Evlenene kadar yedigim haltlara goz yum diyen erkek

Konuyu bile okumadan başlığı bakarak yazsam yine yeterdi ama okudum
Bu adam evlenince yine rahat durmayacak
Ve
Arkadaşına diyecek ki
E zaten sen beni biliyordun böyle kabul ettin
Hem şuan ilişki yaşadığı kadınlar
Bu adam onları bıraksa bile kadınlar Hirs yapıp o adamın peşini bırakmayacak
Arkadaşınız bu adamla evlenirse bile bile kendini ateşe atmış olur

Kaç kaç nasıl bi kafada o adam
Okuyor değil mi yorumları arkadasınız
Aldatmak değil de ne bu?

ArkDaşının acabası varsa kütfen evlensin müstehak cünkü , en azından toplumdan bekar kontenjanından düşmüş olur adam da yarın öbürgün karşılaşmak zorunda kalmayız..şu adamların bu arsız ve ahlaksızlığını artık utanmadan göstere göstere yapıyırum edepsizliğini de görmezden gelebilecek olan kadın da o cinstendir kimse kusura bakmasın.evlensin hemen

Bu dürüstlük değil. Bu ne biliyormusunuz? Sen benimle sevişmezsen,ben sevişecek ,takılacak birilerini bulurum. Aklım fikrim şeyimde.
Resmen bu yani. Başka açıklaması yok.
Beklentisi de arkadaşınızın"aman dışarda takılma,gel beraber yaşayalım"demesini bekliyor.
Ayrıca evlenince eşi regl'ken ,yada hamile kaldığında dışardaki kadınlarla iletişime geçip,yakalanınca "ama ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var" diyecek kapasitede bir adam.
Sorulacak birşey yok.
Ayrılsın bunları yaşamak istemiyorsa.
Bu adamdan hayır gelmez
Bana biri bunları söylese durup düşünmem yani,benim açımdan düşünülecek bir konu yok ortada. Kendini üstün gören,saçma sapan bir adam yani bu. Yol versin.

peze.... teki cevap bu..!

O zaman kız da şey desin,ben her haltı yiyeyim ama bakire olayım evlenince sadece senin olurum desin,madem açıkça söyleyince yapılan ş.refsizlik,yanlış olmuyo (adamın lugatında).

Töbe töbe ya daha neler duyacaz,artık bu erkekler aleniyete döktü.Rahatlığa bak!
Arkadaşının kararsızlık yaşaması nasıl bişey akıl tutulması gibi bişey mi?
Adam mı kalmadı ya, şu karakterde bi insanın yüzüne bakılmaz!

peze.... teki cevap bu..!

Ahhh ben daha ağırlarını soyledim buyulenmis gibi ya ustelik arkadasim 26 yasinda turizm okumus İstanbul’da bilindik bi otelde calisan bi kiz. Yani yasi kucuk yada cahil biriside degil kör olmus gibi. Simdi yeni gelen yorumlarida gondericem ona

Evlenene kadar göz yum ne demek? Zaten bir yola çıkılmış ise illa imza mıdır gönülleri bağlayan? Böyle adamlara prim vermeyin kızlar.
NOT: Biraz da konuşur gibi yazmasak. (geliyo,gidiyo, yapıyo...)

Başka isteği varmıymış paşanın, ah kıyamam o kıymetli çükü düşerde dünya bir pislikten kurtulur inşallah
Rezil edepsiz herif
Arkadaşının kafası mı güzel, neyin acabası, cidden böyle bir ahlaksızla evlenmeyi düşünüyor olamaz normal bir beyin

O zaman iki taraf da evlenene kadar her haltı yesin.
Sonra da evlensinler olsun bitsin.

Şimdi biri yer biri bakar olmasın di mi?

Aralarında problem veya mesafe olmasına gerek yok bu dangoz her daim aldatmaya bahane bulur.
Ama hadi varsayalım evlendiler;

Bu kadın hasta olabilir,
Kavga edip araları açık olabilir,
Kız ayrı olarak tatile gidebilir,
Hamile kalıp doğum yapabilir...
Daha sayılabilir. Peki arkadaşın ona sırf evliler diye gözü kapalı güvenebilecek mi? Evlenince her şey süt liman mı olacak sanıyor arkadaşın?

Böyle uçkuru düşüklerin her zaman bahanesi hazırdır.. Neyse ki dürüst bir şerefsizmiş ki en başından belli etmiş karakterini..

bence evlensin belasını bulsun,şaka mı yapıyor arkadaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…