evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

Çok düşünme,gayet doğal..Yapman gereken kabullenip sindirmek mi demek istediniz ??? Ben öyle anladım da mesajınzıdan...:26:

sen yanlıs anlamıssın tatlım.. ben sadece düşünme kendini yıpratırsın olan sana olur o keyfıne bakar demek istedim.. düşünmesini engelledim. bir kere uyarmıs zaten.. zamana bırakmak lazım artık yaparsada konu sahıbı duyarsa bu ılıskı bıter... vee konu sahıbını kaybettıgıne yansın yani o saatten sonra... sindirmekk... aslaa yapılmaması gerekn bırsey... bu olayı duyarda sindirirsee bir daha önüne geçemez... o erkek o rahatlıga ulasır.. evlendıkten sonra yapmayada devam eder bence... evlenmeden önce birşey demiyordun şimdimi sorun oldu der... bır erkek bu cumleyı kurabılır ınanaıyorum yani..

dogunal ..... konuyla alakası yok ama tickerını birden görünce kalbim nasıl hızlı hızlı attı bilemezsin ..
Tickerlarımız aynı bi an noluyo ya dedim çok değişik oldum ya ...

neyse konuyu mesgul etmeyeyim ama çok farklı oldum ya
umarım benimde tickerım bi gün düğün için olacak askerim gelince

Ayrılırım de,hatta biraz resti çek,tersinin ne kadar kötü oldugunu anlasın,yaptıgının ne kadar ciddi bişey oldugunu anlasın.. Böyle konularda lafını sakınma arkadasım. Dayanamıyorum diye bişey yok,dayananlar nasıl dayanıyor. Allah allaah

bır erkek eger baskasıyla yaparım ben erkegım dayanamam dıyor ıse ;
bıl kı bunu sıze ımalı olarak teklıf edıyordur .kadınların aldatılmak hassas konusu olduguu ıcın
hasas noktadan vurmaya calısmıs sozlunuz .aslın da ustu kapalı o teklıfı sıze yoneltyor

ayy canım bende bunu okuyunca kötu oldum... canım yaa kıyamam.. gelıcek tatlım bak cok az kalmıs... gelıcek ve sonsuza kadar yanında olsun ınsallah.. nır gun bıle ozletmesın allahım seni...canım benım dugun hazırlıklarına bende burdan yardım edrım ınsallah :)

Nerden almış bu cesareti?
Ayrıca nedir bu sen anlamazsın ben erkeğim muhabbeti yaa!
Bizim cinsel isteklerimiz yokmuş yada onların ölüm kalım meselesiymiş gibi.
Bana bunu söylese sevgisinden şüphe ederdim.
Sinirim çıktı vallahi.
Ne hırpalarım ama.

Böyle hastalıklı düşünceleri olan birisinden biran önce uzaklaşmalısın bence.

hakkınızda hayırlısı olsun,iyi ki bitirmişsiniz
bir de evlendikten sonra aldatılma oluyor lafına çok sinir oldum

Evlenmeden cinsel istekte bulunması falan normal de başkalarıyla yaparım; ihtiyacım var, isteseydim senden gizli de yapabilirdim çoooook klasik bir erkek yalanıdır. Burada seni aptal yerine koyarak "bak sana söyledim, dürüstüm yani" mesajı vermeye çalışıyor. Ama aslında amacı dürüstlük falan değil; dürüstlüğün arkasına saklanmak.

tamam derdim gitsin... tamam derdim ve derdimki sende bir iş seyahatine veya uzun zamanlı bir yere gittiğinde evlenince dayanamazsam bende yapıcam... muhtmelen abartılı bir tepki vericektir ve ozaman ona işte bende sen bana aynı şeyi önerdiğinde aynen böyle hissettim konuyu kapatalım yada aramızdaki konuyu tamamen kapatalım bitelim gitsin derdim.... :) yani sana söylemesi onu dürüstmü yaptı? fikrinde böyle bişiy olan adam seni lohusaykende gebeykende aldatır mantıken çünkü ozamanda birlikte olamayacağınız zamanlar olacak......

4 aylık bi ilişki diyosun.. Ve senden böyle bir şey için izin istiyor. Hatta izin bile istemiyor. Bırak ayrıl. Daha ne uzatıyosun ki? Böyle bi fikri olan ve isteği olan biriyle evlenmeyimi düşünüyosun? Kusura bakmada yaptığın aptallık olur. 4 aylık bi ilişki bişe kaybetmezsin.

Abaza bir tip. Ben de başkasıyla birlikte olurum o zaman dayanamam desen böyleleri eline silahı alıp namus bekçiliğine çıkar.
İnsan evleneceği bayana böyle birşey söyler mi? Cinsellik bu kadar basite alınacak bir şey mi? Aşk nerde?
Böyle adamlardan ne doğru dürüst eş ne de baba olur...

öf işte var böyleleri olmasa ama bana da denk geldi yediği her haltı anlattı sonrada en yanımdayken biri laf atsa dönüp bakmam dedi ama evlene kadar başkalaına giderim dedi evlendikten sonra olmaz ama dedi ve bende kabul etmedim çıkmıyoruz şuan ama her fırsatta öpmek istediğini dile getiriyor bende şaşırdım nasıl davranacağımı ve iş için aynı ortamlarda bulunuyoruz mecburen hatta geçen yazmış seni görünce dayanamıyorum odanın kapısını kapatıp sana sarılıp öpmek istiyorum diye aslında korkmuyor değilim Allah korusun belli olmaz kaçırırsa diye erkek milleti kafasına taktığını yapıyor işte :18::18::18:

ben olsaydım sözlüm,nişanlım demez kapıya koyardım hadi sepet havası der gönderirdim.Ne demek bu böyle hem kendini şanslı sayacak hemde kendisi yapacak yok öyle şey!....
dur bakalım bunu şidi söylüyorsa yarın evlenincede yapacak emin ol ve derhal kurtul bence bu adamdan ben ileride daha çok üzüleceginin garantisini şimdiden veriyorum..

höh ne rahatmış sözlün. ben olsam paralardım heralde direk onu :) bide şu lafa takıldım açıkçası ben erkegim senin gibi degilim bıdı bıdı kadınların cinsel istekleri yokmu yani ne saçma bence konuyu aç ve sende ona de sen bana böyle böyle dedin ama kusura bakma benimde isteklerim var de bak nasıl 2 dk kada kavga ediyo olacak seninle

şokta olman cok doğru bu nasıl bır sacmalık yaaa bence sen sımdıden boyle yaparsa dusunemıyorum sacmalamıs resmen bence kurtul derım

ve sen bununla evlenecekmisin yani ? eğer öyle ise ben de şoktayım
aynı şeyi sen ondan isteseydin tepkisi ne olurdu diye sor hatta sen onu tanımadan önce dahi böyle birşey yapsaydın seninle evlenmezdi kesinlikle değil mi. zaten o sana dinen layık değil. zina eden birisi ancak zina eden birisi ile evlenebilir veya bakire/bakir bir müşrik ile evlenebilir. tevbe ettiyse müslüman bekar ile de evlenebileceğine dair söyleyenler de var.

“Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu Müminlere haram kılınmıştır. Nur, suresi 24/3

Son düzenleme:

Öyle derse bu sefer de o zaman madem isteklerin var ben varım ya başkasına gerek yok,senin ihtiyaçlarını ben karşılarım,böylece ben de başkalarına gitmem,hem senin hem de benim ihtiyaçlarımız karşılanmış olur diye bir cevap verebilir sözlüsü......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…