evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

Bu nasıl bir anlayıştır anlamak mümkün değil. Sen bununla evlenirsen, dönüp arkana çok bakarsın. Erkeklerinde hepsi böyle olamaz. Sana denk gelmiş böylesi. Hayatımda ilk defa duydum böyle bi şey.

Her erkek böyle değil hiç o tarz şeyler yaşamayanlar var bana göre gerçekten seven bi erkek gidipte baska bi kadına dokunmaz böle bi erkeğe güven olmaz evlenmeden önce iyi düşünmeni öneririm .

bunun tek bı acıklaması var zarf atmıs kız yokk aman gıtme kımseye ben verırım der dıye beklemıss

O erkeği alır eviree çevireee döverimm !! ne demek ben erkeğim diğer bekleyen daha doğrusu bekleyebilen erkekler ne o zaman .. bide sana gösteriş yapıyor ben neler neler yaşadım diyee ama sen hayatında ilk defa diyorsun yalan söylesinn yalanda olsa o kızı bozmayacaksın arkadaşş !! Seni küçük düsüruyor ki bu konumda küçük düşecek insan o yapmadığı şey kalmamış güyaa masum bi öpücükk sana heyecanlı gelebilir ama ona eğlencee .. İzin vermiceksin . bu adam ben erkeğim diyebiliyorsa sözünü tutamaz inanma ..

üzülme de.. ne kadar söz verdiyse de yapmıştır.midesizlik ben sözlümün baskalarıyla beraber olduğunu bilicem sonra evlenicem inanılır kabul edilir gibi değil..

Valla ben eşime sordum,ben deli gibi seninle geçireceğimiz geceleri beklerken başka tenlerle niye takılayım,iğrenirdim hayatımda biri varken dedi.
Gerçekten de güveniyorum ben eşime,"erkekler tek başına da işlerini hallederler,saçmalamış o adam kıza hakaret resmen" dedi...

ben sozlunun ne yapmak ıstedıgını anladımyapıcak olsa sana soylucek kadar aptal oldugunu sanmıyorum o sana zarf atıyo tatlım tek amacı senı kandırmak sen aman baskalarına gıtmesın dıye onunla bereber ol dıye sana blof yapıyo sakın kanma vallahı bole tıpler amacına ulastımı adamı ortada bırakıverır sudan sebeplerle ayrılır erkek mılletı degılmı hepsı aynı sankı evlı olsa baska kadınlarla bereber olmayı ıstemıcek laf soledı bal kabağı

Ayrılıklar ilk etapta insanı üzer tabii, ama sonradan soğukkanlı düşününce kendi kendine hak vereceksin. Sözlülükte, nişanlılıkta ayrılmak hiçbir zaman evlenipte çoluk çocuğa karışınca ayrılmaya benzemez. Ya da mutsuz bir evliliği yıllar yılı çekmeye. Ben 30 yaşından sonra evlendim ve iyiki çabuk karar vermemişim. Evlilikte cinsellik çok önemlidir ama asla evlilik cinsellik temeline oturtulmamalıdır. Evlilik sevgi saygı ve güven temeline oturmalıdır. Eşin aynı zamanda en iyi arkadaşın olmalıdır. Eşim her şakada bir gerçek payı vardır der. Aldatmanın şakasını yapmak ne kadar abes. Sen yapsan aynı şakayı hoş mu karşılayacak. Evlenmeden önce eşimle arkadaşken hep onun bana gerçekten değer verip vermediğini denerdim. Eşimle çok zor zamanlar atlattık, tüp bebek tedavilerinde aylarca birbirimizden uzak durduk da bu konuyla ilgili ne bir iması ile ne de bir kadına yan gözle bakışıyla karşılaştım şükür. Umarım sana değer veren iyi birileriyle tanışırsın, sana değer vermeyenlerden uzak dur.

bu lafı bende duymuştum sne kendine dokundurtmazsın bende başkasıyla yaşarım diye şükür ondan kurtuldum o kadar git yap de ne halin varsa gör de

bacim kizma darilma ama sana böyle bir seyle gelen adama yol ver gitsin yaramaz hani bir söz vardir hocanin fikri ne ise zikride o olurmus adam aklindakini sana aktarmis sen istesende istemesende bu bunu kafaya koymus yanisi olur ama haberin olmaz sende süphe ile yasamak istemiyosan yol ver gitsin allah korusun hastalik sahibi olur senide maffeder dikkatli ol

ben de eskiden erkekler kendini tutamaz onlar için bu bir ihtiyaç sanıyordum ama erkek arkadaşım bu düşüncemi yerle bir etti... beni çok seviyor ve evlenene kadar beni bekleyecek... biliyorum bunu hissediyorum çünkü beni kaybetmekten korkuyor...başka biriyle birlikte olduğunu sezersem yada öğrenirsem o an çekip gideceğimi biliyor... ben bunu bilir bunu söylerim seven erkek bekleyebilir...

Canım bak dümdüz söylüyorum: sen bu adamla evlenirsen bit-tin!

Güvenmezsin, saygı duymazsın, şüphelenirsin adın "aşırı kıskanç" olur, soru sorarsın "paranoyak" der, sinirlerin bozulur "aksi" olursun, isyan edersin "dırdırcı-çekilmez" olursun, bunalıma girersin hayattan soğursun... sonunda adam "eee ben erkeğim,ihtiyaçlarım var,senin derdin bitmiyo bana yetmiyosun" der çıkar.

Erkeğim ayaklarına da yatmasın, tamam erkeksin de hayvanın da erkeği var insanın da...

Sadakat yetmez seni mutlu etmek için, saygı daha çok lazım. Seninkinde de saygı yok. "Bu kız benim karım olacak, üzmeyim, aklına olmadık şeyler sokmayım" demek yok...

Daha iyisine layıksın eminim...

canım neredeyse hiç kimse olumlu birşey yazmamış.sözlü de olsanız bu konu ayrılmak için yeterli bi sebep.ailene uygun bi dille söylersen onlar da seni anlayışla karşılar.seni aldatmasını bırak şimdiye kadar yaptıkları bile senin mutsuz olmana yeter.evlendiğinizde hiç mi aklına gelmicek benden önce neler yaşadı acaba diye?ayrıca bütün erkekler böyledir diye düşünme.kendine denk birisini bulursun inşallah.benim erkek arkadaşım da 25 yaşında nerdeyse ama öyle birşey yaşamamış.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar bunu hiç unutma

Ağzına sağlık. Daha güzel özetlenemezdi.

Bacım, sen bu hıyarı bırak. Yoksa salatadan daha çoook maydanoz ayıklarsın.

Nişanlına bir sorsana benim de ihtiyaçlarım var o zaman evlenene kadar ben de senden izin istiyorum.
Ne cevap verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…