- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bir de kimsesizim demişsin
ben de kimsesizim şekerim
zaten kimsesizlik yüzünden o et yığınıyla nişanlanmıştım ama olmadı yürümedi
kimsesizlik seni yanlış kararlara itmesin inşallah
kimsesiz olmak zor mu evet çok zor
ama yeri geliyor Allaha sığınıyorum yeri geliyor ağlıyorum
yalnız ölmekten de korkmuyorum
çalışıyorum, dimdik ayakta duruyorum
neticede Allah en iyisini bilir
bir de naçizane fikrim birini internetten konuşarak sevmek pek sağlıklı değil
hele bu taaa Bangladeşliyse
adetleri ayrı, bambaşka bir dünya
sen benim öz kardeşim olsan sana aynı tavsiyeyi veririm
yaş meselesine gelince erkekler zor olgunlaşıyor
sorumluluk almakta güçlük çekmesin sonra
haklsıın canım çok sağol yorumun için.şimdi peki zamana yaysam bu zamana kadar da karşıma biri çıkmadı diyelim.o arada da trkiyeye geldi ve beni tm samimiyetiyle istiyor.o zman ne önerirdin?bir önceki konunu da okuyup yorum yapmıştım.bence sen yalnız kalma korkusuna sahipsin.bu bende de var.ama herşeye rağmen boşanmış ve gönül kırıklıkları yaşamış bir insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum.şunu söyleyeyim bu yalnız kalma ve ya evlenememe korkusuyla bir yere varılmıyor.kısmetinde varsa olur.bu korkular yüzünden acele kararlar verip hata yapma.ben boşandıktan 2 yıl sonra öyle bir hata yaptım.seçici olmayayım.elimdekiyle idare edeyim diye yanlış bir seçim yaparak nişanlandım.Allahtan ayrıldık bir şekilde.paniğe kapılıp da sen de aynı hatalara düşme.açıkçası yaşça bu kadar küçük biriyle evlilik fikrine çok kapılmamanı öneririm.illa ki yüzyüze görüşmen lazım..nasıl evlenmeyi düşünüyorsun sadece uzaktan uzağa yazıştığın,görüştüğün biriyle..?
:)))))))))))))))özür dilerim canım kardeşim ama "et yığını" lafına çok güldüm :)))ALLAH da seni gldrsün.
şimdi bu çocuk 30 yaşında olsa farklı yorum yapar mıydın ? peki ben senin öz kardeşinim diyelim bu çocuk da geldi temi saf iyi niyetiyle istedi beni ne yapardın canım?
tabi ki dünyanın sonu değil
herkes mutlu bir evlilik ister ama sırf evlenmiş olmak için evlenmek saçmalıktır
gerçekten et yığınıydı duygu yoktu kendisinde
o çocuk gelse seni istese
sen bu kıza neyle bakacaksın imkanların neler diye sorarım
hakikaten neyle bakacakmış sana
ben çalışıyorum bakıma ihtiyacım yok diyemezsin
neticede bu adam eve para getirmek zorunda
30 yaşında olsa da Bangladeşli birine güvenmekte güçlük çekerim
sebebi de az önce saydıklarım
yaşantıları adetleri farklı
kaldı ki internetten konuşmaya benzemez bu işler
insanlar yüzyüze 10 sene arkadaşlık ettiği halde evlenince anlaşamayabiliyor
ama annem diyor ki herkes 4 4lük mutlu mu evleniyor.buluyor birini evleniyor seçme çok diyor.bul birini evlen diyo.
çok teşekkür ederim canım ayrıca yorumun için
Olmayacak demeyelim de yürümez diyelim, yoksa olur neden olmasın? Zorlanırsın, üzülürsün, yorulursun, ypranırsın, bunları göze alıyor musun?
canım sadece mutlu olmak istiyorum.bu arada senin durumuna cidden çok üzüldüm dün baştan sona okudum
benimkide erkeğin iyisi kötüsü olmazama annem diyor ki herkes 4 4lük mutlu mu evleniyor.buluyor birini evleniyor seçme çok diyor.bul birini evlen diyo.
çok teşekkür ederim canım ayrıca yorumun için
Üzülme :) Toparladım ben cok sükür.
Mutlu olmayı hakediyorsun ama senin tek basına mutlu olmayı öğrenmen lazım. Mutluluğu her zaman karşı cins vermez.
haklsıın canım çok sağol yorumun için.şimdi peki zamana yaysam bu zamana kadar da karşıma biri çıkmadı diyelim.o arada da trkiyeye geldi ve beni tm samimiyetiyle istiyor.o zman ne önerirdin?
Konuya verebilecek tavsiyem yok ama, elmayra'ya söylemeden geçemeyeceğim. Başına gelenleri ilk zamandan beri okudum biliyorum. Burada nice kadın aldatılıyor bazısının maddi gücü yok bazısının var ama yine de gidemiyor kimi yıkılıyor toparlanamıyor insanlık hali. Yaşça benden büyüksün elmayra ablam sayılırsın bir bakıma, sende ki güce hayran kaldım maşallah diyorum. Bunu hep söylemek isteyip söyleyememiştimsenin gibi güçlü bir kadın olurum umarım iyi şanslar konu dışı olduğu için özür dilerim
Canım benimm yazdığın güzel şeyler icin cok teşekkür ederim. Evet ayaklarım yere basıyor, evet güclüyüm ama karakterim oturdu ama zayıfım ben :)
İnan akşam akşam beni cok mutlu etti yazdıkların. Allah seni daima iyilerle karşılatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?