olacak olan sensın bence %60 kadında bıtıryor evdekı mutluluk bız cok huzurluyuz sımdı mınıgımız olacak ınsallah. Iyı kı dıyorım evlenmısım ama aılelerde cok onemlı ıkımzın aılesıde hıc bır zaman evlılıgımıze karısmadı herkes ustune dusenı yaptı. Insallah mutlu olursun bütün yasadıgın kötü anıları sılersın❤
Ayy allah bozmasın hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ inşallah atarım kafamdan böyle mutlu insanları görünce moralim yerine geliyor

Bizimkiler ayrı ayrı iyi ebeveynlerdi ama birbirlerine iyi karı-koca olamadılar. Ben annemin ve babamın yanlışlarına dikkat edip öyle davranmamaya çabalıyorum. Eş seçimimi de etkiledi bu yaşadıklarım. Eşime çok aşık olarak evlendim ama hiç bir kararımı gözümü karartarak vermedim. Uyumlu, mantıklı her davranışında aşkım büyüdü. Sevgilinizin karakteri nasıl? Bu sorunun cevabına bağlı birazda mutlu ve huzurlu olmanız.
Sakin birisi mantıklı akıllı ama korkuyorum işte elimde olmadan herkes değışecek gibi geliyor bu geriyor beni. Bide babamın taraf cok karisir ailemize sevgilimin aileside böyle yaparsa mutsuzluk huzursuzluk olacak ben cok sessiz biriyim cevap vermem kimseye icime ata ata kahrolurum

Ben her gün kavga olan bir evde büyüdüm şiddet de var kaderim anneme benzeyecek diye cok korkuyorum evlilik deyince aklima hep kavga gürültü mutsuz çocuklar birbirini istemeyen ciftler geliyor sevgilim evlenelim deyip duruyor seviyorum onu ama evlilik deyince moralim bozuluyor içim sıkılıyor annemde sevgilim için hep evlenince görürsün evlenince değişecek derdini anlatma dinlemicem seni diyor evlenmeye kalksak ona da problem cıkaracaklar maddi durumumuz da cok iyi değil borçlarımız var kavga kıyamet rezil olucam onun ailesine :KK43: nasıl aşıcam bilmiyorum erkek arkadaşımdan da zaman zaman bu sebepten şüphe duyuyorum takıntılarım var çok iyi anlayışlı biri olmasına rağmen evlenince bi canavara dönüşücekmiş gibi geliyo hayatım boyunca kavga ayırdım annemin ağlamalarına engel olamadım elimden hicbisey gelmedi kaderim annem gibi mi olacak.. var mı benim gibi mutsuz ailede büyüyen ablalarım bu paranoyayla hiç mutlu olamıycak mıyım
Canım benim annemde çilekeş bi kadındı çekmediği dert kalmadı tabiri caizse. Ben de mutlu evliliklere inancımı kaybetmistim ama şuan evli mutlu hamileyim.
Öncelikle annenizin yaptığı gibi değer görmediğiniz kimsenin yanında durmayı seçmeyin. Eğer eş adayiniz sizden başka insanlara canlılara da duyarlı ve hassassa size de bile isteye zarar vermez. Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻

Back
X