- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Seç birini evlen gitsin ne demek yaaaa.Ne saçmalık.
Suçladığımı sorguladığımı düşünmede,annenin bu kadar nefretini nasıl kazandın.
Tabi ki değil. Önemli olan senin iç huzurunu bulman. Dik durman. Yılmaman. Türlü acılar yaşamana rağmen hayatla umutla bakabilmen ben seni tanıdığım günden beri hep ağlıyorsunOlmaz.
dün oturdum senin ta 2 yıl önce açtığın konuyu okudum
hikaye gibi.film gibi.dedim ki.erkekler bu kadar mı ş....z olabiliyor? senin adına o kadar üzüldüm ki...
evet ilk zamanlardan beri ağlıyorum hala da ağlıyorum.çnkü haketmiyorum ben bu davranışları.
evlenme meselesimne gelirsek canım sen yaniden evlendin mi? peki ömür boyu bekarlık fikri seni ürktmüyor mu? ben çok korkuyrum
sen ailenle mi yaşıyorsun ? ben bu Bangladeşli'ye aşık oldumBen eski eşime hastalık derecesinde bağlıydım sonbahar. Ekmek yemez, su icmez ama onu öpmeden yaşayamazdım. Allahın gücünme gitmesin ama ailemden b,ile daha öteydi onun sevgisi. Allah da onunla sınadı beni işte. Yaşadığım yıkımı tahayyül edebiliyor musun?
En beklemediğim anda vurdu beni sırtımdan. Herkes aaa elmayra nasıl da kolay aştı, hemen kabullendi dedi, ama icimde hep fırtınalar koptu. Hala da kopuyor. Ağlamadan uyumadığım tek bir gece yok neredeyse.
Ömür boyu bekarlık fikri beni deli gibi korkutuyor ama biriyle olma fikri de aynı sekilde. Hayatıma girmek isteyen bir sürü insan oldu, hatta biriyle denedim bile, ama olmuyor. Atmıyor kalbim, heyecanlanmıyorum vs vs.
Benim ailem de (özellikle babam) mükemmel değil, sürekli huzursuzum, üstelik biz birbirimize giriyoruz son zamanlarda.
Ama mutluyu oynuyorum. Hayat devam ediyor neticede. Bundan sonra kimse benim canımı yakamaz nasılsa. Yanmış yer yeniden alev almaz bence.
Tek yapman gereken dik durmak, onun dışındakiler bir şekilde çözülüyor.
Bundan sonra evlenmem sanırım. Gerçi hayat ne getirir bilinmez.
sen ailenle mi yaşıyorsun ? ben bu Bangladeşli'ye aşık oldum
Evet.
Belki ask zannettiğin sey bir yere ait olma duygusudur
ama çok insan çıkıyor karşıma onlarda neden yaşamadım da aidiyet duygusunu bunda yaşadım?
Mutlaka beğendiğin birseyler olmuştur, heyecanlanmadın demiyorum bak, aşık değilsin bence.
Bugün bir yerde okudum, aşk göz yanılsamasıdır, olmayan seyleri var gibi görürsün...
Senden 6 yas kücük be sonbahar, erkekler gec olgunlaşıyor. Yeniden cile cekeceksin.
ama bu farklı evet aşk göz yanılsaması ama ben onun masumiyetine gveniyorum.yaşımda olsa çok mu olgun olacak?(((
Canımın ici sadece olgun olmayacak hayata bakışı değişecek. Sen 22 yasındaki halinle aynı mısın? Ben değilim, 6 yıl az bir zaman ama insana neler neler öğretiyor değil mi?
((o zaman onunla olmayacak ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?