evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

tatlım o veya baskası.. bu herkezın basına gelebılecek bır olay.. sadece senınkı dıle getırmıss.. cok fazla dusnuyorsun bence.. yasaklar ınsana tatlı gelır ıster ayrılırım de ıster gebertırım senı de yapıcak olsa yıne yapar. zaten su saatten sonra yapmıcam desede ınanmıyacaksın.. yapıcam desede uzuleceksın.. bence konusman yersız.. ondan ayrıldıgında baska bırıyle gorusmeye basladıgındada bu olabılır.. sadece o sana soylemez vegızlı yapar sende tertemız dıye dusunursun.. ama hıcbır erkek tertemız degıldır buna kendını ınandırsan ıyı olur

yaparım dediyse yapar erkek milletine güven olmaz. şimdi 1 saat aramasa seni acaaba başka kadınlamı die geçer aklından yer bitirirsin kendini. 4 senedir nasıl durdu ya ozman başkalarıylada yaptı bilemeyiz orasınıda bunu söylemesi çok yanlış olurmu ya insan evlencegi birisine tamam senin en dogal hakkın git yap dermi ozman sende yapmak istee olur canım.

akşam ne konusacm bılmıyrm ama kesın tavrımı koycam onaa ayrıca bu haftasonu kesınlıkle onu görmek ıstemıyrm bundan meınm sogudum bı anda cok kötu hıssedyrm suan kendımıı hele bı aksam olsn

bunu ona da söyle, bu düşüncenin seni çok ittiğini, dürüst olması için bunu sana söylemesi değil aklına bile getirmemesi gerektiğini, bu yaptığının dürüstlük değil yüzsüzlük olduğunu ve böyle bişeyi asla kabul edemeyeceğini söyle...öyle dürüstüm numaraları yapmasın...ve soğuduysan yüz verme hiç...

.......................................................

Son düzenleme:

tatlım o veya baskası.. bu herkezın basına gelebılecek bır olay.. sadece senınkı dıle getırmıss.. cok fazla dusnuyorsun bence.. yasaklar ınsana tatlı gelır ıster ayrılırım de ıster gebertırım senı de yapıcak olsa yıne yapar. zaten su saatten sonra yapmıcam desede ınanmıyacaksın.. yapıcam desede uzuleceksın.. bence konusman yersız.. ondan ayrıldıgında baska bırıyle gorusmeye basladıgındada bu olabılır.. sadece o sana soylemez vegızlı yapar sende tertemız dıye dusunursun.. ama hıcbır erkek tertemız degıldır buna kendını ınandırsan ıyı olur

inanmıyorum yüzsüzlüğün bu kadarı erkekmiş batsın onun erkekliği bide söylemeden de yaparmış yapmadığı ne malum yarın evlenincede adet olduğun zamanda gider bu adam hatta grip olsan ben diğer hatuna gidiyorum iyleşinceye kadar der hamileliğini hiç düşünemiyorum... Hayır gelmez bu adamdan....

Yanılıyorsunuz ,
Aklı sadece cinsel organıyla orantılı çalışan erkeklerin haricinde birde Ahlak ve Zina konusunda değer yargılara sahip gerçek manada Allah'tan korkan erkekler'de var hayatta.

aekadasınızın basına ne gelms nasıl olms anlatrmısınız acaba

o zaman devam ettiler. cocuk söz verdi yapmıcam falan diye. 2 senelik bi birlikteliğin ardından ayrıldılar. ve biz kızla defalarca birlikte olduğunu öğrendik, ayrılma olayından sonra. bir kere başkası diyen bir insan, o başkasına illa gider.

ASla sadık olmayan bir insan bu ...
Korkunç birşey kimse büyük konusma demesin valla ben ayrılırım ... Düşüncesi kafa yapısı herseyi ortada .. Bu adam evlenecek yuva kuracakta birde baba olacak ...
Mide bulandırıcı ya başlarım onun erkekliğine sana çok sadık ve aşık olsaydı senin teninden baska kimseye dokunmak istemeseydi asla bu teklifle gelmezdi sana ..
Sana bu heriften hayır yok ..

Son düzenleme:
Tamam bir erkeğin evleneceği zaman bakir olması beklenmiyor olabilir ama ben enazından evleneceğim bir adamdan, birisine aşıkken iradesine sahip olabilmesini beklerim. Daha uçkurunu tutamıyorsa saygı duymam mümkün değil o adama. Bir de erkeklikle alakası yok cinsel ihtiyaçların, seni çok seviyor madem tutsun kendini beklesin. Ben dürüstüm değil ben yüzsüzüm demesi gerekiyormuş sana.

Gerçekten erkektir elinin kiri mantığını anlamıyorum. Hem hangi kadın '' Canım benim sözlüm var biz evlenicez ama o zamana dek, cinsel ihtiyaçlarımı seninle gidermek istiyorum '' diyen bir erkeği kabul eder ki? Ya gidip hayat kadınlarıyla birlikte olucak ki sağlık açısından riskli ya da gidip başka kızlara seni seviyorum ayağı yapıcak onları aldatmış olacak.

