msj cektm musaıt oldugunda bana dönermısın dedım norlamde hep canmlı bıtanemlı msj cekerdm hemen fark etmes aradı nolduu canm bıse mı var dıye yok yemegını ye musaıt olunca ara benı dedım tamam dedı ne konusacam yaaaaaaaaa nasıl tepkı vereyım acık acık ayrlablrm senden dıcem bunu ben cıdden yedıremedım kendımee dunden berı paralandımmm
akşam ne konusacm bılmıyrm ama kesın tavrımı koycam onaa ayrıca bu haftasonu kesınlıkle onu görmek ıstemıyrm bundan meınm sogudum bı anda cok kötu hıssedyrm suan kendımıı hele bı aksam olsn
msj cektm musaıt oldugunda bana dönermısın dedım norlamde hep canmlı bıtanemlı msj cekerdm hemen fark etmes aradı nolduu canm bıse mı var dıye yok yemegını ye musaıt olunca ara benı dedım tamam dedı ne konusacam yaaaaaaaaa nasıl tepkı vereyım acık acık ayrlablrm senden dıcem bunu ben cıdden yedıremedım kendımee dunden berı paralandımmm
bayanar sız tertemız gıdıyorsunuz kocanızadaa o size oylemı gelıyor sanıyorsunuz... yapmadım asla senı bekledım senden oncede yapmadım dıyen adam varsa asıl o adamdan korkmalı bence.. cunku gozunuzun ıcıne bakaaa bakaa yalan soyluyor ....
aekadasınızın basına ne gelms nasıl olms anlatrmısınız acaba
tatlım o veya baskası.. bu herkezın basına gelebılecek bır olay.. sadece senınkı dıle getırmıss.. cok fazla dusnuyorsun bence.. yasaklar ınsana tatlı gelır ıster ayrılırım de ıster gebertırım senı de yapıcak olsa yıne yapar. zaten su saatten sonra yapmıcam desede ınanmıyacaksın.. yapıcam desede uzuleceksın.. bence konusman yersız.. ondan ayrıldıgında baska bırıyle gorusmeye basladıgındada bu olabılır.. sadece o sana soylemez vegızlı yapar sende tertemız dıye dusunursun.. ama hıcbır erkek tertemız degıldır buna kendını ınandırsan ıyı olur
her erkek yaparmıssss
18lik erkekler gibi kendi kendine yapmayı sana böyle iğrenç şekilde söylemek bile utandırmıyor insanı.
Tek kelimeyle iğrenç...
Ayrıca yapmayan erkek yok demiş, niyet belli. Bugün yapmazsa yarın kesin yapacak.
Bu tarz erkekleri canım ile cicim ile yola getiremezsin.
Direkt tekmeyi basacaksın en okkalısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?