Evlenenler yardımcı olabilir mi

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sonuna geliriz :) bu ayın 16-26 arasi tanismaya gelecek. Anneme nasıl soylucem bilmiyorum aşırı gerginimm

Yok biz ailelerden düğünde bir şey beklemiyoruz. Yaparlarsa yaparlar birikimimiz var eşyalar vs sorun olmayacak

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sonuna geliriz :) bu ayın 16-26 arasi tanismaya gelecek. Anneme nasıl soylucem bilmiyorum aşırı gerginimm
Annen haberdar değil mi zaten. Ben annemle konuşamam erkek arkadaşımla ilgili ama gelecekleri zaman çekinmeden konuştum. Annemde abime aktardı :)
Rahat ol annene anlat baba kısmını annen halleder zaten :)

Çok güzel telaşlar bence :)
Umarım keyifli geçer kaynaşırlar :)

Ama nisandandan sonra 6 aylik görevi olacak ama hangi ay olur belli değil. O yüzden bende sormak istedim görev yerleri ne zaman belli olur diye

Aslında herkes biliyor babam bilmezlikten geliyor simdi işler ciddilesecek ondan çekiniyorum galiba :))

Rütbe takılmadan lojman olmuyor.Nasıp oldugu gün hak kazanırmış yani

Emin misiniz peki görev yapılacak sehir belli oluyor mu
Suüstücü mü denizaltıcı mı olacak o da sonra belli oluyor.Suüstücüyse seçenekler çok denizaltıcıysa 2 yeri var zaten.Ve makineci degil 2. Çarkçı deniyor ona.

Benim eşimde asker aynı şekilde tanışma söz nişan 3 gün arayla eşimin 10 günlük izne geldiği Zaman oldu.Uzatmadık.Dallanıp budaklandırmaya gerek yok pek.Zaten seyir o bu derken vakitleri olmuyor ki artık evlerinde bile duramıyorlar.O yüzden işi çok da uzatmamak lazım.

Son düzenleme:
Sıkıntı yap ayın ben eşimle şubatta tanıştım, ağustosta evlendim. Her şey halloluyor. Ama siz yine de bir an evvel ailenize söyleyin de rahat rahat olsun işler.

Rütbe takip göreve başlamadan lojman olmaz.Lojman göreve tahsisliyse göreve başladığında tahsis edilir.Yoksa lojman dağıtımını da beklemek zorundasınız.Nikah olmadan lojman dağıtımına da basvuramaz.Bu tür işleri kolaylaştırmak için çoğunlukla düğünden birkaç ay önce nikah yapılır buna da "donanma nikahı" denilir

Peki sizce nisanda rutbe takılinca ne zaman göreve baslanir lojman verilir 2-3 ay sürer mi bir tahmininiz var mi

gorev yeri belli olmadan nasil lojman verecekler ki tayini ciktigi ile gore lojman vermezler mi ben mi yanlis biliyorum acaba.

Peki sizce nisanda rutbe takılinca ne zaman göreve baslanir lojman verilir 2-3 ay sürer mi bir tahmininiz var mi
Nikah yoksa lojman çıkması için ailesini bakmakla yükümlü göstermesi gerekir.Nikahliysaniz ise göreve başladıktan sonra lojman dağıtımını takip eder.Sehire göre ,boş lojman sayisina göre çıkma ihtimali değişiyor.Nisanlin bu konularda ne diyor?Lojmanda oturmak zorunda mısınız?

Rutbeden önce gideceği sehir kurayla belli olacakmış. Şuan nikah yok ama nisana kadar resmi nikah yapilmasini istiyoruz lojmandan yararlanmak için. O da lojmanda kalmak istiyor görev süresi uzun olduğu zamanlar için özellikle lojmanda kalmak bana daha güvenli geliyor. Hemdr maddi acidan daha iyi olur ilk yillarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…