Erken evliliklere ben de karşıyım gerek biyolojik, gerekse de karakter, maddi ve manevi yönden tam anlamıyla hazır olunmadan yapılan evliliklerde bir sürü problem çıkıyor ama 35 yaş da nedir yahu biri bunu söyleyen kişiye kadınların biyolojik saatinden de bahsetsin 35 yaşında evlendikten sonra kadın evliliğe mi alışsın, eşine mi alışsın biraz başbaşa vakit geçirmek m istesin yoksa yaşından dolayı bir an önce oturmamış bir evlilikte geç kaldım algısıyla çocuk yapmak için çaba mı sarf etsin. Bir de tabi özellikle bizim ülkemizde bir kadın 35 yaşına kadar ne yapabilir ben çok merak ediyorum Amerika mı burası herkesin ailesi böyle çok rahat herkes sevgilisiyle rahat rahat dolaşıyor, tatillere filan gidiyor, getiriyor baba bak bu benim sevgilim daha erken 35 yaşımızdan önce evlenmeyeceğiz biz hayatımızı doyasıya yaşayacağız mı diyor acaba? Sonuçta bu ülkede sevdiğin insanla bir şeyler paylaşmak istiyorsan onunla özgürce kimseye hesap vermeden yaşayabilmek istiyorsan bunun yolu da evlilikten geçiyor kimse kuru kuru modernlik taslamasın. Ha bunun için de 17-18 yaşında hazır olunmadan evlilik yapılması da makul olan değil ama işler güçler yoluna koyulup belli bir olgunluğa eriştikten sonra da 15 yıl flört etmenin anlamı yok di mi.