evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

Sözlünün hiç kabahati yok,gayet açık sözlü bir erkek hatta.
Ne olduğunu karakterini hepsini ortaya koymuş.
Sana durumu bildirmiş başkalarıyla yatacağım bil demiş !
Sorun sende,mevzuyu dinleyip normal hayatına dönebiliyorsun.

kendini kandırıyosun..

ne demiş sana?
18lik ergenler gibi mast. mı yapayım demiş
demek ki habire karı kız peşinde
seninle alakası yok olayın
aldatır o seni hamileyken falan

benı onunla daha cok sey yasamam konusunda ıkna etmek ıcın blof de yapıyor olabılr bu ıhtımalde yuksek bunu nasıl anlayabılrm

dönemıyorm ıstee normal hayatıma falan dunden berı delırecem

benı onunla daha cok sey yasamam konusunda ıkna etmek ıcın blof de yapıyor olabılr bu ıhtımalde yuksek bunu nasıl anlayabılrm

diyelim böyle yapıyor evet olabilir ama ben beni evlenmeden arzulayan adamdan da uzaklaşırım eğer beni istiyorsa beklicek ve bana saygı duyacak..

Ayrıca canım dünya bu yarın ne olacağı bilinmez... KAdının biri nişanlısıyla ilişkiye giriyor düğüne 2 ay kala hamile kalıyor 1 ay sonra nişanlısı adam ölüyor ve kadın ne yapıcam diye KAnal 7 ye çıkmıştı hayat bu ne olacagı belli olmaz

akşam konuyu acıcamm ıyıce konusacam herseyı acıklamalarına göre bır karar verıcem bakalım işin derınıne ınınce ne olacak acıklamalrı ama benm mıdem bulandı hemde cok ve ban kesınlıkle yapmayan erkek yok dıyr ozman bunun hala telefonunda ıstedıgı zman ulasabılecegı kızlar var

4 aydır tanıyorsun sözlüsün ve görücü usulü. doğru düzgün tanımıyorsun bu adamı. ama o kendini tanıtmış. görücü usülü olduğunua göre bu konularda daha hassas aileleriniz yetiştirilme tarzınız olduğunu düşünüyorum. bu adam nasıl böyle diyor.. kusura bakma ama bence bu adamdan adam olmaz.

ayrıca her erkek yapar diye bişey kesinlikle yok. hep böyle deyip kadınların herşeyi kabullenmesini bekliyorlar. inanma...

Sende ondan benimde başkalarıyla gezmeme izin ver.Hem onunkundan daha masumca olur bakalım izin verecek mi.tabiki konu kendilerine geldi mi hep haklılar.Erkek dayanamaz diye birşey yok.hatta evlenip burda konu açan arkadaşlar var eşim isteksiz diye.Demek ki bu erkek milletine evlenince birşey oluyor.

Parayla bu işi yapması mide bulandırıcı .Başlığı okuyunca sana teklifte bulunuyır sandım.İnan onu deseydi daha onurlu olurdu!..

kaç yaşındasın?

Ben daha birşey demiyorum kızlar...
Allah yardımcısı olsun... Herkes istediği gibi hareket etmekte özgür...
Arkadaşın iki seçeneği var:

1. Ya sözlünün söylediklerini sindirirsin ve ömrün boyunca (aldatmasa dahi) aldattı mı acaba? Aldatıyor mu acaba? diye kendini yer durursun. Aldatılınca da buraya konu açarsın zaten...
  2. Ya da aklını başına toplar, ona göre hareket edersin. Senin için hangisi önemli ona karar verirsin. Hayatın boyunca paylaşabileceğin bir erkekle birlikte olmak mı yoksa sadece sana ait ve sadık bir erkekle birlikte olmak mı?

Hepimiz hayatımızda zor zamanlar yaşayabiliyoruz.
ama önemli olan sağlıklı karar verebilmek.
Sana burada bir çok kişi olabilitesi yüksek durumu anlatıyor (ki bu insanların bir çoğu senden benden tecrübeli)
Kararın ne olursa olsun bize saygı duymak düşer...
İnşallah en sağlıklı kararı verirsin...

arkadaşım tel.de oturup sana iç dünyasını açacak değil
senden izin istemiş
sen vermemişsin
şimdi gizli yapacak
aklını başına topla da yol yakınken dön

ben olsam aileme söylerim ailesine de söylerim. onu rezil eder yüzüğü de kafasına atarım

ama o da haklı. gerçekten böyle şeyleri kabuleden kızlar var. o da ayrı

o zaman sende evlenmeden önce erkeklerle öpüş kokoş birlikte ol türlü türlü deneyim kazanırsın böyle de bakalım ne dicek o zaman
bu erkekler gerçekten asalak yaa düşünceye bakarmısın
tek hücreli şeyler beyinlerinin yarısı yemek yemeğe yarısıda sevişmeye çalışıyor

ben cok sanssızm ya gerceten cok sanssızm kızlar tam allah yuzumu guldurecek deıgm zmanlarda böyle oluyor hayatımn hıc bı annda sansım olmadı bır nsan bukadar mı bahtsz olur bu kadar mı her yerden darbe yer (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…