Evlenene kadar yedigim haltlara goz yum diyen erkek

Aynilarini söylüyorum ornek veriyorum kendi iliskilerimden. Cocugun herkes yalan soyleyip aldatiyo ben acik acik yapiyorum demesine takiliyo. Durust ya güya cok tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin

Ayy yok artik.. arkadasin da deseymis ya;tamam ben istedigimle sen de istediginle yat kalk oldu mu diye. Kacsin ardina bakmadan. Nasil hala acaba mi diye dusunuyor ki..

Huylu huyundan vazgeçmez,arkadaşın değerini böyle tipler için çarçur etmesin.

Arkadasını gaza getirip aklı sıra
Ah canım kimseye gitme bana gel bekaretimi sana vericem diyecek
Basit erkek takdikleri bunlar ya

Arkadaşınız da evlendikten sonra adamın performansını beğenmezse açık açık dürüstçe haber vererek istediği haltı yerse neden olmasın

Mutlaka evlenmeli. Bu devirde böylesi yok. Hemen nikahı bassın, üstüne bir de çocuk yapsın. Fakat unutmamak lazım hamilelik ve lohusalıkta, efendime söyleyeyim adet olduğunda ya da hasta olduğunda filan da erkeğin ihtiyaçları var sonuçta, gider aldatır ama açık açık aldatır en azından. Hani çok dürüst ya şeref yoksunu mahlukat!

Oysa arkadasinizin o adami rahatlatmasi gerekiyordu. Bunu mu dememizi bekliyor acaba? Senden oncekilere dese neyae, bir iliski icerisindeyken aldatan adam evlilikten sonra neden aldatmasin? Ustelik de piskin. Boyle bi adama sevgili diyerek sevgili kelimesinin icini bosaltiyorsunuz.

arkadaşınız "kızların efendi erkek yerine p^ç tercihi" tezine harika bir örnek.
acaba diyormuş bide pessss. he beklesin beklesin düzelir tabi canım
ama benim asıl dikkatimi çeken şey o arkadaşınız bu saflıkla bu yaşa kadar nasıl gelebildi ??? mucize doğrusu...

Mustakbel esini simdiden aldatilmaya hazirliyor.alistira alistira.arkadasin kk hesabi acsin yakindir gelmesi.

Arkadaşında kabul ediyorsa sevgilisinin bu davranışlarını oda çok karaktersizmiş.
Sırf bi adamla evlenebilmek için düştüğü hallere bak yazık!
Adam kadında o yüzü buluyoki böyle konuşabiliyor.

Iyyyy

Tiksinç herif

Yani arkadasin hala istiyorsa dusunsun. Mesela adam simdiden karisi hasta olsa, zor bir hamilelik gecirse, logusalikta falan nasil aldatacaginin zeminini hazirliyor.
Diyecek ki; ben evvelden de boyleydim. Biliyordun, kabul ettin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…