evlenen paçayı kurtarıyor sanırım...

Anlayıp anlamaması beni ilgilendirmiyo valla,evlendikten sonra yüzüğünü gözüme sokan
sürekli "ayhhh ben evliyim yeeaaaaa" diyen beni evli olmadığım için aşağılayan yanıma gelmek istemeyen
biri için zerre kadar endişe edipte üzülmüyorum
Ne hali varsa görsünMühendisiyle mutluluklar

Kesinlikle Gofretcim :13:
Kendin mesleğin, kilon vs. ile bile övünmen görgüsüzlükken
Eşinin meziyetleri üzerinden övünmek bana göre duble görgüsüzlük

Kesinlikle katılıyorum olaya böyle atladım ama harika bir yorum gerçekten sadece özgüven eksikligi yaşayan insanların yaptığı birşey bu kendini övmek falan çok saçma gerçekten övünecek bir yanın varsa bırak insanlar övsün

Konu sahibi arkadaşım bence takılma söylenenlere kişinin fikri neyse zikri odur boşverin derim özgüveni eksik insanların hareketleri espriden falan anlamayan laf vurmaya çalışan kişiler gülün geçin derim kimin ne yaşayacagı ne olacagı hiç belli olmaz evlilik güzelse bekarlıkta güzel herşeyin hayırlısı hayırsızsa bekar kalmak daha mantıklısı

Görgüsüz

Birde şey yok mu ne bileyim misal işletme okuyor kişi tıp fakültesinin oralarda takılayım da bir doktor koca düşüreyim derdinde bunlar model model anacım

Görgüsüz

Birde şey yok mu ne bileyim misal işletme okuyor kişi tıp fakültesinin oralarda takılayım da bir doktor koca düşüreyim derdinde bunlar model model anacım
Gerçekten mi
Üniyi kazanmadım daha görmedim öyle örnekKazanırsam bende hukukun oralarda dolanayım

Gerçekten mi
Üniyi kazanmadım daha görmedim öyle örnekKazanırsam bende hukukun oralarda dolanayım

Ben gördüm hatta kıza annesi öğütlüyordu bunu
Bir tanesi de akedemisyen düşürmeye çalışıyordu

Ya herkes iyi bir iş iyi bir meslek sahibi olmak ister eşinde de aynı şekilde ama bu hayat standardı adına olmalı.Benim koca xxx meslekten olsunda hava atayım bi çevremde forsum olsun mantığı bence görmemişliğin dibi

ay sorma yaa aynen ipekböceğim :)
en sonunda dicem ben sizinle kendimi kıyaslıyormuyum yada sizin hayatınızı merak ediyormuyum
kayışım atacak yakında

Benim o teyzem ayrı bir modeldir. anlatsam domuza meydan okur yani bu da komikliği ve antikalığı sayesinde. son derece görgüsüz.. mesela der ki: çok para harcarım. aşırııııııı
eşimle ilk aynı ortama gelmişler. öyle diyor. bu hırkayı çok kaliteli bir mağazadan aldım. çok para harcarım.. aşırı

Görgüsüz

ayyy midem kalktı. bizim de bir sekreter var. kendisi bekar olduğu zamanlarda takıldığımız mekanlar hakkında konuşuyoruz. diyelim X yer: ayyy oraya kaliteli insanlar takılıyor. astsubaylar gibi
güler misin ağlar mısın, kendini layık görmüyor sanırım. boyundan büyük görüyor galiba..
traji komik resmen

Ya zaten öyle ama gidipte özel olarak öyle birini bulmak çok itici.
Şöyle bir gerçek var ki evlilikte mutluluk için hem aşk hem huzur hem para gerekli.
Aşkk olsunda kuru ekmek yeriz bıkmayız diyenlerin samimiyetine inanmıyorum.
Biraz önce bir abla konu açmıştı çok seviyorum ama borcumuz çok diye.
Şahsen gidipte mesleğe göre aşık olmam
Konudan anlayacağımız bir artı var oda görgüsüz okumuş cahiller her yerdeeeeeeeeeeee

Görgüsüzlerden konu açılmışken konu yeni değil ama.
Burada kişi bir konu açmıştı derdini anlatmış
Bizde öyle ya da böyle fikirlerimiz sunmuştuk.
Bitanesi çıktı geldi
-Siz niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz,bilmediğiniz konularda lütfen yorum yapmayın yalan yanlış şeyler söylüyorsunuz ben psikoloğum işi uzmanına bırakın bla bla...yazmış ta yazmış

Yaw burası hastane değil klinik eğil.Şurada 3-5 kadın toplanmış dertleşiyoruz ne diploması ne bilgisi.Ablam havlar bi havalar

hangi konu o kişi kimdiipucu ver

Mesleklerin insan kalitesini belirlediğini mi sanıyormuş
Peki bu varsayımla kendi ne oluyormuş kalitesiz ve o tip yerlere layık olmayan birimi
Tam bir aşağılık kompleksi

Tabi ki canım parasız hiç bir iş dönmüyor.Bak bana kendimizi düze çıkaralım da evlenelim diye diye evde kaldım
Para önemli ama geçinmek için hava atmak için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…