- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Gofretim teyzelerimiz de benziyor mu seninle
Anlayıp anlamaması beni ilgilendirmiyo valla,evlendikten sonra yüzüğünü gözüme sokan20 yaşında henüz kuzenin sanırım
yıllar geçtikçe anlayabilir.
Güzel bir evlilik hayatın bonusu olur, ama kocaya güvenerek ve meslek kariyer odaklı evliliklerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle Gofretcim :13:
Kendin mesleğin, kilon vs. ile bile övünmen görgüsüzlükken
Eşinin meziyetleri üzerinden övünmek bana göre duble görgüsüzlük
Sen okuyosun da iyi bir kısmet bulamadın demişti
Kısmet için okuyorum bende zaten
Ahahah aynen dediğin gibi
Ne mühendisi;bilmiyorum valla çiçek böcek
Şu anda ise:Ziraat müh benim kocacığımBirde çocuğumuz var paramız da var
Gerçekten miGörgüsüz
Birde şey yok mu ne bileyim misal işletme okuyor kişi tıp fakültesinin oralarda takılayım da bir doktor koca düşüreyim derdindebunlar model model anacım
Gerçekten mi
Üniyi kazanmadım daha görmedim öyle örnekKazanırsam bende hukukun oralarda dolanayım
ay sorma yaa aynen ipekböceğim :)
en sonunda dicem ben sizinle kendimi kıyaslıyormuyum yada sizin hayatınızı merak ediyormuyum
kayışım atacak yakında
arkadaş arasında yapılabilecek bir espiri bu diye düşünüyorum :) ciddiye almayıp gülüp geçmek lazım ayrıca evliliğin dışı bekarları içi yaşanları yakar
Görgüsüz
Birde şey yok mu ne bileyim misal işletme okuyor kişi tıp fakültesinin oralarda takılayım da bir doktor koca düşüreyim derdindebunlar model model anacım
Ya zaten öyle ama gidipte özel olarak öyle birini bulmak çok itici.Ben gördüm hatta kıza annesi öğütlüyordu bunu
Bir tanesi de akedemisyen düşürmeye çalışıyordu
Ya herkes iyi bir iş iyi bir meslek sahibi olmak ister eşinde de aynı şekilde ama bu hayat standardı adına olmalı.Benim koca xxx meslekten olsunda hava atayım bi çevremde forsum olsun mantığı bence görmemişliğin dibi
hangi konu o kişi kimdiGörgüsüzlerden konu açılmışken konu yeni değil ama.
Burada kişi bir konu açmıştı derdini anlatmış
Bizde öyle ya da böyle fikirlerimiz sunmuştuk.
Bitanesi çıktı geldi
-Siz niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz,bilmediğiniz konularda lütfen yorum yapmayın yalan yanlış şeyler söylüyorsunuz ben psikoloğum işi uzmanına bırakın bla bla...yazmış ta yazmış
Yaw burası hastane değil klinik eğil.Şurada 3-5 kadın toplanmış dertleşiyoruz ne diploması ne bilgisi.Ablam havlar bi havalar
ayyy midem kalktı. bizim de bir sekreter var. kendisi bekar olduğu zamanlarda takıldığımız mekanlar hakkında konuşuyoruz. diyelim X yer: ayyy oraya kaliteli insanlar takılıyor. astsubaylar gibi
güler misin ağlar mısın, kendini layık görmüyor sanırım. boyundan büyük görüyor galiba..
traji komik resmen
hangi konu o kişi kimdiipucu ver
tühEski canım ya 1 sene geçmiştir belki üstünden hatırlamıyorum bile konuyu sadece o şahsın yaptığı yorum aklımda kalmış
Ya zaten öyle ama gidipte özel olarak öyle birini bulmak çok itici.
Şöyle bir gerçek var ki evlilikte mutluluk için hem aşk hem huzur hem para gerekli.
Aşkk olsunda kuru ekmek yeriz bıkmayız diyenlerin samimiyetine inanmıyorum.
Biraz önce bir abla konu açmıştı çok seviyorum ama borcumuz çok diye.
Şahsen gidipte mesleğe göre aşık olmam
Konudan anlayacağımız bir artı var oda görgüsüz okumuş cahiller her yerdeeeeeeeeeeee
tüh
bende psikolog olmak istiyorum olursam şayet gelir foruma ahkam keserim
Est. evlenmemek bir tercihtirTabi ki canım parasız hiç bir iş dönmüyor.Bak bana kendimizi düze çıkaralım da evlenelim diye diye evde kaldım
Para önemli ama geçinmek için hava atmak için değil
umarım olurum bdv benimBir derdim var'ı sana tahsis edelim ne de olsa tampon bölge senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?