Evlenene kadar yedigim haltlara goz yum diyen erkek

ahlaksızlıkta sınır ötesi. hani sadece cinsel ihtiyaç desen gitsin b.kunu yesin gelsin bunu da söylemesin (böyle dememin sebebi zaten yapacak adam yapar kimsenin ruhu duymaz yoksa taraf olduğum için demiyorum) de göstere göstere karı kız kovalaması iyi niyet göstergesi değil. bir saniye bile o haysiyetsizin yanında duran kadında da haysiyet beklenmez.

Şaka mı? Arkadaşınız hala düşünüyo mu? Boynuz yemek çok tatlı heralde. Töbe yarabbim ya. Böyle kadınlar erkekleri alıştırdıgı ıcın mı bız erkeklerın bu rahatlığından kafayı yiyoruz anlamadım........

Şuda bi gerçek bir insanın geçmişi geleceğidir.

Bir erkek birini seviyorsa gönlünde biri varsa başkasıyla olmaz olamaz yani ne anlamda olursa olsun. Ne demek yani ben başka kızlarla olurum ihtiyacımı gideririm sende sesimi çıkarma falan o an arkadaşınız tepki vermedi mi ben onu merak ediyorum sakin ve doğal mı karşıladı? bunun buraya sorulması bile abes kendisi bunu sindirebilecekse buyursun devam etsin. Evlenirse de her anı şüpheyle geçer

Tabiki iğrenç !!
Bunda yorum bile beklemesne gerek yok ki arkadaşınızın!
YAni çoktan yol göstermesi lazım.
Hani bunun adı göstermelik ALDATMA oluyor.
Bunu bu şekilde yapan evlendiğinde karısı halim yok halsizim dediğinde cevap olarak ''bak sen hastasın hasta olduğun sürece aldatmama göz yum mu diyecek''.Yani bana göre aynı şey.

Ya şimdi bişi dicektim neyse...Sevgili kardeşlerim böyle erkekleri nerden buluyorsunuz, hadi buldunuz niye insan yerine koyuyorsunuz, bir de kendinizi kafanızı bu forumu böyle tiplerle meşgul ediyorsunuz?Adamın zihniyeti belli, basın tekmeyi gitsin yahu.

bu devirde böyle dürüst erkek bulmak çok zor. hemen evlensin. yalnız bunun hamileliği var, hastalığı var. o zamanda göz yumması lazım. sonuçta erkek bu, ihtiyacı var. yapamazsa erkekliğini falan kaybeder!!

Evlenene kadar her b. Ku yiyen bir erkeğin evlendikten sonra ağzı kokar ben ağzı kokan erkekleri sevmem diyip sallayın

Bence de kadin burada suclu. Bu tarz dusuncedeki bir erkek benim de karsima cikabilirdi. Ama bunu dile getiremezdi. Olmuyor morportakal birbirimize gore degiliz der ayrilirdi en fazla. Istedigi hayati yasardi.
Böyle birşeyi dile getirdiğinde karşı tarafın kabul edip etmeyeceği hakkında zaten bi fikri vardır.
Yoksa böyle bi şeyi söylemeye cesaret edemez.

Evlendikten sonra da bu kez
Önce kabul ediyordun başta kabul ettin şimdi ne rahatsız oluyorsun deyip evlenince de göz yummasini ister
Karaktersizin önde gideni
Arkadaşınız onla devam ederse o da normal değil derim

Arkadasim engellediğini yazdi bana onu O adi farkli numaralardan ariyormus ama acmamis. Yazilan yeni yorumlari atmak istedim ama kendisi daha fazla gormek istemediğini soyledi. Cok tesekkur ederim herkese biraz akli basına geldi sanirim umarim arkasinda durucak kararinin. Boyle adi karaktersizlerde yok olsalar dunyadan keske..

Yok daha neler öyle şey mi alır o anahtarı ona ...(bir küfür metni düşünün bu kısımda)
Neye hala acaba diyor saçmalığın dik alası şaka gibi. Arkadaşın ne içiyor acaba bu nedir nasıl bir yoklukta kaldı da bu tip birine hala acaba diye düşünüyor. Şok içindeyim.

Anahtar sende kizim aklini kullan salaksin sen salaksin yazdi hatta gozlerim yerinden cikti gorunce. Ama arkadasimi sindirmiş naparsa yapsin eyvallah cekiyo kiz neyse aklini basina aldi umarim oyle umit ediyorum

Lütfen arkadaşına söyle beyni omuzlarının üzerinde yer alan bir sevgili bulsun.
Böyle beyni belden aşağıda olan tek hücreliyle kendi hayatını b*k etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…