evlenen paçayı kurtarıyor sanırım...

Bakmayin öyle demesine.
Yeri geldiginde tekrar bekar olmak icin herseyi veririm diyordur icinden
Yaklasik üc aylik evliyim ama inanin ben bekarlari daha ayricalikli görüyorum.
Evlilik dogru zamanda dogru insanla yapildiginda evlilik olur, yoksa sizin dediginiz pacayi kurtarmak icin yapilmaz.
Öyle diyenlere bekarligin güzel taraflarindan bahsedin inanin hemen susacaklardir

ne kadar cahilce bir yaklaşım. evlenmek bir insanın hayatında önemli ve güzel bir dönüm noktası. ama emin ol herkes senin arkadaşın gibi hayatını buna endekslemiş değil..
kendilerini ne kadar ucuzlatıyorlar. takma onları. herkes kendince yaşar hayatı.

O tarz insanlar hep olur
Evlilik olmasa başka şeyle övünebilirler
Benim öz kuzenim kilo almış göbeği çıkmış, ben eskisi gibiyim diye bana demezler mi sen alsan sana da yakışır

Bende evliyim şahsen ama başım göğe ermiş gibi hissetmiyorum
Saçmalayan tiplerden senin arkadaşın

Bunun birde Kadınlar Kulübü versiyonu var

"Sen evli değilsin nereden bileceksin"
"Evlende görelim"
"Bekarsın sana kolay tabi"
"Evli olmayanlar yazmasın"
....
...

Bana da şey denmişti
Senin daha çocuğun bilem yok
Sanki yorum yaparken önce bunları yaşamak lazım

bazı tipler öyle buldumcuk olur halbuki bu işler kader kısmet işi herkes evlenecek diye bişey de yok evlenmiş olmak için evlenmek en büyük salaklık, Rabbim hayırlısını ve gönlünden geçeni versin sıkma canını

hmm evlenen paçayı kurtarıyor sanırım demişsiniz...evlenmeden önce tüm paramı tek başıma harcayıp gönlümce gezip eğlenirdim işten eve geldiğimde yaptığım tek şey ayaklarımı uzatıp dinlenmek olurdu, canımın istediği kıyafeti alır istediğim gibi makyaj yapar şıkır şıkır gezerdim..

şimdi maaşımın tümü kredilere gidiyor nerdeyse , makyajı geçtim ayağıma birbiriyle eş çorap giyebilecek kadar vaktim olursa kendimi şanslı sayıyorum, işten çıkar çıkmaz çocukları kreşten al ,eve git, hemen yemek yapmaya başla çocukları yedir evi toparla bulaşık çamaşır vs...eee eş de ilgi bekler onunla da ilgilen ....burdan bakınca bayaa bi paçayı kurtarmışım sahiden..

şaka bi yana bunlar güzel olsada gerçekten zor şeyler(çok şükür Allah herkese nasip etsin eş ve çocuk), nasıl olsa evleneceksiniz, bekarlığın tadını çıkar hiç sinir olma yok evde kalmış demiş vs...

Bana da şey denmişti
Senin daha çocuğun bilem yok
Sanki yorum yaparken önce bunları yaşamak lazım

:)haklısınız benımde bi arkadasım: ''tek tabancasın ne bıleceksın''gıbı bı cumle kurdugunda anlamıstım insanların hepsiyle samımı olunamayacagını, en acı sekılde kendını ovduklerını, marıfet gıbı gostermeye calıstıklarını.....ve cumleyı ılk duydugum ıcın olsa gerek netten arastırmıs ve sonrasında çoook üzülmüştüm:)

benim sahsi dusuncem onlar hayatin merkezini ''koca'' olarak goruyorlar cunki yapabilecekleri baska bisey yok ne sanat bilirler ne siyaset nede bi kitap okumasini .yapacak bisey olmayincada eee ne kaliyo geriye bari birini bulup ewleneyim de ''kurtarayim'' ewde kalmaktan.bizim toplumumuzun bayanlarinin cogu bu goruste zaten cehalet diz boyu. tavsiyem cahil insanla muhattap olmayacaksin cahilce konusur cunki sekil a da ki gibi...

bence içten içe ezikliğini bastırmaya çalışan komik tipler

bende de şöyle bi versiyonu var geçen gün telefon konusmasındaki dialogumuzu yazıyorum

arkadas:naber nasılsın bi arayım dedim

ben:iyi napayım işteyim çalışıyom senden naber

arkadaş:bende evi topladım 2 cocukla ugrasıyom şimdi

ben :kolay gelsin sana öp kızlarını benim için

arkadaş:bana ne kolay gelcek bütün gün evde keyfime bakıyom sıkılırsam arabama atlıyom geziyom asıl siz çalışanlara Allah kolaylık versin çok şükür çalılşmak zorunda değilim (arka arkaya taramalı tüfek gibi)

ben : noluyoz ya kim damarına bastı patladın birden

öyle böyle geveledi işte kendince kompleksini bastırmaya çalıştı :)))

Iki konuyu birbirinden ayiralim kizlar

Evlenmemis kisilerin evlilik, cocuk sahibi olmayan kisilerin coluk cocuk uzerine ahkam kesmeleri dogru degil. Evlilik de cocuk sahibi olmak da icine girmeden uzerinde konusulacak konular degil.

