- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bazı insanlar ya çok deniz ya ben abartıyorum.öyle bayanlar var ki çevremde evlenmeden önce mazlum sus pu herşeyin hayırlısı diyor evlilik konusunda, evlendikten sonra da bizlere evde kaldınız siz kızzııııım diyor gülerek şakaya vurarak.bunu çoğu yapıyor.daha geçende de bir kız yine evlendi geçen yaz bize diyor ki sizi evde kalmışlar müzmin bekr oldunuz siz daha da evlenemezsizniz diyorlar.bir de bu bayan öğretmen.nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ben de dedi ki " evlenen paçayı kurtarıyor değil mi dedim." gülüyor.
neden bazı evlenen bayanlar paçayı kurtarmış gibi yaklaşıyorlar olaya?
karşımıza bize değer veren biri çıktı da biz mi istemedik?
gıcık oluyorum böyle tiplere.
Bunun birde Kadınlar Kulübü versiyonu var
"Sen evli değilsin nereden bileceksin"
"Evlende görelim"
"Bekarsın sana kolay tabi"
"Evli olmayanlar yazmasın"
....
...
Bana da şey denmişti
Senin daha çocuğun bilem yok
Sanki yorum yaparken önce bunları yaşamak lazım
bazı insanlar ya çok deniz ya ben abartıyorum.öyle bayanlar var ki çevremde evlenmeden önce mazlum sus pu herşeyin hayırlısı diyor evlilik konusunda, evlendikten sonra da bizlere evde kaldınız siz kızzııııım diyor gülerek şakaya vurarak.bunu çoğu yapıyor.daha geçende de bir kız yine evlendi geçen yaz bize diyor ki sizi evde kalmışlar müzmin bekr oldunuz siz daha da evlenemezsizniz diyorlar.bir de bu bayan öğretmen.nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ben de dedi ki " evlenen paçayı kurtarıyor değil mi dedim." gülüyor.
neden bazı evlenen bayanlar paçayı kurtarmış gibi yaklaşıyorlar olaya?
karşımıza bize değer veren biri çıktı da biz mi istemedik?
gıcık oluyorum böyle tiplere.
bence içten içe ezikliğini bastırmaya çalışan komik tipler
bende de şöyle bi versiyonu var geçen gün telefon konusmasındaki dialogumuzu yazıyorum
arkadas:naber nasılsın bi arayım dedim
ben:iyi napayım işteyim çalışıyom senden naber
arkadaş:bende evi topladım 2 cocukla ugrasıyom şimdi
ben :kolay gelsin sana öp kızlarını benim için
arkadaş:bana ne kolay gelcek bütün gün evde keyfime bakıyom sıkılırsam arabama atlıyom geziyom asıl siz çalışanlara Allah kolaylık versin çok şükür çalılşmak zorunda değilim (arka arkaya taramalı tüfek gibi)
ben : noluyoz ya kim damarına bastı patladın birden
öyle böyle geveledi işte kendince kompleksini bastırmaya çalıştı :)))
:)haklısınız benımde bi arkadasım: ''tek tabancasın ne bıleceksın''gıbı bı cumle kurdugunda anlamıstım insanların hepsiyle samımı olunamayacagını, en acı sekılde kendını ovduklerını, marıfet gıbı gostermeye calıstıklarını.....ve cumleyı ılk duydugum ıcın olsa gerek netten arastırmıs ve sonrasında çoook üzülmüştüm:)
çek bence bu olaya böyle bakan kadınlar geçen eşini kıskanıp krize giren tipler gibi..Bana görgüsüzlük gibi geliyo
Arkadaşımsa hatta arayı iyice açıyorum, görüşmüyorum
Ama akrabadan kaçılmıyoonlarla da merhaba-merhaba takılıyorum
Hayır kimisi, övünülmeyecek şeyle de övünüyo ya
Püskürmemek için zor tutuyorum kendimi
çek bence bu olaya böyle bakan kadınlar geçen eşini kıskanıp krize giren tipler gibi..
yani mantalite birbirine çok yakın.
bana da abes geliyor. eşimi kıskanmıyorum da..
bence bunu diyen insan da krizlere girecek kadar kıskançtır. sonradan görme desek evliliğin sonradan göremesi nasıl olur ki
ama ona benzer bir şey.
Bana görgüsüzlük gibi geliyo
Arkadaşımsa hatta arayı iyice açıyorum, görüşmüyorum
Ama akrabadan kaçılmıyoonlarla da merhaba-merhaba takılıyorum
Hayır kimisi, övünülmeyecek şeyle de övünüyo ya
Püskürmemek için zor tutuyorum kendimi
Bence bu biraz yapı ile alakalı
Kimisi alakası olsun olsun hava atmaya yer arıyo
Benim baba tarafım öyle maalesef
Örn :
Benle aynı dönem evlenen kuzenim, kilo almış göbeği çıkmış
Ben etliye sütlüye karışmam, bana ne ki hem
Bana demezler mi sen kilo alsan sana da yakışır
Sonracıma şu an yeni yeni gelişmekte olan bi semtte kirada oturuyorlar
Bizde oraya göre çok daha merkezi bi yerde 10 yıl kredili de olsa ev almıştık
El öpmeye gittik yengemlere
Bize demezler mi aaa ordna mı aldınız buralar daha güzel
komik oluyor gercekten bır cogu bu havayı atarken:)
nısanlıydım arkadasımında gunu gecıyor, ama ben bekarım dıye benım yanımda pek acık konusmuyor ve evlılerle paylasıyor durumu farkındayım, neyse bırgun ogle yemegınde denk geldık, o arkadas : korunuyorduk ama nasıl olabılır gunum gecıyor deyınce, ben delsun bı test al,hıc bır koruma yuzde yuz degıl sonuncta dedıgımde , arkadasım: bana bakıp, :ay evlı gıbı konusuyorsun, nerden bılıyorsun boyle seylerı sen'' dedi....
o kadar tuhaf oldum ki, herkese cok yuz verdıgımı o an anladım, ben 30 yasında, hatun evli ya 22 yasında da olsa bana ders verecek...
tutamadım o an kendımi: sen cocuk yapmayı evlendıkten sonra ogrendıysen ona dıyecek lafım yok, seni muhatap alanda suc dıyerek konuyu kapatmıs ve bırdahada umurumda olmamıstı terbıyesız....akraba olsaydı ne olurdu,,,bilemedım suan:)
Artık bi de internet denen bişey var
Kendisi nerde yaşıyosa artık..
İyi yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?