ınanmıcaksınz belkıde ama daha gecen gun ruyamda o benı bı kadnla aldatrken göruyrdum ben konusrken yakalıyrm duyurm telefn görmesını hemen ayrılıyrm ona anlatacaktm unuttum ruyamda bana aynen dıyor kı ama duygusal degıldı kı sadce bırlıkte oldumallahın sevdıgı kuluyum hep bana ısaret gönderıyr hep
he anladım canım
neyse ama bak ben bu adamı hiç beğenmedim
neden bu kadar kısa sürede sözlendin bilmiyorum
ama hiç tekin değil
ileride çok üzer seni
tabii ki ona sorarsan seni kandırmaya çalışacak
inanma..
ınanmıcaksınz belkıde ama daha gecen gun ruyamda o benı bı kadnla aldatrken göruyrdum ben konusrken yakalıyrm duyurm telefn görmesını hemen ayrılıyrm ona anlatacaktm unuttum ruyamda bana aynen dıyor kı ama duygusal degıldı kı sadce bırlıkte oldumallahın sevdıgı kuluyum hep bana ısaret gönderıyr hep
konuşunca bize de haber ver :)akşam konusacam canm benm bu satten sonra sefkate merhamete ıhtıyacm var öyle herkesle dusup kalkan bırıne degıl allahtan hep huzur dolu bı aıle hayatı ıstedım ben baska bıse degıl ne para ne pul rabbm bana hıc sahıp olmadıgım guzel bı aılesı versn baska bıse ıstemıyrm hıcbıseee
yaa bı görsenız varyaaaa elı yuzu duzgun beyfendıı benm yanmdayken hıc bana karsı sapıklıgı bıle olmadı yanı bakısı yada ne bıleyım tacızı hıcbısee gecen hafta bı öptu artık dayanamadı yalnz kalmıstık okadar yanı ama dun söyledıklerı benı sasırttı halaa şoktayım ben ama yok ciddi bu ben tepkımı koyunca tamam canm ozman 18lık erkekler gıbı kendı kendımıze yapıcaz dıyorr bak ya!!!
ama akşam ona sunları söylıcem olurda yaparsan ben hıssedersm askımdan olsem cekıp gıderım dıcem(
akşam konuyu acıcamm ıyıce konusacam herseyı acıklamalarına göre bır karar verıcem bakalım işin derınıne ınınce ne olacak acıklamalrı ama benm mıdem bulandı hemde cokve ban kesınlıkle yapmayan erkek yok dıyr ozman bunun hala telefonunda ıstedıgı zman ulasabılecegı kızlar var
dün sözlumle konusurken konu acıldı bana ben erkegım dayanamam evlenene kadar baskalarıyla yapayım dedı ben önce saka yapıyor sandım meger gercekmıs! hala şoktayım ben aslaa olmaz dedım o da bana sana söylemeden de yapabılrdım ama sen hersyeı bıl ıstedım ben erkegım dayanamam senın gıbı degılm ıye kendını savundu bende asla musade etmıcemı soyledım o da söz verdı amaa ben hala kendımı kötu hıssedıyorm bız onunla evlenıcez yaaaaaaaa dusunsenıze ne bahtsızım nasıl konusmalıyım ben onunla sonra konu normale döndu hıcbıse yok gıbı davrandım ama yuttum söz verdı guya sımdı nasıl ınanırım kı ben ona bugun yenıden konuyu acssam mı hay allahh yaa :2: bu erkekler ne salaklar yaaaaaaaaa
:113: Yuhhh... Dicem de arkadaşım karşılaştı böyle bir şeyle. Ve aldatıldı. Dikkat et canım bence, hiç hoş bir şey değil böyle bi konuyu dile getirmesi
akşam ne konusacm bılmıyrm ama kesın tavrımı koycam onaa ayrıca bu haftasonu kesınlıkle onu görmek ıstemıyrm bundan meınm sogudum bı anda cok kötu hıssedyrm suan kendımıı hele bı aksam olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?