- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Elmayra sen hic zayif degilsin aslanim, kangrenli kolu kesip atmis, arkasina bakmamis birisinKoc gibisin koc
Konuyla alakasiz ama benim hissiyatim kuvvetlidir , bir gun gelecek sen liseli kizlar gibi olacaksin, kalbinin gumburtusu burdan duyulacakBir onceki mesajinda ben bir daha evlenmem demissin ya, sen hic buyuk konusma derim, benim hissiyatim aksi yonde
bugün çok kötü kavga yaptık annemle "gelme bu eve istemiyorum benden uzak dur beni uzaktan sev.şato gibi evin var.paran var ne işin var yanımda" dedi.ben de gitmeyeceğim.kızlar 2 yıl gitmemeye karar verdim ne dersiniz? bana kin kusuyor bana baktıkça nefret ettiği babamı görüyor.
Bak canim , sana oncede biseyler yazmistim yine annemle cok kotu kavga ettik diyorsun , bende sana bir abla sozu soyliyeyim
Annen sana barip carmis olabilir ama sen anneni guzel sozlerle idare edebilirsin , madem sana sato gibi evin var diyor sende yalniz
olduyuna gore ozaman Anne , gel benim evimde barabar yasiyalim ne olacak artik kavga etmesek ana kiz guzel guzel annassak desen
kotumu olur , .... dalasmaktansaOretmenler okulda talebeler kavga etseler onlari ayirmaya calisir deyilmi sende boylece Anneni sakinlestirebilirsin oretmen hanim .................[/QUOTE
yorumun için teşekkür ederim canım ama senin beni anlaman için annemi görmen tanıman lazım.dışardan çok zor.
canım benim hakkımdaki hislerini de söyler misin? ben, Bangladeşli sevgilim, benden nefret eden annem??
aslında sevgilim hakkında şunları söylemeliyim.o bana en başta kardeş diyordu ben de ona kardeş diyordum sonradan değişti duygularımız(
Soylerim tabi kuzum , lakin isten cikmak uzere ve pelte kivamindayimAksam yorum yaparim, aslinda kahve icip fotolarini cekebilir misin ? Fal topigi olarak koyar misin, ben de bakarim
Genel anlamda annen kafadan hafifce sakat diye dusunuyorum.........yani cok takilmamak gerek burda. Evet anne destegi iyidir ama sonucta yetiskin bir kadinsin, annen yaninda olmasa da olmezsin. Olsa iyi olur ama mesela bizden daha bireysel yasayan Avrupali toplumlarda insanlar aileleri olmasa da olsa da onlara cok bagimli yasamiyorlar , yani yapabilirsin. Senin ilacin gecmisi bosvermek bence, daha dogrusu gecmisini sifalandirmak, gecmisin seni acitmasina artik izin vermemek, kendi kalbini kendin icin sevgiyle doldurmak. Bundan sonbra hayata daha pozitif bakmalisin bence, cunku ben seninle ilgili aslinda cok da negatif bir durum gormuyorum. Sekerim hayatin kotu degil ama senin actigin konulardan buram buram karamsarlik akiyor. Ailen kotu olabilir, kiminki super ki? Benim babam metresiyle yasiyor, benden 20 yas kucuk kardesim var. Berbat evliligi olan bir suru kadin var, sen bosanip pacayi kurtarabilmis sansli kadinlardan birisin, ne guzel maddi gucun ve ozgurlugun yerinde. Keske elinde olmayan seyler yerine, olanlara bakip haline sukredebilsen.....
Sen su burcu musun? Seninle ilgili hissiyatim, karamsarliga meyilli kisiligin yuzunden kendini fazla dinlememen, kafanin icindeki olumsuz seslere fazla kulak vermemen gerektigi yonunde. Bence bir sure kendini dinleme, hobi kurslarina katil, insanlarin icine karis, hayata karis. Kopek sev, etrafinda varsa bebek sev..ne bileyim, kendini biraz serbest birak. Zihnini biraz ozgurlestir, artik degistiremeyecegin gecmisi, elinde olmayan gelecegi dusunmeyi birak ve andan tat almaya bak. Bence hayattaki en zor seylerden biri gelecek kaygisi duymadan andan tat alabilmek...basarirsan mutluluk geliyor zaten.
