Evlenene kadar yedigim haltlara goz yum diyen erkek

Bence de kadin burada suclu. Bu tarz dusuncedeki bir erkek benim de karsima cikabilirdi. Ama bunu dile getiremezdi. Olmuyor morportakal birbirimize gore degiliz der ayrilirdi en fazla. Istedigi hayati yasardi.

Mesajı erkek arkadaşıma okudum erkek gözüyle adamı yorumlasın diye; adamın arkadaşınla gerçekten evlilik niyeti olmadığını ve onu cinselliğe ikna etmek için tehdit yolunu seçtiğini ve böyleleriyle ciddi bir şey yaşanamayacağını söyledi. Ayrıca bu erkeğin cinsel anlamda aç olduğunu, pek cinsel deneyimi olmadığını ve başına vurduğunu da ekledi. Şu an onunla cinsellik yaşayabilecek her türlü hatuna kapısı açıkmış ama arkadaş çiftleşecek kimseyi bulamıyormuş! Tavsiyesi ayrılman yönünde.

Ben kendi yorumumu yazmıyorum bile...

Ben adama gerçi adam denmez de neyse hiç kızmadım böyle bir rezilliği aleni ortaya sunup ki insanda ar utanma olur senim arkadaşında acaba diyorsa ki bence ciddi sıkıntıları var tada kendine saygısı yok bırak evlensin başkasının başı yanmasin zira iyi bir ikili olmuslar

Arkadaşınız gerçekten bu adamın dürüst olduğunu mu düşünüyor? Alenen manyak gibi geldi bana. O ne yahu? Haberin olsun seni aldatacağım Madalya da ister mi?

Hı hı canım haklısın mantıklı tek evlendikten sonra zaten hep birlikteyiz o yüzden şimdi ikimizde başkalarıyla takılalım doyalım herşeye desin ..

Bu işler karşılıklı.

Ay güldürdü akşam akşam arkadasinin sevgilisi evlenince, o imzalari atinca sihirli değnek mi değecekmiş? Varsa öyle bir değnek herkese formulunu soylesin bari de sorunlu evlilikler daha mutlu olsun. Su fikre bak. O adamin evliligin e si hakkinda fikri yok. Daha 17 yasinda, seyini dunyanin merkezinde zanneden ergen bir cocuk yatiyor. Arkadasin yol yakinken uzak dursun.

Cok tesekkur ederim yorumlariniza hepsini okuttum.kendi gibi dusunen bir kisinin bile olmamasiyla kafasina dank etti sanirim engellicekmis bakalim gorucez, cok tesekkurler herkese tekrar

Adam en azından dürüst şaka bir yana gelecekte yaşanacak hayatın fragmanı gibi bir durum var ortada. Bence öyle birinden hayır gelmez uzak durmak en mantıklısı.

Arkadasin kesin evlensin. Çünkü erkeklere kiran girmis. Dunyada nesli tukenmis bir bu kalmis. Bunu da almazsa evde kalir. Mutlaka yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…