- Konu Sahibi nazlihilton
-
peze.... teki cevap bu..!Merhaba hepinize
Evet az once boyle bir cumle dedi arkadasimin sevgilisi. Kendi hesabi olmadigindan da buraya birlikte aciyoruz konuyu yorumlarinizi okucak
Kiz bakire ve evlenmeden karsi bazi seyleri yasamaya, adam bence adi rezilin teki ama arkadasim hala acabami diyo
Az once dediki anahtar sende millet göstere göstere yapiyo ben acik acik, evlenene kadar her halti yememe goz yum evlendikten sonra sadece sen olucaksin diyo.
Bu herif surekli sosyal medyadan kari kiz kovaliyo, ekliyo takiplesiyo
Yorumlarinizi bekliyoruz
peze.... teki cevap bu..!
Merhaba hepinize
Evet az once boyle bir cumle dedi arkadasimin sevgilisi. Kendi hesabi olmadigindan da buraya birlikte aciyoruz konuyu yorumlarinizi okucak
Kiz bakire ve evlenmeden karsi bazi seyleri yasamaya, adam bence adi rezilin teki ama arkadasim hala acabami diyo
Az once dediki anahtar sende millet göstere göstere yapiyo ben acik acik, evlenene kadar her halti yememe goz yum evlendikten sonra sadece sen olucaksin diyo.
Yorumlarinizi bekliyoruz
bence evlensin belasını bulsun,şaka mı yapıyor arkadaşın.Merhaba hepinize
Yorumlarinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?