Sana dusen sey bence, gecmisi, anneni, babani , bosanmayi...seni uzen konulari unutmak ve bundan sonra mutlu olmaya odaklanmak. Guzel bir aile kurdugunu, bunun sicakligini dusun. Artik sevdigin erkekle el ele oldugunu hayal et.
Banglades bildigim kadariyla Hintli muslumanlarBen Hintlilerle 3 yildir arkadaslik ve komsuluk yapiyorum, kulturlerimiz gercekten cok benzer. O yuzden kultur farkini dert etmene bence cok gerek yok.
Okullar hazir tatilken adamin ailesiyle tanismak, adami canli canli gormek (yanilmiyorsam adami internetten tanimistin) ve tatil yapmak icin Banglades turu yapmaya ne dersin ?Ya da daha iyisi adam buraya gelse ve zaman gecirseniz? Canli canli gormeden bu isler olmaz, kafani bu negatif dusuncelerle dolduracagina , soyle adama turistik vizeyi kapip gelsin
Ha tanisinca uyusamadiniz mi? S...tir eder gecersin, bu adamla evlenmemek dunyanin sonu degil ya..........ogretmenlerin kismeti bol olur ayol, baskasina bakar onu seversin.
Dedigim gibi, bu karamsar dusuncelerden muhakkak kurtilman gerekiyor. Kal saglicakla, kendini hic kimse icin uzme.
Bak canim , sana oncede biseyler yazmistim yine annemle cok kotu kavga ettik diyorsun , bende sana bir abla sozu soyliyeyim
Annen sana barip carmis olabilir ama sen anneni guzel sozlerle idare edebilirsin , madem sana sato gibi evin var diyor sende yalniz
olduyuna gore ozaman Anne , gel benim evimde barabar yasiyalim ne olacak artik kavga etmesek ana kiz guzel guzel annassak desen
kotumu olur , .... dalasmaktansaOretmenler okulda talebeler kavga etseler onlari ayirmaya calisir deyilmi sende boylece Anneni sakinlestirebilirsin oretmen hanim .................[/QUOTE
yorumun için teşekkür ederim canım ama senin beni anlaman için annemi görmen tanıman lazım.dışardan çok zor.
olabilir canim bazi kisiler cok sinirlidir asidir ama tatli sozler yilani gugundan cikarir derler mesela sen bunu yapabilirsin ,
oretmenlik yaptina gore , yalniz birde bu var , Ayidan kacarken canavara raslama bazen boylede oluyor , helbette hayat senin hayatin sen sececeksin ama okadar uzaktan biri ustelik yabancida biriymis ama sen bilirsin Allah hanki yol doru ve hayirliysa o yolu gostersin sana Insallah her sey istediyin gibi guzel gider canim
çok teşekkür ederim canım yorumun için.ben yay burcuyum.sende anladığım kadarıyla hayata pozitif bakan birisin canım hep böyle ol
Bedavadan pozitiflik olmuyor sekerim, kendimi zorlarim ara sira mutlu olmaya!!!
Kafama kotu dusunceler gelince "s....r olun gidin , gidin " diye elimi kolumu kafamin etrafinda deliler gibi sallarim. Ofisimde yalnizim ehehe
Gel degistir nick ini bugun, SabaTumer yap, ciddiyim
Ben milliyet ayrimi yapan biri degilim zaten, Hintlileri de pek severim, pek sicaklar
Elmayra sen hic zayif degilsin aslanim, kangrenli kolu kesip atmis, arkasina bakmamis birisinKoc gibisin koc
Konuyla alakasiz ama benim hissiyatim kuvvetlidir , bir gun gelecek sen liseli kizlar gibi olacaksin, kalbinin gumburtusu burdan duyulacakBir onceki mesajinda ben bir daha evlenmem demissin ya, sen hic buyuk konusma derim, benim hissiyatim aksi yonde
Yorumunu okuyunca kahkaha attım :) Böyle kötü bir akşamda nasıl iyi geldi anlatamam cherry :)
İyi ki varsınız, sizi seviyorummmmm
Ve dilerim yaşarım o bahsettiğin liseli stayla durumunu :) ahahah hala gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?