- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Aynen benmde anlatmak istediğim tam da böyleydi :)Hiç sıkma canını kardeşim benimde gögüs ucumda 1- 2 tane cansız siyah kil vardi cımbizla alirdim cıktıkca,sonra cimbız cogaltmaya başladi bende agdayla almaya başladım baya azaldı cımbız hem cok güclü hemde siyah cikariyo.Agdayı komple yapistirma,eline azicik al sadece kılı cek ozaman gögünde sarkma da olmaz
Ayyy çok güldürdün sen benii :)))))kaptan mağara adamı kıvamında dolanmadıktan ve gerekli kişisel bakımını yaptuktan sonra,eşinin göğsüne yoğunlaştığı anlarda emin ol,gözü dünyayı görmez.
çok argo bir tabir var .... Dini imanı olmazmış.
Canım hormon bozukluğu olabilir ya .bende lazere gittim ama bitmedi.göğüs bölgesinde çıkması normal değil Bi tahlil yaptır bir çok çözümü var ben de dert ederdim evlenmeden ama şimdi lazer de pek sonuç vermeyince ağda yaptırıyorum .tertemiz oluyor.mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Siz nasıl oldunuz? Daha iyi misinizGenel temizliğini yap tabi kıl dı tüydü dolaşma ama ay oramı beğenirmi ay buram ay şuram diye de takıntı hiiiiç yapma
Kusur aramak için bakma kendine iyiyim hoşum güzelim de pozitif düşün mutlu ol işveli cilveli ol ki eşinede yansısın göremesin başka bişey
cnm lumiayı almayı bende düsünüyorum ama göğüs bölgesinde coğalma yapmasından korkuyorum çoğalma yapmaz dimi daha beterBid3 ben kendime philps lumia aldim simdi canim sikildikca evde atus yapiorum kaymak gibiyim annnem sok beni elbiseyle yada camasirla gorunce azmin zaferi sensin dior ...
Bazısı kıl sever zaten fetiş gibiAyrica bizim bir aktabamiz var bayan oturuken bacaklarini eteklerinden cikardi birgun aman yarabbim killl deil saclari bacaklarinda cikmis abla bu ney dedik biz sokkkk aman ne var ben sevmem onla mi ugrascam demeZzzz mi ....megersem hic almiyormus ozel bolgesini de kirktabir tras yapiormus .... Ve isin giybet kismiiiii.....KOCASI TAPIYOR KADINAAAAA RESMENNNN....bilmem anlatabildim mi
işe yariyormu philps lumia bacaklara uygularsak sonuc alabilirmiyiz ??Bid3 ben kendime philps lumia aldim simdi canim sikildikca evde atus yapiorum kaymak gibiyim annnem sok beni elbiseyle yada camasirla gorunce azmin zaferi sensin dior ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?