- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.021
- 113
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Benim de gogus kenarlarımfa cıkar, cımbıLa alıyorum sureklı. Zerre sorun olmaaz. Dert etme ve bunu nısanlına da spyleme derim.mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Tabikide her yerde etkiliişe yariyormu philps lumia bacaklara uygularsak sonuc alabilirmiyiz ??
Ben alex lazer yaptirdim jicbir sikinti olmuyor ona bakarsan bikini bolgesi de hassas ayrica arkadasa onerdigim IPL alexden daha zararsiz bi de agdayla eldivenle yada cimbizla cekince batik yapio ve kasinio surekli cunku sert ve kalin cikiormus benimkide oyleGöğüs gibi hassas bi bölgeye lazer yapmamalısın.. Ağdayla veya eldivenle al ama Ağdayı komple sürme
Çok imreniyorum şu kılsız tüysüz olanlara biz saatlerce uğraşıyoruz
Bende alayim o zaman deniyim :)Tabikide her yerde etkili
Ben alex lazer yaptirdim jicbir sikinti olmuyor ona bakarsan bikini bolgesi de hassas ayrica arkadasa onerdigim IPL alexden daha zararsiz bi de agdayla eldivenle yada cimbizla cekince batik yapio ve kasinio surekli cunku sert ve kalin cikiormus benimkide oyle
Ayrica bizim bir aktabamiz var bayan oturuken bacaklarini eteklerinden cikardi birgun aman yarabbim killl deil saclari bacaklarinda cikmis abla bu ney dedik biz sokkkk aman ne var ben sevmem onla mi ugrascam demeZzzz mi ....megersem hic almiyormus ozel bolgesini de kirktabir tras yapiormus .... Ve isin giybet kismiiiii.....KOCASI TAPIYOR KADINAAAAA RESMENNNN....bilmem anlatabildim mi
Gerçekten seviyorsa neden igrensin ki.mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Ayyy ne guzel anlatmissin omur boyu saglikla mutlulukla beraber olun insallah darisi bizimde basimiza olsunnn ....Gerçekten seviyorsa neden igrensin ki.
Bende yillardir sedef hastasiyim 4 yillik da evliyim. Yillardir gitmedigim doktor kalmadi kesin bir çözümü yok. Oturup agladigim kendi vucudumdan nefret ettiğim zamanlar oldu. Ama eşinden bir kez bile be davranisla ne sözle birşey duymadim. Daha ben ağlarken beni teselli ederdi milletin ne dertleri var niye kafana takiyorsun bu kadar diye.
Kremlerimi bile sirt bolgeme eşim sürdüğü çok olmuştur. Hic kendine dert etme canim seviyorsa sorun etmez bence.
Amin canim benim hic dert etme kendine. Bi şekilde hallolur nasilsa.Ayyy ne guzel anlatmissin omur boyu saglikla mutlulukla beraber olun insallah darisi bizimde basimiza olsunnn ....
mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Can'ım bi kere kendinle barışık olmalısın.. Hormonlarına baktır onları düzenlemeden istediğin kadar iğneli epilasyon yap yine aynı şekilde çıkar tüyler... Kendini üzme zaten gün içinde evde çırılçıplak gezecek değilsin.. Odanızda o kadar açık olur orada da loş ışık tercih edersiniz.. Konsantrem bozuluyor dersin.. Mumlar falan al çeyizine birde abajur yada gece lambası al loş anpul alırsın kırmızı-mavi çok hoş duruyor.. Tüyler hiç anlaşılmazmrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Can'ım bi kere kendinle barışık olmalısın.. Hormonlarına baktır onları düzenlemeden istediğin kadar iğneli epilasyon yap yine aynı şekilde çıkar tüyler... Kendini üzme zaten gün içinde evde çırılçıplak gezecek değilsin.. Odanızda o kadar açık olur orada da loş ışık tercih edersiniz.. Konsantrem bozuluyor dersin.. Mumlar falan al çeyizine birde abajur yada gece lambası al loş anpul alırsın kırmızı-mavi çok hoş duruyor.. Tüyler hiç anlaşılmazHem ne olursa olsun erkekler bizden daha tüylü oluyor rahat ol
Kendinle barışık ol15 günde bir ağda yaparsın miss gibi olur heryer takma kafana
Bu günlerini böyle stresle geçirmerelax biraz
İl Oray'a gelince kimse kıl tüy görmez unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?