Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

Göğüs gibi hassas bi bölgeye lazer yapmamalısın.. Ağdayla veya eldivenle al ama Ağdayı komple sürme
Çok imreniyorum şu kılsız tüysüz olanlara biz saatlerce uğraşıyoruz

Benim de gogus kenarlarımfa cıkar, cımbıLa alıyorum sureklı. Zerre sorun olmaaz. Dert etme ve bunu nısanlına da spyleme derim.

Göğüs gibi hassas bi bölgeye lazer yapmamalısın.. Ağdayla veya eldivenle al ama Ağdayı komple sürme
Çok imreniyorum şu kılsız tüysüz olanlara biz saatlerce uğraşıyoruz
Ben alex lazer yaptirdim jicbir sikinti olmuyor ona bakarsan bikini bolgesi de hassas ayrica arkadasa onerdigim IPL alexden daha zararsiz bi de agdayla eldivenle yada cimbizla cekince batik yapio ve kasinio surekli cunku sert ve kalin cikiormus benimkide oyle

IPL bilmiyorumda ben genelde öyle alırım sadece bikini bölgesinde batık oluyo. Lazerde kanser yapma riskinden dolayı korkuyorum. Korkmasam bende bütün vücuta gidicem

Onu da aynı şekilde alacaksın canım sorun edecek bir şey yok. Bikaç tane benim de meme çevremde çıkıyordu cımbızla alıyordum, Zaman'la sinir oldum. Şimdi epilasyon aletiyle alıp geçiyorum valla :) eskiden azdı çoğalttı biraz tüycük tüycük biliyorum ama olsun.

Yoğun mu göğsündekiler? Benim de arada bir 2-3 tane siyah olarak çıkıyor mesela çevresinde cımbızla çekiyorum.

Rahat alınabilecek bölge zaten alırsın o görmeden bir şey olmaz. Ağdayı yapıştırmadan parmaklarınla veya eldivenle alırsın takma bu kadar.

Gerçekten seviyorsa neden igrensin ki.
Bende yillardir sedef hastasiyim 4 yillik da evliyim. Yillardir gitmedigim doktor kalmadi kesin bir çözümü yok. Oturup agladigim kendi vucudumdan nefret ettiğim zamanlar oldu. Ama eşinden bir kez bile be davranisla ne sözle birşey duymadim. Daha ben ağlarken beni teselli ederdi milletin ne dertleri var niye kafana takiyorsun bu kadar diye.
Kremlerimi bile sirt bolgeme eşim sürdüğü çok olmuştur. Hic kendine dert etme canim seviyorsa sorun etmez bence.

Ayyy ne guzel anlatmissin omur boyu saglikla mutlulukla beraber olun insallah darisi bizimde basimiza olsunnn ....

Epilasyon aletleriyle sürekli al agdayi beklersen cok beklersin bence

Can'ım bi kere kendinle barışık olmalısın.. Hormonlarına baktır onları düzenlemeden istediğin kadar iğneli epilasyon yap yine aynı şekilde çıkar tüyler... Kendini üzme zaten gün içinde evde çırılçıplak gezecek değilsin.. Odanızda o kadar açık olur orada da loş ışık tercih edersiniz.. Konsantrem bozuluyor dersin.. Mumlar falan al çeyizine birde abajur yada gece lambası al loş anpul alırsın kırmızı-mavi çok hoş duruyor.. Tüyler hiç anlaşılmaz Hem ne olursa olsun erkekler bizden daha tüylü oluyor rahat ol
Kendinle barışık ol 15 günde bir ağda yaparsın miss gibi olur heryer takma kafana
Bu günlerini böyle stresle geçirme relax biraz
İl Oray'a gelince kimse kıl tüy görmez unutma

Canım bu biraz da eşin olacak kişinin karakterine kalmış. Buralarda bir çok kadının eşinden yakındığını okuduk şahit olduk.

Oran kokuyor buran kokuyor diye ilişkiyi reddeden eşler, kilo aldın seni artık arzulamıyorum diyen eşler, eskisi gibi kendine bakmıyorsun diye karısını aldatan eşler. Nişanlını tanımadan söylenenler doğru olmaz.

Benim için kıl büyük problem. Kıldan nefret eden erkek ise şayet rahatsız olabilir. Ayrıca gögsündeki kılları aldığında daha da fazlası çıkıcak.

Bence nişanlınla bu konuyu konuş ona anlat tepkisini kendin gör biz ne desek seni tatmin etmez burada.

Canım bişey dicem biraz açık olcak ama kusura bakma olurmu :)
Karanlıkta yapmayı önermişsin de sevişirken adam gögsünü es geçmeyecek hoş, illa gögüse bir muamele olucak o esnada adam anlamayacak mı?? Daha kötü bence kandırması.

Açıklaması daha mantıklı geliyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…