Çok düşünme,gayet doğal..Yapman gereken kabullenip sindirmek mi demek istediniz ??? Ben öyle anladım da mesajınzıdan...:26:
dogunal ..... konuyla alakası yok ama tickerını birden görünce kalbim nasıl hızlı hızlı attı bilemezsin ..
Tickerlarımız aynı bi an noluyo ya dedim çok değişik oldum ya ...
neyse konuyu mesgul etmeyeyim ama çok farklı oldum ya
umarım benimde tickerım bi gün düğün için olacakaskerim gelince
bu aldatmak degılmıs evlenseymısımz ve ozman yapsaymıs aldatmak olurmus ama şuan ıhtyacıymıs :2: bende hıcbı kadına dokunmanı ıstemıyorumm asla dedm yaa off be nerden söyledıysebılmıyrm durust olması ıyıde ama bu cok sacmaaaaa delırecem ya
dün sözlumle konusurken konu acıldı bana ben erkegım dayanamam evlenene kadar baskalarıyla yapayım dedı ben önce saka yapıyor sandım meger gercekmıs! hala şoktayım ben aslaa olmaz dedım o da bana sana söylemeden de yapabılrdım ama sen hersyeı bıl ıstedım ben erkegım dayanamam senın gıbı degılm ıye kendını savundu bende asla musade etmıcemı soyledım o da söz verdı amaa ben hala kendımı kötu hıssedıyorm bız onunla evlenıcez yaaaaaaaa dusunsenıze ne bahtsızım nasıl konusmalıyım ben onunla sonra konu normale döndu hıcbıse yok gıbı davrandım ama yuttum söz verdı guya sımdı nasıl ınanırım kı ben ona bugun yenıden konuyu acssam mı hay allahh yaa :2: bu erkekler ne salaklar yaaaaaaaaa
höh ne rahatmış sözlün. ben olsam paralardım heralde direk onu :) bide şu lafa takıldım açıkçası ben erkegim senin gibi degilim bıdı bıdı kadınların cinsel istekleri yokmu yani ne saçma bence konuyu aç ve sende ona de sen bana böyle böyle dedin ama kusura bakma benimde isteklerim var de bak nasıl 2 dk kada kavga ediyo olacak seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?