- Konu Sahibi nazlihilton
-
Merhaba hepinize
Evet az once boyle bir cumle dedi arkadasimin sevgilisi. Kendi hesabi olmadigindan da buraya birlikte aciyoruz konuyu yorumlarinizi okucak
Kiz bakire ve evlenmeden karsi bazi seyleri yasamaya, adam bence adi rezilin teki ama arkadasim hala acabami diyo
Az once dediki anahtar sende millet göstere göstere yapiyo ben acik acik, evlenene kadar her halti yememe goz yum evlendikten sonra sadece sen olucaksin diyo.
Bu herif surekli sosyal medyadan kari kiz kovaliyo, ekliyo takiplesiyo
Yorumlarinizi bekliyoruz
Merhaba hepinize
Evet az once boyle bir cumle dedi arkadasimin sevgilisi. Kendi hesabi olmadigindan da buraya birlikte aciyoruz konuyu yorumlarinizi okucak
Kiz bakire ve evlenmeden karsi bazi seyleri yasamaya, adam bence adi rezilin teki ama arkadasim hala acabami diyo
Az once dediki anahtar sende millet göstere göstere yapiyo ben acik acik, evlenene kadar her halti yememe goz yum evlendikten sonra sadece sen olucaksin diyo.
Yorumlarinizi bekliyoruz
Merhaba hepinize
Yorumlarinizi bekliyoruz
Evlenene kadar her b. Ku yiyen bir erkeğin evlendikten sonra ağzı kokar ben ağzı kokan erkekleri sevmem diyip sallayınMerhaba hepinize
Yorumlarinizi bekliyoruz
Evlenene kadar her b. Ku yiyen bir erkeğin evlendikten sonra ağzı kokar ben ağzı kokan erkekleri sevmem diyip sallayın
Böyle birşeyi dile getirdiğinde karşı tarafın kabul edip etmeyeceği hakkında zaten bi fikri vardır.Bence de kadin burada suclu. Bu tarz dusuncedeki bir erkek benim de karsima cikabilirdi. Ama bunu dile getiremezdi. Olmuyor morportakal birbirimize gore degiliz der ayrilirdi en fazla. Istedigi hayati yasardi.
Yok daha neler öyle şey mi alır o anahtarı ona ...(bir küfür metni düşünün bu kısımda)
Neye hala acaba diyor saçmalığın dik alası şaka gibi. Arkadaşın ne içiyor acaba bu nedir nasıl bir yoklukta kaldı da bu tip birine hala acaba diye düşünüyor. Şok içindeyim.
Lütfen arkadaşına söyle beyni omuzlarının üzerinde yer alan bir sevgili bulsun.
Böyle beyni belden aşağıda olan tek hücreliyle kendi hayatını b*k etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?