Bir de o cinsellik yaşamazsam patlarım mazallah ayaklarına inanmayın erkeklerin Ne erkekler var, benim tanıdığım biri vardı sadece platonik olarak hoşlandığı bir kız varken bile gidip başkalarıyla beraber olmuyordu.

o zaman siz hastalandığınızda,şehir dışına çıktığınızda,hamileliğinizde ya da lohusalığınızda da dayanamayıp yapacak yani dayanamaz çünkü sonuçta.bence illa evleneğim diyorsan aldatılmayı göze al.

Açıkcası ben erkek arkadaşıma birlikte olabilirsin cinsel anlamda çünkü ben senin ihtiyacını karşılayamam demiştim (ağzını aradım ) o da m....n yaparım ama senden başkasına asla dokunmam demişti ama sizin durum farklı nişanlısınız evleneceksiniz ,ayrıca herkesin düşüncesi, farklı ama ben zina yapan bir erkekle evlenemem tabi bu benim düşüncem yerinde olsam iyi düşünürdüm böyle bir erkekle evlenebilir miyim diye

Çok düşünme,gayet doğal..Yapman gereken kabullenip sindirmek mi demek istediniz ??? Ben öyle anladım da mesajınzıdan...:26:

burda bahsedilen erkekle bütün erkekler aynıdır yaftası çıkarmayalım bayanlar.bayanlardada nasıl çürük elmelar varsa erkeklerdede var.forumlarda okuyoruz bakireliğe önem vermeyen bayanlarda var bütün bayanlar böledir diebilirmiyiz diemeyiz.herkes eşinin karakterini huyunu suyunu gözünden anlar.bütün erkekler matkap gibi dolaşmıyor ortalıkta.tortenelli nickli arkadaşında dediği gibi beyinleri bacak aralarında çalışmayan ahlaka önem veren erkeklerde var.bunu görmek çok zor değl.karşınıza olumsuz insanlar çıktı die herkesi böle düşünmeyelim

Böyle biriyle ne evlenilir ne ömür geçirilir. Kararınızı gözden geçirin bence.

Ya bu değişik yerlere sapar uzar gider en sonunda kitlenir hep olan sey kavgalar tartısmalar vs

Konu sahibi sen ne düşünüyorsun çok meak ediyorum :26:
Gidip birlikte olması gerekmez o teklifle bile kırdı yıktı geçti seni

Çok acı olacak belki ama yol ver gitsin

şımdı aramasını beklıyorum.... şunları dıle getrcem

dun kı konusma benı cok etkıledı evet cok tepkı vermmeıs olabırm ama ınan ben cıddı olduguna kapattıktan snra ble ınanmadım ama şuan anlıyrm kı sen cok cıddısın bu konuda ben sana bana bakır gel demıyrm zaten degılsındır ama hayatında ben varken hala bunu dusunebılmen benı cok ıncıttı sana olan sevgım ne kaar buyuk olursa olsun bu benm kaldırabılecegm bırsey degıl mıdem o kadar gens degıl benm sanın cınsellık ıhtıyacını karsılayamıyor olabılrm ama bazen sende ısınden dolayı benm ılgı ıhtıyacımı karsılayamıyorsun neden ben benden hoslanan erkeklerle bunu tatmın yoluna gıtmıyorum ıstesem benmle ılgılenmedıgn zmanlarda saatlerce bnmle telefonda konusacak erkekler bulamazmıyım bu senın yaptının yanında daha masumane kalıyor böyle dusun bakalım sen bunu dusununce bnden nasıl sogursan ıste ben senden on katı sogudum dıcem

ooooh ayağına sağlık arkadaşım

Benim bir arkadaş var daha dogrusu vardı görüşmüyorum onun kadar midesiz bi insanla ...
Şuan evleniyor düğünü var yakında .. Sevgilisi denen herif gitmiş başkasıyla ilişkiye girmiş üstüne gelmiş söylemiş benim bu safa
Arkadaşta kabul etmiş nasıl sindirmiş nasıl midesi almıs bilmiyorum üstelik evleniyorlar aynı yataga nasıl girecek o herifle bilmiyorum ..
İnsanda onur gurur şeref olur ya ben o kıza baktım mı midem kalkıyor hele de bile bile bakısından bile igreniyorum ya

Kız olsun erkek olsun bu konuda herkes kendini bilecek .. Yok ihtiyacmıs oymus buymus bu ne sacmalık ya oldu ..
Görüyorum da bazı bayanlar aman erkeksin sen dayanamazsın yap ama bana gelme mantıgındalar ... 1 nefs ya onlar
Sevdiğinden baskasına dokunmak istemeyen adam köpek gibi seven asık olan adam baskasına dokunmaz .. Herşeyi geçtim ilişkisine saygısı olan adam bunu yapmaz

Konu sahibi arkadaşım sen bu adamla evlenirsen 1-2 aya kalmaz aldatıldım diye konu açarsın buraya demedi deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…