Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

Aynen benmde anlatmak istediğim tam da böyleydi :)

Canım hormon bozukluğu olabilir ya .bende lazere gittim ama bitmedi.göğüs bölgesinde çıkması normal değil Bi tahlil yaptır bir çok çözümü var ben de dert ederdim evlenmeden ama şimdi lazer de pek sonuç vermeyince ağda yaptırıyorum .tertemiz oluyor.

Siz nasıl oldunuz? Daha iyi misiniz

Ayni bennnnn bacimmmmm bacimmmmm bir ben anlarim seni su koskoca forum da .... canim gogus cevrene de yaptir epilasyon... sahsen kendimi tarif etmem gerekirse maymunlarin neslini benim genlerimde bulabilirler....ayrica erkekler kila tuye bakmaz arada cinsel cekim varsa sikinti olmaz .... epilasyona devam ....

lazer yaptırırsınız en temızı
gogus ucu ıcınde bı uzmana sorun
tahlıl yaptırdınız mı hormonal bı sorun varsa tedavı gerekır
neden tıksınsın amaaan ben dogum yaptıgımda benım herıfcanın bana yaptıgı bakımı bu dunyada hıc kımse yapamaz :)
evlılık bu herseyı yasıyorsun
fazlasıyla pisleşiceksiniz merak etme

Bid3 ben kendime philps lumia aldim simdi canim sikildikca evde atus yapiorum kaymak gibiyim annnem sok beni elbiseyle yada camasirla gorunce azmin zaferi sensin dior ...
cnm lumiayı almayı bende düsünüyorum ama göğüs bölgesinde coğalma yapmasından korkuyorum çoğalma yapmaz dimi daha beter

Canim ne cogalmasi azaltiyor bile ohhh mis gibi elinin altinda seans kacirdim sicakta sogukta kostur kostur merkeze git sira bekle orani burani saatlerce birine emanet et inan bikmistim ben artik bide eve gelince bakiodum obek obek kalmis ama bu sekilde ne zaman istesem elinin altinda

Ayrica bizim bir aktabamiz var bayan oturuken bacaklarini eteklerinden cikardi birgun aman yarabbim killl deil saclari bacaklarinda cikmis abla bu ney dedik biz sokkkk aman ne var ben sevmem onla mi ugrascam demeZzzz mi ....megersem hic almiyormus ozel bolgesini de kirktabir tras yapiormus .... Ve isin giybet kismiiiii.....KOCASI TAPIYOR KADINAAAAA RESMENNNN....bilmem anlatabildim mi

Bazısı kıl sever zaten fetiş gibi

iğrenilcek bi durum yok uzadıkça alırsın ama cımbuz kullanma kalınlaşmasın.
ağdayla ya da epilatörle alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…