Hayırlısı olsun.Erkek arkadasiniz goreve başladiginda lojman dağıtımını takip eder.Rutbeden önce gideceği sehir kurayla belli olacakmış. Şuan nikah yok ama nisana kadar resmi nikah yapilmasini istiyoruz lojmandan yararlanmak için. O da lojmanda kalmak istiyor görev süresi uzun olduğu zamanlar için özellikle lojmanda kalmak bana daha güvenli geliyor. Hemdr maddi acidan daha iyi olur ilk yillarda
Kurayla belli oluyor tabiki ondan sonra talepte bulunacak lojman için.Zaten eski püskü lojman için niye bu kadar düşünüyorsunuz ki.Domuzluk yaban eşeklerinin oldugu dağ başında ne yapacaksınız yeni evliykenRutbeden önce gideceği sehir kurayla belli olacakmış. Şuan nikah yok ama nisana kadar resmi nikah yapilmasini istiyoruz lojmandan yararlanmak için. O da lojmanda kalmak istiyor görev süresi uzun olduğu zamanlar için özellikle lojmanda kalmak bana daha güvenli geliyor. Hemdr maddi acidan daha iyi olur ilk yillarda
Deniz kıyısındaki sehirler cikar diye düşünüyorum oralar da mi öyle?Kurayla belli oluyor tabiki ondan sonra talepte bulunacak lojman için.Zaten eski püskü lojman için niye bu kadar düşünüyorsunuz ki.Domuzluk yaban eşeklerinin oldugu dağ başında ne yapacaksınız yeni evliyken
Ben marmariste oturuyorum lojmanı düşünmedim.Çünkü hiçbirşey yok domuz ve eşeklerden başka.Foça desen orası da aynı uzak.Gölcük desen berbat.Yeni evler varken niye milletin çöplük haline getirdiği eve geçeceksiniz.Full kakalak dolu oralar.Ya da rutubetten çamur oluyor.Eşin seyire gidecek sürekli dağın başında yalnız ne yapacaksın.Deniz kıyısındaki sehirler cikar diye düşünüyorum oralar da mi öyle?
Konudan tamamen bağımsız olacak ama bebek geldi mi bu arada?Kurayla belli oluyor tabiki ondan sonra talepte bulunacak lojman için.Zaten eski püskü lojman için niye bu kadar düşünüyorsunuz ki.Domuzluk yaban eşeklerinin oldugu dağ başında ne yapacaksınız yeni evliyken
Evet ya şükür zor bir dogum oldu ama 24 günlük oldu şimdi.:) Sıcaklarda doğurdumKonudan tamamen bağımsız olacak ama bebek geldi mi bu arada?
Allah analı babalı büyütsün kuzuyu.Sicakda zor....sogukda zor...en güzeli bahar ayında doğum ama yapacak birşey de yok.Kisa kadar toparlar kendini bebiş de.Tekrar hayırlı olsunEvet ya şükür zor bir dogum oldu ama 24 günlük oldu şimdi.:) Sıcaklarda doğurdum
Çok teşekkür ederim.:) Maşallah şimdiden toparladı bile.Şansımıza en sıcak denk geldi öbürünü Bahar'a denk getiririz artık :))))Allah analı babalı büyütsün kuzuyu.Sicakda zor....sogukda zor...en güzeli bahar ayında doğum ama yapacak birşey de yok.Kisa kadar toparlar kendini bebiş de.Tekrar hayırlı olsun
Ben bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemistim. Teyzemler ist maslakta kalıyorlardi onlarin lojmanı çok iyiydi. Tek gördüğüm yer orası olunca lojmana karşı olumlu düşünce vardi aklimdaBen marmariste oturuyorum lojmanı düşünmedim.Çünkü hiçbirşey yok domuz ve eşeklerden başka.Foça desen orası da aynı uzak.Gölcük desen berbat.Yeni evler varken niye milletin çöplük haline getirdiği eve geçeceksiniz.Full kakalak dolu oralar.Ya da rutubetten çamur oluyor.Eşin seyire gidecek sürekli dağın başında yalnız ne yapacaksın.
