evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

Nişanlına bir sorsana benim de ihtiyaçlarım var o zaman evlenene kadar ben de senden izin istiyorum.
Ne cevap verecek?

Gel beraber karşılayalım der bence Ay bence kıza zarf atmış zaten bakalım başkasına göndermektense kendi mi kabul etcek diye

Hahahahha bu nasıl bir erkek ya tamam her erkek aynı düşüncededir ama sevdiceğine bu konuyu asla açmamalı ..
Heleki benm ihtiyacım var başka kadınlaramı gidiyim hiç mi hiç dememeli .
Ne yani sen evlendiğinizde hastalansan bir ameliyat geçirsen ALLAH korusun, 2-3 ay ilişkiye giremeseniz direk başka kadınlara gidecek yani?!
kusura bakma ama o konuşma bunu gösteriyor. Ayrıca senden önce de baya kişiyle yapmış anlaşılan alışmış alışmış yoksunluk olunca seni son çare bulmuş aldatmak olmasın diye!!
Şeyini tutamayan erkekten hayır beklenmez valla ne diyim
Cinsel düşkünü ki bu konuşmayı senle yapmış ve normal karşılıyor.
Sen evliliği iyce düşün derim bu konuşma çoook ayrıntıya girebilir canm evlilik sonrasınıda düşün

Son düzenleme:
beim bi arkadaşımında başına geldi bu olay çocuk benim ihtiyaçlarım var başkasına gitmem lazım dedi kız önce tepkiler koydu yok baktıki olmuyo birlikte olmuşlar duyduğumda çok sinirlendim ama başkasına gitmesine dayanamazdım dedi. Ama ne oldu çocuk ayrıldı ondan kız kafayı yedi resmen. Aman diyim canım sakın taviz verme bence yani seni bekleyecek kadar sabrı yoksa kıysın nikahı o zaman
Şaka bi yana bence iyice tart ölç hiç hoş konuşmalar değil bence.Oda sevdiği için biraz tutsun kendini alla alla yaaa

arkadaslar farkındamısınız konu sahıbı cvp bıle vermıyo bence barıştı o yuzden bnce akıl vermemıze gerek yok

Ayakta alkisliyorum cok guzel ifade etmissin

Uckuruna sahip cikamayan heriften kendine bile hayir gelmez. Yakin bir arkadasim var. 1-2 kez iliskiye girdigi kizlar olmus. Neyse eski sevgilisi baskasiyla evlenmis, cocugu olmus, onun derdine dustu bu aralar. Zarf attim `mutlu durmuyor bosansa alirsin mi?` diye. Ne dese begenirsiniz? `Onun ilki o adam oldu, ben degil, ben kaldiramam bunu`!!!!? E be benim moloz arkadasim sen niye bunu elalemin kizina yapiyorsun peki diye sormazlar mi adama? Adam'a sormazlar tabi. Adam olan evlenecegi insani bekler. Ihtiyacmis. Yemisim sizin ihtiyacinizi.

Son düzenleme:

önce konu için bir upuzun ohaaaaa demek istiyorum biraz argo kaçacak ama
bu ne ya terbiyesiz bunu sana yüzsüz yüzsüz söylüyo bide... sana bunun normal bişe olduğunu ispatlamak içinde yok erkeğim dayanamam yok sen okumuşsun böle şeyleri normal karşılaman lazım.. e sen hamile kalacaksın evlenince o zamanda mı dicek ben o kadar ay bekleyemem ihtiyaçlarım var diye.. başlarım senin ihtiyaçlarına benim bildiğim insanın temel ihtiyaçları oksijen su ve yemek.. bunlar olmazsa hayatına devam edemez seninkinin temel ihtiyacı buysa hangi gezegendenmiş o bilemedim onu..
sert yazdım belki ama çok şaşırdım ve sinirlendim canım normal karşılama bunu tabiiki ve düşünüyorum benim başıma gelse inanılmaz soğurdum o adamdan..
benim eski sevgilimde sen çok şanslısın ilişkiye girmemiş erkek zor bulurdun diyodu bende ona asıl sen çok şanslısın şimdiki kızları görmüyo musun diyodum öle kalıyodu cevap veremiyodu.. bıraksınlar artık ben erkeğim ayrıcalıklarım var demeleri ya..

not: alıntı yaptığım arkadaşa da sonuna kadar katılıyorum

konu sahibi bayadır yazmıyo ama aşkın gözü kör insan evlenene kadar hep iyi yönlerini görüyo kötü yönleri kulak arkası ediyo.

ya evlenince işte ozaman koca bir eyvahhhhh naaptım ben demek kalıyo.

