- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Kız göğsünde kıl olduğunu yazmış yanlış okumadıysam göğsüne nasıl ağda yapsın ?Hiç kafaya takma canim sonuçta çaresi var ağda o fark etmeden ali verirsin ne olcak dert ettiğin şey bu olsun hem aldikca tüyler zatiflaşir zamanla alma gereği bile duymassn
şükret ben yalnızlıktan kendi kendime konusuyorum resmen.sevdigin biri var tek kalmayacaksin.kil tuy sorun mu
yapılır canım sıkıntı olmaz ya cımbız ya agdaKız göğsünde kıl olduğunu yazmış yanlış okumadıysam göğsüne nasıl ağda yapsın ?
Tmm cımbızı epilasyonu anlarım da ağda sarkıtmaz mı ya?yapılır canım sıkıntı olmaz ya cımbız ya agda
ay ben demiyorum lop diye ağdayi yapıştırıp çeksin küçük küçük alinir veya cimbizla yani.Kız göğsünde kıl olduğunu yazmış yanlış okumadıysam göğsüne nasıl ağda yapsın ?
hemen cıkmaz heralde gogusdeki tuyler sık sık yapmak zorunda kalmaz ama devamlı yapılırsa sarkabilir tabiTmm cımbızı epilasyonu anlarım da ağda sarkıtmaz mı ya?
dert etme her kadinda kıl tüy sorunu illaki var fakat olmasi demek onu almaman icin bir engel degildir çıktıkça al seni kıllı görmesine bence gerek yok hangi erkek olsa tiksinir kıllı kadindan ( bende senin gibi biraz fazla kılıydımmrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?