Lojmandan lojmana fark var canim.Bazilari çok eski ve bakımsız.Biraz da içinden çıkana bağli ben lojmanda oturacağım zaman yerleri halı kaplamistik,prizine kadar degistirmistik.Benden once oturan kisi pencerelerin etrafını koli bandıyla çevirmis sen düşün artik.Once erkek arkadaşınızın nereye atandığı belli olsun sonrasında lojman tarafına geçip orada kalmak isteyip istemediginize bakarsiniz.Ben bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemistim. Teyzemler ist maslakta kalıyorlardi onlarin lojmanı çok iyiydi. Tek gördüğüm yer orası olunca lojmana karşı olumlu düşünce vardi aklimda
Yaşı vardır onlar girdiklerinde belki.30 u geçkinse normal.Ben bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemistim. Teyzemler ist maslakta kalıyorlardi onlarin lojmanı çok iyiydi. Tek gördüğüm yer orası olunca lojmana karşı olumlu düşünce vardi aklimda
Erkek arkadaşimda bu ay izne gelecek tanışmak istiyor ama ben kararsızim dediğiniz gibi her şey bir anda olsun bitsin istiyorum. Nişan yapmak istemiyoruz. Tanışma isteme&soz düğün bunların hepsi 8ayda... Ayrı şehirlerde olmamiz da zorluyor bu durumu. Ben kasim gibi tanıştirmayi düşünüyorum çok mu geç olur
Subay kıdemi hangi seviyede olur kiYaşı vardır onlar girdiklerinde belki.30 u geçkinse normal.
Burda merkez lojmanları iyi onlar da çok yüksek puan kıdem istiyor.
Canım lojmanlar subay/astsubay/memur ve uzman lojmani diye sınıflara ayrılıyor.Dagitimlari da farkli gunlerde oluyor.Erkek arkadaşın kendisi gibi subay olan kişiler icinde değerlendirilecek. Lojman dağıtımına basvurunca hizmet yılı (meslekte kaçıncı yıl olduğu),çocuk sayisina göre puan alıp bir lojman puanı oluşuyor.Lojman dağıtımına basvurunca üniversite tercihi gibi tercih yapiliyor ve aynı yeri isteyen iki kişi varsa yüksek puanlı olan alıyor.Subay kıdemi hangi seviyede olur ki
4 5 yıllık askerken falan oluyor o da.Subay kıdemi hangi seviyede olur ki
Canım lojmanlar subay/astsubay/memur ve uzman lojmani diye sınıflara ayrılıyor.Dagitimlari da farkli gunlerde oluyor.Erkek arkadaşın kendisi gibi subay olan kişiler icinde değerlendirilecek. Lojman dağıtımına basvurunca hizmet yılı (meslekte kaçıncı yıl olduğu),çocuk sayisina göre puan alıp bir lojman puanı oluşuyor.Lojman dağıtımına basvurunca üniversite tercihi gibi tercih yapiliyor ve aynı yeri isteyen iki kişi varsa yüksek puanlı olan alıyor.
Evet aslında sorun eşya degil birikim var sorun rutbeyi takmadan bir ay önce lojman verecekler mi görev yeri belli olacak mi ? Burda bilen birisi varsa asıl o konuda bilgilenmek istiyorum. Dediğiniz gibi ayri ayri değil isteme soz birlikte olsun bitsin :)
Şuan subaylık eğitiminde bir ayı dolacak nisanda tegmen rutbesi takilacak. Bizde göreve başlamadan önce evlenelim görev yerine birlikte gidip hayatımızi kuralım istiyoruz.Eşim subay ama bu kadar erken evlenenimiz olmadı aramızda.Sınf okuluna mi gidecek anlamadım ki ben?
Yani kura çekildi merede çalışacağı belli.Hayrlısı olsunŞuan subaylık eğitiminde bir ayı dolacak nisanda tegmen rutbesi takilacak. Bizde göreve başlamadan önce evlenelim görev yerine birlikte gidip hayatımızi kuralım istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?