arkadaşlar ben denizcilikten mezunum üniverstede 500 erkek varsa biz toplasanz 50 kız flndık. o yüzden ben erkek muhabbetlernin çok ortasnda bulmuşumdur kendmi:) e ister istemez okuldaki ortamn onlar oluyordu ve üzülerek söylemelym ki evlenene kdr kendi deyimleriyle "ihtiyaç giderme" mantğı en efendi asla yapmaz dedğmz adamlarda bile mevuct....hçbrne göre bu aldatma sayılmıo cdden çok enteran b durum ama böle....kmisi açık sözlülkle bnu hayatndakine sölüor kmsi şakayla karışık ağız yokluor ama en komik olanları da "aşkm bu mantkta adamlar varmş inanabiliomusun" dedğnz zmn "boşver onları hytm olmaz öle şey yani ben yapmam en azndan..."dyip de başkalaryla olan erkekler! o kdr çok şey duydum ve gördüm kü herks tarafndan aşırı efendi sayılan sayılan b kocam olmasna rağmen bna ben bşy yapmadm senle beraberlğmzden beri demesne rağmen ben inanamıorum.o da kzıor bna yapmadğm için mi yaranılmıo inanmıosun dio ama gerçekten b sürü örnek görmek bilmek iyi değil:) adam cdden yapmamışsa bile "hmm evet eveettt " dyesm gelior hep :))))

hiç beklemeden ayrıl yarın öbür gün evlenirsiniz Allah korusun bişey olur ilişkiye giremezsiniz o zamanda kusura bakma senle bşey yapamıyorum ama yapmam lazım ben seni bekleyemem başkasıyla yatıcam derse ne yapıcaksın eğer gerçekten sevse beklerdi seni başkalarıyla yatıcam demezdi

ayyynen dediğin gibi.

dürüst değil inanma. minaresine kılıf uydurmaya çalışmış pek becerememiş. sanırım biraz yumuşak başlısn ve seni iyi tanımış. seni üzmesine izin verme.

balık baştan kokar diye güzel bir söz söylemiş atalarımız.

Aslında izin istememiş seni denemiş sen ona cinselliği verecekmisin diye.Her erkek bilir sevgilisinin ona bu konuda izin vermeyeceğini. Çoğu erkek yaşıyor rahat rahat ama onlara da hak veriyorum etraf o kadar genişki artık kızlık gitti diye duramayan devam eden kadınlar ile işlerini görüyorlar ve onların arasında ki muhabet hep aynı şu kız sağlam iş görüyor vs. diye herkes iş görme peşine düşüyor. Siz tepkinizi gösterin sert olun bu konuda.

Bide soruyomusun ne yapacam diye güzelim?Ayrıl gitsin.Böyle diyen adam evlendikten sonrada bana haftada 3 yetmiyo ben erkeğim der başka kadınlara gider.Evlendikten sonra ayrılmak zor gelir,hele bide çocuk olunca çooook kafana vurursun... Kocam bana bunu dicek,ben onu doğrarım

konuyu yenı okudum canım ayrıl hemen o heriften dıyecektım ama ayrılmıssın heralde sevındım....

sana demiyorum canım genel konusuyorum... bizim türk kızları coook sıpsevdi.. erkekler evleneceklerı bır kız ararken öpülmemişinden elinden tutulmamısından sokakta gezmemişinden isterler veeede dedıklerını yaparlar.. bizde safff gibi asık oluruz hemen ne halt edrese etsın hatta cogunu bılmeyız duymayız atlarız hemen balıklama... bizlerde secıcı olalım...öyle tip yakısıklılık falan degıl..bi iki uçkur lafı ettımı bıtıreceksın o işi avcunu yalıyacak oda .... bune ya bu erkeklereen cektığimiz....cok sukur ben evlı cocuklu ve mutluyum ama dayanamıyorum etrafımda gorunce boyle seyler...benımde kızkardeslerım var rabbım korusun hepsini.....

kızlaaaar cekı duzen verın soyle kendınıze .... kadınlık gururunuz olsun bıraz ...

haaaa eger boyle konularla sızı deneyecekse oda sacma bu ne ya... benı uckuruyla mı deneyecek... ne olacak benı oyle daha mı ıyı tanıyacakmışş ya cooooooook sacma cooooooook.. ben neyımde benı boyle konularla denıyo demı...

ay yorumların tamamını okuyamadm çok snrlendmmmm , ay adamaaaaaa bak ya çakalllll, akıllıya bak akıllıya, aklını yerm ben onun be . canm benm saçmalama nolur böle bi adamla ne işin war senin, ewlenincede erkek adam çapkınlık yapar der onadamı göz yumcaksn, ne için kmin için karartıosun gözünde bu adamın dedği şeyi yutuosun, yok bide sölemş ruhun duymazmış bak bak ay ne büyük şey yapmış çok düşünceliii. ha ayrıca ben sana diyim canm bu yapıodurda sen bunun sözne nasıl inanabliosun

ayyy şaşırdım doğrusu.Bunu söylerken yüz ifadesi nasıldı acep öle şakayla karışık söylenmiş birşey ise belki sadece laftır.yok ama değilse bence ayrılman daha mantıklı olur.Çünkü senle tanışmadan önce bir erkeğin başka kızlarla birşey yaşaması normaldir. bence senden öncesiyle ilgilenme ama sen varken aklı baskasına kayabilir ise aman kuzum kaç kurtul.yıllarını verirsin emek edersin aldatır. o fena koyar insana.gerçek aşk öyle sekse falan dayanamz .gerçkese sevgisi paşa paşa bekler seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…