ben cok sanssızm ya gerceten cok sanssızm kızlar tam allah yuzumu guldurecek deıgm zmanlarda böyle oluyor hayatımn hıc bı annda sansım olmadı bır nsan bukadar mı bahtsz olur bu kadar mı her yerden darbe yer(
ben cok sanssızm ya gerceten cok sanssızm kızlar tam allah yuzumu guldurecek deıgm zmanlarda böyle oluyor hayatımn hıc bı annda sansım olmadı bır nsan bukadar mı bahtsz olur bu kadar mı her yerden darbe yer(
biizm görucu usuluydu tanısmamızz 4aydır berbaerz temmuzda nısan
kızlar yaklasık bı aydır bırıyle görusuyorm haftada bı kez görsyrz toplamda 4kere görstuk 27 ysnda ögretmen bende 25 yasndayım kpss hazırlanyrm atanmak ıcın bu cocoukla nemzan görssek bana saatlerce dalıp gıdıyor ılerıye dönuk konusma yok hıc sadce elmı tusun öpsun baska bıse yok ama bnm yanımdayken kalbı yerınden cıkacak gıbıde atıyor ınanın cok kötuyum bnde ona asık oldum galıba bunun nıyetı cıddı mı degıl mı nasıl anlıcam ben lutfen bı akıl verın
ıkı ay kadar önce görucu usulu bırıyle tanstım hala görusuyorz ama kafamda o kadar cok soru ısaretı var kı delırecek gııyım ustelık sımd kpss hazrlanıyorum ben bukadar derdın içinde inanın cok sıkıntılıym bana bı yardım edın konu şu:
bu spora yazıldı ve dun bana dedıkı spordakı hoca bayan ve bızm orda otryomus aksamlar bn brıakacam onu ben bıraz sınırlenr gıbı oldum sakayla karısık bana saka yapıyo falan sandım ki hala bellı degıl ne oldugu ama bugun onunla konustugumda bu konu gene acılırsa nasıl tepkı vereym ben hıc umursamamayı dusunuyorum olurda bırdaha konusursak ben kendıme guvenıyrm benı kaybetmeyı göze alacak kısıye zaten yol verırım oyuzden sorun degıl mı desemiçim çık sıkılıyorr çokk i arada nişanlanırsak yuzuk takmasam mı ben sevmem de pek falan dedı önce sonra ben sen bilirsın bende takmam dedım şaka falan dedı bu öyle bıseymı anlamıyorum nasıl davranayım vallahı bu ılıskı benı cok yoruyor
bu da geçmiş konundan alıntı
bu sapıkla nasıl bir araya geldin sen
canım benim böyle karamsar olma biz kadınız her ne olursa olsun üstesinden geliriz hepimiz haliyle öfkelendik çünkü bu bir çoğumuzun ortak sorunu aldatılırız dayak yeriz aşşağılanırız ama asla yıkılmayız belliki daha çok gençsin tecrübesizsin ama sabret herşey düzelir düzelmeseydi benim öküz kocam düzelmezdi bi konuş derdini iyice anla sonra karar ver hayat senin hayatın
daha gecen gun konu acmıstım adam bana yaklaşmıyo 4 ay olmus sarılmadı bıle bende mı sorun var acaba dıyordum demk kı dısarda her b.. yedıgı ıcın gerek duymuyor duymaz tabıkı nere kaldı masumıyet nerde kaldı heyecam ben bana sarılp benı öperken nasıl heyecanlanyrm ama adama yemıyr yetmez tabı
kızlar yaklasık bı aydır bırıyle görusuyorm haftada bı kez görsyrz toplamda 4kere görstuk 27 ysnda ögretmen bende 25 yasndayım kpss hazırlanyrm atanmak ıcın bu cocoukla nemzan görssek bana saatlerce dalıp gıdıyor ılerıye dönuk konusma yok hıc sadce elmı tusun öpsun baska bıse yok ama bnm yanımdayken kalbı yerınden cıkacak gıbıde atıyor ınanın cok kötuyum bnde ona asık oldum galıba bunun nıyetı cıddı mı degıl mı nasıl anlıcam ben lutfen bı akıl verın
ondan ayrıldım aylar oldu sapıklıgı alenıydı bıse yapmadı allah var ama mal gıbı göuzme bakıp duruyordu adam bulmadı işte benı bıtane! bu görucu usulu olsun bu sefer ıyı bırı olur dedık bu da aynı cıktı ben mı cekıyrm bu sapıkları bılmıyorm
bu mesajını geç gördüm kusura bakma
tatlım sende görücü usulü tanıştığın adamla 1 aylık görüşmede ne habire öpüşüp koklaşıyosun
seninki şanssızlık değil başka bişe yani kusura bakma da koru kolla kendini biraz
tatlım sende görücü usulü tanıştığın adamla 1 aylık görüşmede ne habire öpüşüp koklaşıyosun
seninki şanssızlık değil başka bişe yani kusura bakma da koru kolla kendini biraz
canm 4 ay sonra ılk kez benı öptu bı aylık degıl ayrıca öyle bıldgn dakılarca öpüşmek degıl ilk konuyu actıgm kısıde öpmekten kastım dudaktan degıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?