Ama evli kisilerin bekarlari evlenmedikleri icin, cocuk sahibi kimselerin cocugu olmayanlari olmadigi icin asagilamasi (konu sahibinin degindigi nokta bu) bambaska birsey. Sacma olan kisim bu, digeri degil.

bundan olsa olsa cem yılmaz'a malzeme olur diyorum lafı uzatmıyorum..

Bana görgüsüzlük gibi geliyo
Arkadaşımsa hatta arayı iyice açıyorum, görüşmüyorum
Ama akrabadan kaçılmıyo onlarla da merhaba-merhaba takılıyorum

Hayır kimisi, övünülmeyecek şeyle de övünüyo ya
Püskürmemek için zor tutuyorum kendimi

çek bence bu olaya böyle bakan kadınlar geçen eşini kıskanıp krize giren tipler gibi..
yani mantalite birbirine çok yakın.
bana da abes geliyor. eşimi kıskanmıyorum da..
bence bunu diyen insan da krizlere girecek kadar kıskançtır. sonradan görme desek evliliğin sonradan göremesi nasıl olur ki
ama ona benzer bir şey.

İnsanlar çok tuhaf
Pervasızca konuşabiliyo
Herkes evlenmek zorunda değil ve nasip kısmet denen bişey var
Sevdiği yoksa nasıl evlensin insanlar, gösteriş için mi

Bi de her yeni evliye çocuk soruyolar ya ona ayar oluyorum
Belki çocuğu olmayan biridir, sana ne. Ondan daha mı iyi bileceksin
Çocuk yapsa sen mi bakacaksın

Konuşmak için konuşmaya bayılıyo kimisi
Nasılsın de geç, samimiysen o kendi paylaşır zaten
2 dk yolda görünce bile bunları sorma cüretini nerden buluyosun

Son düzenleme:

Bence bu biraz yapı ile alakalı
Kimisi alakası olsun olsun hava atmaya yer arıyo
Benim baba tarafım öyle maalesef

Örn :
Benle aynı dönem evlenen kuzenim, kilo almış göbeği çıkmış
Ben etliye sütlüye karışmam, bana ne ki hem
Bana demezler mi sen kilo alsan sana da yakışır

Sonracıma şu an yeni yeni gelişmekte olan bi semtte kirada oturuyorlar
Bizde oraya göre çok daha merkezi bi yerde 10 yıl kredili de olsa ev almıştık
El öpmeye gittik yengemlere
Bize demezler mi aaa ordna mı aldınız buralar daha güzel

komik oluyor gercekten bır cogu bu havayı atarken:)
nısanlıydım arkadasımında gunu gecıyor, ama ben bekarım dıye benım yanımda pek acık konusmuyor ve evlılerle paylasıyor durumu farkındayım, neyse bırgun ogle yemegınde denk geldık, o arkadas : korunuyorduk ama nasıl olabılır gunum gecıyor deyınce, ben de lsun bı test al,hıc bır koruma yuzde yuz degıl sonuncta dedıgımde , arkadasım: bana bakıp, :ay evlı gıbı konusuyorsun, nerden bılıyorsun boyle seylerı sen'' dedi....

o kadar tuhaf oldum ki, herkese cok yuz verdıgımı o an anladım, ben 30 yasında, hatun evli ya 22 yasında da olsa bana ders verecek...
tutamadım o an kendımi: sen cocuk yapmayı evlendıkten sonra ogrendıysen ona dıyecek lafım yok, seni muhatap alanda suc dıyerek konuyu kapatmıs ve bırdahada umurumda olmamıstı terbıyesız....akraba olsaydı ne olurdu,,,bilemedım suan:)

ay çekirge bana görgüsüz teyzemi hatırlattın inan bak... tam bir görgüsüz diploması eksik bir. kendi 17-18 yıllık evlidir.
ben evleneceğim nikahım olmamış daha ev görmeye götürdük bunları. anname diyor ki: ipek'in evi mi güzel anne benim evim miiii?? ay krize giriyordum resmen... neyini kimle neden yarıştırıyorsa.. sonra kendi görgüsüz izmir'de oturuyor. ne alaka bilmem de bana diyor ki: İzmir mi güzel X yer mi( benim yaşadığım yer) buna benzer bir sürü şey söyler kendince.. birden onu anımsattın bana.. komik kadın ya..

Artık bi de internet denen bişey var
Kendisi nerde yaşıyosa artık..

İyi yapmışsın.

[MENTION][/MENTION]
Artık bi de internet denen bişey var
Kendisi nerde yaşıyosa artık..

İyi yapmışsın.

işin komıgı arkadas 1 yıldır evlı, en 5 yıldır esım(o zamankı sevgılım:) ) le bırlıkte yasıyor ve kımseden de saklamıyordum....

ama nıkah sart
arkadasın dedıgı gıbı evlenıp pacayı kurtarmıs

öyle saçmalıkmı olur?
kim paçayı kurtarır ki bu dünyada?
herşeyin vakti saati vardır ..
kader,kısmettt ...
canınızı sıkmaya degmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…