Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sonuna geliriz :) bu ayın 16-26 arasi tanismaya gelecek. Anneme nasıl soylucem bilmiyorum aşırı gerginimmMutluluklar öncelikle :) normal olarak streslisin ama böyle sıkıntı etme her şey olacağına varır sonuçta :) lojman konusunda hiç bilgim yok. Şunu bilirim ne kadar az eşya o kadar iyi. Diğer hazırlıklar için konuyu takipteyim bende bekarım. :)) bizde o tarihlerde düşünüyoruz inşallah :)
Yok biz ailelerden düğünde bir şey beklemiyoruz. Yaparlarsa yaparlar birikimimiz var eşyalar vs sorun olmayacakBence de öyle yapmalısın. Ayrıca nişanlılık süresini ne kadar uzatırsan o kadar uzuyor,geriliyor ilişkiler,yani bizde öyle olmuştu.
Kasım-Aralık gibi söz-nişanı yapsan 6 ayda çok rahat yetişebileceğini düşünüyorum ama borçla da evlenebilirsiniz,bir birikiminiz falan var mı? Aileniz destek verecek mi?
Annen haberdar değil mi zaten. Ben annemle konuşamam erkek arkadaşımla ilgili ama gelecekleri zaman çekinmeden konuştum. Annemde abime aktardı :)Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sonuna geliriz :) bu ayın 16-26 arasi tanismaya gelecek. Anneme nasıl soylucem bilmiyorum aşırı gerginimm
O zaman rahat yetişir :) hayırlı olsun inşallah.Yok biz ailelerden düğünde bir şey beklemiyoruz. Yaparlarsa yaparlar birikimimiz var eşyalar vs sorun olmayacak
Ama nisandandan sonra 6 aylik görevi olacak ama hangi ay olur belli değil. O yüzden bende sormak istedim görev yerleri ne zaman belli olur diyeRutbe gelmeden bir ay once lojman verilmeyebilir,verilse de gec olur tam dugun zamani kim lojmanla tasinmayla ugrasir ki? Hayaller guzel de azicik zaman olmali bunlarin arasinda. Ayri sehirlerdesiniz,nerede yasanacak o bile belli degilken mayista evlenelim demek utopik olmus. Bence sonbahara birakin siz evliligi. Hem aileler tanisir,hem gorev yeri ve lojman belli olur,hem de tasinmaya yerlesmeye yeterli zaman ayrilmis olur. Mayis ayi zaten ramazansıkıs tepis olursunuz
Aslında herkes biliyor babam bilmezlikten geliyor simdi işler ciddilesecek ondan çekiniyorum galiba :))Annen haberdar değil mi zaten. Ben annemle konuşamam erkek arkadaşımla ilgili ama gelecekleri zaman çekinmeden konuştum. Annemde abime aktardı :)
Rahat ol annene anlat baba kısmını annen halleder zaten :)
Çok güzel telaşlar bence :)
Umarım keyifli geçer kaynaşırlar :)
:) tadını çıkar inşallah rahat ol :) kaç yaşındasın :)Aslında herkes biliyor babam bilmezlikten geliyor simdi işler ciddilesecek ondan çekiniyorum galiba :))
Rütbe takılmadan lojman olmuyor.Nasıp oldugu gün hak kazanırmış yaniEvet aslında sorun eşya degil birikim var sorun rutbeyi takmadan bir ay önce lojman verecekler mi görev yeri belli olacak mi ? Burda bilen birisi varsa asıl o konuda bilgilenmek istiyorum. Dediğiniz gibi ayri ayri değil isteme soz birlikte olsun bitsin :)
Emin misiniz peki görev yapılacak sehir belli oluyor muRütbe takılmadan lojman olmuyor.
Suüstücü mü denizaltıcı mı olacak o da sonra belli oluyor.Suüstücüyse seçenekler çok denizaltıcıysa 2 yeri var zaten.Ve makineci degil 2. Çarkçı deniyor ona.Emin misiniz peki görev yapılacak sehir belli oluyor mu
Ah gitme hayirrr konuşmak bile çok güzel :)Başığa ithafen
Evlenemeyenler dışarı dışarı,hadi
Tamam tamam
Gittim
Ban yememek için şeyettiydiydim neyse ayrıca ben daha 25Ah gitme hayirrr konuşmak bile çok güzel :)
Peki sizce nisanda rutbe takılinca ne zaman göreve baslanir lojman verilir 2-3 ay sürer mi bir tahmininiz var miRütbe takip göreve başlamadan lojman olmaz.Lojman göreve tahsisliyse göreve başladığında tahsis edilir.Yoksa lojman dağıtımını da beklemek zorundasınız.Nikah olmadan lojman dağıtımına da basvuramaz.Bu tür işleri kolaylaştırmak için çoğunlukla düğünden birkaç ay önce nikah yapılır buna da "donanma nikahı" denilir
gorev yeri belli olmadan nasil lojman verecekler ki tayini ciktigi ile gore lojman vermezler mi ben mi yanlis biliyorum acaba.Evet aslında sorun eşya degil birikim var sorun rutbeyi takmadan bir ay önce lojman verecekler mi görev yeri belli olacak mi ? Burda bilen birisi varsa asıl o konuda bilgilenmek istiyorum. Dediğiniz gibi ayri ayri değil isteme soz birlikte olsun bitsin :)
asker eslerinin konu actigi postlar gordum orda konu acsaniz daha cok yardimci olurlar sizePeki sizce nisanda rutbe takılinca ne zaman göreve baslanir lojman verilir 2-3 ay sürer mi bir tahmininiz var mi
Nikah yoksa lojman çıkması için ailesini bakmakla yükümlü göstermesi gerekir.Nikahliysaniz ise göreve başladıktan sonra lojman dağıtımını takip eder.Sehire göre ,boş lojman sayisina göre çıkma ihtimali değişiyor.Nisanlin bu konularda ne diyor?Lojmanda oturmak zorunda mısınız?Peki sizce nisanda rutbe takılinca ne zaman göreve baslanir lojman verilir 2-3 ay sürer mi bir tahmininiz var mi
Nikah yoksa lojman çıkması için ailesini bakmakla yükümlü göstermesi gerekir.Nikahliysaniz ise göreve başladıktan sonra lojman dağıtımını takip eder.Sehire göre ,boş lojman sayisina göre çıkma ihtimali değişiyor.Nisanlin bu konularda ne diyor?Lojmanda oturmak zorunda mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?